Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Ačiū smilgai už nurodymus.
Papildyta:
Smilga, bandau pašte ieškoti, bet nerandu, gal tiksliau gali parašyti kur tų pratybų ieškoti. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 22, 13:13)
Aš klasėj turiu mergaitę su klausos negalia, tai jai labai sunku viską paaiškinti, kad ji normaliai dirbtų su visais. Kai stebėjo pamoką Dudzinskienė tai sakė, kad tokiems vaikams reikia skirti individualias užduotis (aišku aš jai daviau ir individualiai ir įtraukiau į grupės darbą taip nežymiai), tai manau, kad ir šiuo atveju galima tam vaikui darbą individualizuoti. Nemanau, kad kas prikibtų  schmoll.gif

Labas, o ar tavo mergaitė, turi aparatėlį, kad geriau girdėtų. Aš tą aparatėlį nešioju pasikabinusi ant kaklo, įsijungiu per pamokas.Ji mane tada geriau girdi.
Atsakyti
Gal yra turinčių skaidrių apie Šiurės Ameriką ir galite atsiųsti. Jau pačiai nebesmagu, kad tik prašau, bet kitaip nebesuspėju. Kai baigsis mano vargeliai, tada pažadu aktyviai vėl prie jūsų prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 04 22, 22:09)
Gal yra turinčių skaidrių apie Šiurės Ameriką ir galite atsiųsti. Jau pačiai nebesmagu, kad tik prašau, bet kitaip nebesuspėju. Kai baigsis mano vargeliai, tada pažadu aktyviai vėl prie jūsų prisijungti.

Išsiunčiau skaidres, ten viskas viename smile.gif Ir Šiaurės ir Pietų Amerika.
Atsakyti
Peliuk, tu nuostabus žmogus, labai labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 04 22, 22:44)
Peliuk, tu nuostabus žmogus, labai labai ačiū.

thumbup.gif Tikra tiesa. Visada ištiesia pagalbos ranką.
Ninkute, nusiunčiau dar truputį medžiagos apie Š. Ameriką. Sėkmės tau didžiausios rytoj. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, bet man ne rytoj, o antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 04 22, 20:56)
Ačiū smilgai už nurodymus.
Papildyta:
Smilga, bandau pašte ieškoti, bet nerandu, gal tiksliau gali parašyti kur tų pratybų ieškoti. Ačiū.

Atsiprašau, kad gal pavėluotai rašau, bet rodos antrame pašte tos pratybos g.gif .

QUOTE(ninkute @ 2012 04 22, 22:09)

Turiu skaidres ir video yra įkelta, bet jei reikia ne šiandien, tai po darbo į paštą įmesiu.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 22, 17:55)
Gal kuri turite Gilės testus 1 klasei. Labai reiktų.

Įmečiau į paštą Gilės 7 testą pirmokams. Tikiuosi, dar ne per vėlai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 04 23, 12:15)
Įmečiau į paštą Gilės 7 testą pirmokams. Tikiuosi, dar ne per vėlai...  ax.gif

Ačiū mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 22, 17:55)
Gal kuri turite Gilės testus 1 klasei. Labai reiktų.

Kadangi jau nuskanavau 7 Gilės testą, tai irgi siunčiu. Tik paskutinės užduoties pasveikslėliai nenusikopijavo. Gal todėl, kad dariau Word-inį dokumentą. Galėsi pasitaisyti kaip tau reikia.
Atsakyti
Sveikos mergaites. Gal kas is jusu mokyklu rasysite 4kl standartizuotas uzduotis? Gal turite kokiu naujienu mirksiukas.gif nes as tai pradedu labiau nei mano ketvirtokai nervintis. laiko tik 45 min. O matematikos uzduociu bus apie 33. rasinelis 100 zodziu per 45 min ir minimaliam lygiui ne daugiau 7 klaidu, o dar teksto suvokimas labai dideles apimties kaip suprantu bus ir tas tik per 45 min. Kosmaras doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Jau pradedu naktimis nemiegoti verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 22, 17:43)
Kaip gaila, kad labai toli  unsure.gif  verysad.gif

Va cia yra dar vienas http://www.nuotykiua...x.php?item_id=3 as noreciau su savo ketvirtokais ir teveliais kartu apsilankyti tik nezinau ar ten tikrai smagu, nes kartais uz tokius pinigus buna didelis snipstas schmoll.gif
Atsakyti