Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Aurute @ 2012 04 22, 16:38)

O kokių tame kaime yra gyvūnų? Nes planuojam aplankyti pakeliui ir mini zoo prie Klaipėdos. Gal pakankamai yra tame kaime?
Papildyta:

Ar ne per daug dienų balsavimui skyrėt. Mes tai 2 savaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 22 balandžio 2012 - 16:48
Už Vaidą prabalsavau ir aš biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif O aš savo balsą atidaviau Teresės gandriukui tongue.gif Man pasirodė labai šiltas darbelis.
Atsakyti
Gal kuri turite Gilės testus 1 klasei. Labai reiktų.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 22, 16:48)
O kokių tame kaime yra gyvūnų? Nes planuojam aplankyti pakeliui ir mini zoo prie Klaipėdos. Gal pakankamai yra tame kaime?
Papildyta:

Ar ne per daug dienų balsavimui skyrėt. Mes tai 2 savaites.

Vinetu kaime gyvūnų kaip ir nėra. nebent šunėkas ar katinas lakstantis. Bent pernai nebuvo. Bet duoda pavėsinę, groteles kepimo, ieškus, jei reikia, užkuria laužą, dar malkų palieka. Ir susirikiavę išsiveda vaikus papramogaut. Per tą laiką suaugę paruošė stalą, vaikai nudažyrais veidais grįžo vaišintis. Tada ir vasarinius solenizantus sveikinom.

QUOTE(R.@usra @ 2012 04 22, 16:55)
Sveikutės 4u.gif O aš savo balsą atidaviau Teresės gandriukui tongue.gif Man pasirodė labai šiltas darbelis.

Ir mergaitė labai šilta, maloni.

Ilgas balsavimas, nes nežinojau pati kada baigsis. Manau anksčiau nutrauksiu. Kitą savaitę apdovanosim laimėtojus ir išimsiu piešinius.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 22, 12:14)
Ar šito ieškai? popierius

Čia dar vienas : čia

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės
Nebeturiu laisvo laiko nei minutės, todėl net nežinau kuo gyvenate forume. Dar turiu prašymą. Vis su tais spec. mokiniais papildomas darbas. Gal kuri turite antonimų spalvinimo užduočių? Labai reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 04 22, 19:43)
Sveikutės
Nebeturiu laisvo laiko nei minutės, todėl net nežinau kuo gyvenate forume.  Dar turiu prašymą. Vis su tais spec. mokiniais papildomas darbas. Gal kuri turite antonimų spalvinimo užduočių? Labai reikėtų.

Spalvinimo užduočių neturiu, bet pažiūrėk kalbos ugdymo pratybų sąsiuvinyje (5 dalis) yra užduotys tinkančios spec.poreikių vaikams ir mačiau, kad yra priešingos reikšmės žodžių užduotys mirksiukas.gif . Aš saviškiams duodu iš ten ir jiems labai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 22, 17:55)
Gal kuri turite Gilės testus 1 klasei. Labai reiktų.

Turiu. Ko būtent reikia?
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 04 22, 19:09)
Turiu. Ko būtent reikia?

7 testo. Būtų dideliausias ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rytoj mokykloj nuskanuosiu ir išsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 04 22, 19:17)
Rytoj mokykloj nuskanuosiu ir išsiųsiu.

clap_1.gif
Atsakyti