Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Aurute @ 2012 04 22, 14:57)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 
Ir labai šaunu. Ar malonus būtų tas telefonas, nesąžiningai laimėtas. Juk kiekvieną kartą juo kalbant primintų, kaip gyvas priekaištas.
Taip. Šitie. ax.gif
Nusprendėm dalyvaut gandrų piešimo konkurse. Piešė vaikai namie per atostogas. Sunešė piešinius. Graudu pasidarė verysad.gif . Aiškiausiai matosi, kurie piešiniai piešti ne antroko doh.gif .
Todėl noriu jūsų paprašyt balsuot. Pabalsuokit už jūsų manymu geriausią antroko (o ne jo mamos ar vyresnės sesės) piešinį.

Gandrus pasitinkant

AURUTE, GAL GALI PADARYT, KAD UŽ KELIS BALSUOT. TAI VISIEMS ANTROKĖLIŲ PIEŠINUKAMS TEKTŲ BALSŲ. TUOJ TĖVELIŲ AR SESIŲ PIEŠINIAI ATSILIKTŲ SU MŪSŲ PAGALBA lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 
Ir labai šaunu. Ar malonus būtų tas telefonas, nesąžiningai laimėtas. Juk kiekvieną kartą juo kalbant primintų, kaip gyvas priekaištas.
Taip. Šitie. ax.gif
Nusprendėm dalyvaut gandrų piešimo konkurse. Piešė vaikai namie per atostogas. Sunešė piešinius. Graudu pasidarė verysad.gif . Aiškiausiai matosi, kurie piešiniai piešti ne antroko doh.gif .
Todėl noriu jūsų paprašyt balsuot. Pabalsuokit už jūsų manymu geriausią antroko (o ne jo mamos ar vyresnės sesės) piešinį.

Gandrus pasitinkant

Na sunku buvo issirinkti, kuris visgi vaiko. Kai nezinai klases, kaip jie piesia, tai cia atrodo, kad visi piesiniai su geroka pagalba piesti smile.gif
Tad prabalsavau uz Valerija rolleyes.gif
Atsakyti

Gandrus pasitinkant

Prabalsuota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 22, 15:49)
Tad prabalsavau uz Valerija  rolleyes.gif

Aš irgi už Valeriją
O kur ten testas "Mokymosi stiliai?" ax.gif nerandu blush2.gif
Atsakyti

Sveikos, pleputės,
Prabalsuota pagal visus prašymus.

QUOTE(b.s @ 2012 04 20, 15:56)
Laba dienelė.

Mes darėm lankstinukus ir juos dalinom.
Nešvenčiu, tą pasakiau jau rudenį. Gimtadienis-šeimos šventė. Jeigu nori draugų, tegul kviečiasi į namus.

Nešvenčiu ir aš. Pirmoje klasėje pasveikindavau parašius sveikinimą ant A4 lapo. Nupirkdavau simbolinį suvenyrą. Kas norėdavo atsinešdavo, kas ne nesineša.
Mano asmenins irgi nešvenčia. Ir nieko neperku. Darželyje, kai ėjo, tai nešesi po kinderį, nes žinau kaip sunku auklėtojoms viską išdalinti. Dar neduok dieve kuris apsinuodytų tortu ar šiaip kokiu maistu, kad ir ne mokykloj, kiek būtų tampymo. Tegul švenčia namuose.

QUOTE(elimak7 @ 2012 04 20, 16:10)
Bet siaip tai pavargau jau nuo tu gimtadieniu sventimu, nes dazniausiai paaukoju pamokos laika, o mokiniai to labai laukia. Gerai bent jau kad atpratinau tortus nesti. Nes atitempia o man tenka dalinti po lygiai, neduo dieve kuris gau mazesni gabaliuka doh.gif

drinks_cheers.gif Ir mane tas užkirsdavo. Arba dar atneša mažiuką ir tu išdalink, kad gudrus po lygiai doh.gif

Merginos gal žinot kokį puslapiuką ar programėlę, kur būtų galima pasipraktikuoti dalybos kampu veiksmą. Mano asmeniniam vaikeliui labai sunkiai einas. verysad.gif

Dėl Tarzanijos šalia Alytaus, tai smagumo smagu, bet nežinau ar apsiimčiau atsakomybę už svetimus vaikus. Nes gan pavojinga. Mano vienos laipiojo, t.y. sūnus, tai tik žiūrėjau akis išpūtus, kad gerai prisisegtų ir nenukristų, o atsivežus visą klasę doh.gif .

Praeitą vasarą nukrito vienas vaikelis iš 3 metrų aukščio, tai gerai, kad viskas laimingai.

Mano nuomone, tokios pramogos su tėvais. Organizuoju daugiau pažintines ekskursijas, kur tėvai dažniausia nenuveža.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 22, 14:17)
Vos keli darbai pačių piešti unsure.gif Balsavau iš dviejų naršyklių už skirtingus vaikus - Teresės ir Valerijos wub.gif

Joms ir reikia palaikymo.

O namie ne visada, bet duodu atlikinėt tokias užduotis. Man tai irgi naudinga. Sužinau tėvų pažiūrą.

QUOTE(Iruciukass @ 2012 04 22, 14:34)
Prabalsavau. O tėveliai tikrai "šaunuoliai"... Gaila, kad toks jų supratimas.

Man irgi labai gaila. O tėvams nuolat kartoju, kad už vaiką į tualetą nenueisi.

QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 22, 14:45)
AURUTE, GAL GALI PADARYT, KAD UŽ KELIS BALSUOT. TAI VISIEMS ANTROKĖLIŲ PIEŠINUKAMS TEKTŲ BALSŲ. TUOJ TĖVELIŲ AR SESIŲ PIEŠINIAI ATSILIKTŲ SU MŪSŲ PAGALBA lotuliukas.gif

Jau dabar negaliu. Vaikams buvau pažadėjus, kad balsuos už vieną.
Aš irgi naudojuos trim naršyklėm. Dar mokykloj dvi. Tik pati kol kas nebalsavau. Pažiūrėsiu, kam labiausiai balsų trūks.
Papildyta:

Dar vis vien bandžiau pakeist, bet prasidėjus balsavimui, nebeleidžia. Kitą kartą būsiu gudresnė.

Dar darysiu vieną konkursą "Pasitinkant vasarą" pasirinktine technika. Piešinys, koliažas ar erdvinis kūrinys. Bet tada jau neleisiu gamint ar piešt namie. Tada padarysiu balsavimą už kelis. Irgi prašysiu jūsu.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 04 22, 18:07)

O namie ne visada, bet duodu atlikinėt tokias užduotis. Man tai irgi naudinga. Sužinau tėvų pažiūrą.
Man irgi labai gaila. O tėvams nuolat kartoju, kad už vaiką į tualetą nenueisi.
Jau dabar negaliu. Vaikams buvau pažadėjus, kad balsuos už vieną.
Aš irgi naudojuos trim naršyklėm. Dar mokykloj dvi. Tik pati kol kas nebalsavau. Pažiūrėsiu, kam labiausiai balsų trūks.
Papildyta:
Dar vis vien bandžiau pakeist, bet prasidėjus balsavimui, nebeleidžia. Kitą kartą būsiu gudresnė.

Dar darysiu vieną konkursą "Pasitinkant vasarą" pasirinktine technika. Piešinys, koliažas ar erdvinis kūrinys.  Bet tada jau neleisiu gamint ar piešt namie. Tada padarysiu balsavimą už kelis. Irgi prašysiu jūsu.

Prabalsuota pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 22, 15:58)
Mano nuomone, tokios pramogos su tėvais. Organizuoju daugiau pažintines ekskursijas, kur tėvai dažniausia nenuveža.

Aš irgi tik už pažintines keliones bigsmile.gif . O jei užsimano pramoginių - tai tik su tėvais ax.gif .

Mes pernai, pirmos klasės pabaigtuvėms, važiavom į indėnų kaimą. Su tėvais, kurie atsakingi už savo vaikus. Keli tik tėveliai negalėjo važiuot, tai liepiau su kitais tėvais asmeniškai susitart, kad jų vaiką prižiūrėtų.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 22, 16:58)
Dėl Tarzanijos šalia Alytaus, tai smagumo smagu, bet nežinau ar apsiimčiau atsakomybę už svetimus vaikus. Nes gan pavojinga. Mano vienos laipiojo, t.y. sūnus, tai tik žiūrėjau akis išpūtus, kad gerai prisisegtų ir nenukristų, o atsivežus visą klasę doh.gif .

Praeitą vasarą nukrito vienas vaikelis iš 3 metrų aukščio, tai gerai, kad viskas laimingai.

drinks_cheers.gif Ten yra taip: kur nori mūsų mazgiai, tai pavojinga, o kur jiems saugu, tai jie nenori, nes ten gi "leliukams" lotuliukas.gif (aš pati nebuvau, bet kolegė buvo su septintokais, tai sakė prisidrebėjo sočiai).
Atsakyti
Sveikos visos. Aš po savaitgalio sodo darbų, o jūs nesiilsite.
QUOTE(Aurute @ 2012 04 22, 16:07)

Dar darysiu vieną konkursą "Pasitinkant vasarą" pasirinktine technika. Piešinys, koliažas ar erdvinis kūrinys.  Bet tada jau neleisiu gamint ar piešt namie. Tada padarysiu balsavimą už kelis. Irgi prašysiu jūsu.

Balsas yra.

QUOTE(Aurute @ 2012 04 22, 16:12)
Aš irgi tik už pažintines keliones bigsmile.gif . O jei užsimano pramoginių - tai tik su tėvais ax.gif .

Mes pernai, pirmos klasės pabaigtuvėms, važiavom į indėnų kaimą. Su tėvais, kurie atsakingi už savo vaikus. Keli tik tėveliai negalėjo važiuot, tai liepiau su kitais tėvais asmeniškai susitart, kad jų vaiką prižiūrėtų.

Gal gali ,Aurute, koordinates tikslesnes duoti? Pradedu galvot ir aš.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 22, 16:18)
Balsas yra.

Gal gali ,Aurute, koordinates tikslesnes duoti? Pradedu galvot ir aš.

AČIŪ

Vinetu kaimas
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 04 22, 17:38)

Kaip gaila, kad labai toli unsure.gif verysad.gif
Atsakyti