Sveikos, pleputės,
Prabalsuota pagal visus prašymus.
QUOTE(b.s @ 2012 04 20, 15:56)
Laba dienelė.
Mes darėm lankstinukus ir juos dalinom.
Nešvenčiu, tą pasakiau jau rudenį. Gimtadienis-šeimos šventė. Jeigu nori draugų, tegul kviečiasi į namus.
Nešvenčiu ir aš. Pirmoje klasėje pasveikindavau parašius sveikinimą ant A4 lapo. Nupirkdavau simbolinį suvenyrą. Kas norėdavo atsinešdavo, kas ne nesineša.
Mano asmenins irgi nešvenčia. Ir nieko neperku. Darželyje, kai ėjo, tai nešesi po kinderį, nes žinau kaip sunku auklėtojoms viską išdalinti. Dar neduok dieve kuris apsinuodytų tortu ar šiaip kokiu maistu, kad ir ne mokykloj, kiek būtų tampymo. Tegul švenčia namuose.
QUOTE(elimak7 @ 2012 04 20, 16:10)
Bet siaip tai pavargau jau nuo tu gimtadieniu sventimu, nes dazniausiai paaukoju pamokos laika, o mokiniai to labai laukia. Gerai bent jau kad atpratinau tortus nesti. Nes atitempia o man tenka dalinti po lygiai, neduo dieve kuris gau mazesni gabaliuka
Ir mane tas užkirsdavo. Arba dar atneša mažiuką ir tu išdalink, kad gudrus po lygiai
Merginos gal žinot kokį puslapiuką ar programėlę, kur būtų galima pasipraktikuoti dalybos kampu veiksmą. Mano asmeniniam vaikeliui labai sunkiai einas.
Dėl Tarzanijos šalia Alytaus, tai smagumo smagu, bet nežinau ar apsiimčiau atsakomybę už svetimus vaikus. Nes gan pavojinga. Mano vienos laipiojo, t.y. sūnus, tai tik žiūrėjau akis išpūtus, kad gerai prisisegtų ir nenukristų, o atsivežus visą klasę
.
Praeitą vasarą nukrito vienas vaikelis iš 3 metrų aukščio, tai gerai, kad viskas laimingai.
Mano nuomone, tokios pramogos su tėvais. Organizuoju daugiau pažintines ekskursijas, kur tėvai dažniausia nenuveža.