Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Mergaitės, dalinuosi šaunia nuoroda. Čia ilgam buvau prapuolusi. Beja, Smilgut ir Aurut, ar ten esantis testas "Mokymosi stiliai" ne toks pats,kokį jūs turite? mirksiukas.gif
http://www.valstybin....lt/pmokytojui/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 22 balandžio 2012 - 10:07
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 22, 11:06)
Mergaitės, dalinuosi šaunia nuoroda. Čia ilgam buvau prapuolusi. Beja, Smilgut ir Aurut, ar ten esantis testas "Mokymosi stiliai" ne toks pats,kokį jūs turite? mirksiukas.gif

Mūsiškis šiek tiek skiriasi mirksiukas.gif . Rytoj nuskanuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, prašau priminimo pas jus. Niekur nerandu kaip gauti lapo subraižymą, kad vaikai tiesiai parašytų. Buvot davę nuorodą, ber nerandu pašte... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 04 22, 11:59)
Sveikutės, prašau priminimo pas jus. Niekur nerandu kaip gauti lapo subraižymą, kad vaikai tiesiai parašytų. Buvot davę nuorodą, ber nerandu pašte... ax.gif

Ar šito ieškai? popierius

Čia dar vienas : čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 22 balandžio 2012 - 11:18
Sveikutės,
Tiek daug jau priplepėjote, bet skaityti neturiu kada, nes jau galva sukasi nuo visų popierių ir ruošimosi pamokoms. Naktį sapnuoju uždavinius. Noriu patarimo. Atviroje pamokoje vaikus suskirstysiu grupėmis po 2. Klasėje turiu 2 spec mokinukus. Vienas nieko negeba ir dar nenori padaryti ir, žinoma, vaikai nenori prie jo sėsti todėl, nes užduotis reikia atlikti vienam. Kaip man pasielgti ir kaip tą mokinuką įtraukti į grupinį darbą, jei skirstysiu vaikus po 2. Ar sodinti abu spec. mokinukus? Prašau jūsų patarimo.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 04 22, 13:00)
Sveikutės,
Tiek daug jau priplepėjote, bet skaityti neturiu kada, nes jau galva sukasi nuo visų popierių ir ruošimosi pamokoms. Naktį sapnuoju uždavinius. Noriu patarimo. Atviroje pamokoje vaikus suskirstysiu grupėmis po 2. Klasėje turiu 2 spec mokinukus. Vienas  nieko negeba ir dar nenori padaryti ir, žinoma, vaikai nenori prie jo sėsti todėl, nes užduotis reikia atlikti vienam. Kaip man pasielgti ir kaip tą mokinuką įtraukti į grupinį darbą, jei skirstysiu vaikus po 2. Ar sodinti abu spec. mokinukus? Prašau jūsų patarimo.

Aš klasėj turiu mergaitę su klausos negalia, tai jai labai sunku viską paaiškinti, kad ji normaliai dirbtų su visais. Kai stebėjo pamoką Dudzinskienė tai sakė, kad tokiems vaikams reikia skirti individualias užduotis (aišku aš jai daviau ir individualiai ir įtraukiau į grupės darbą taip nežymiai), tai manau, kad ir šiuo atveju galima tam vaikui darbą individualizuoti. Nemanau, kad kas prikibtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 04 22, 13:00)
Atviroje pamokoje vaikus suskirstysiu grupėmis po 2. Klasėje turiu 2 spec mokinukus. Vienas  nieko negeba ir dar nenori padaryti ir, žinoma, vaikai nenori prie jo sėsti todėl, nes užduotis reikia atlikti vienam. Kaip man pasielgti ir kaip tą mokinuką įtraukti į grupinį darbą, jei skirstysiu vaikus po 2. Ar sodinti abu spec. mokinukus?

Aš paruoščiau ant skirtingos spalvos lapų užduotis(pagal lygius). Susodinčiau abu speciukus kartu. Tada būtų paprasčiau teikti pagalbą, ir jie galėtų dirbti panašiu tempu atlikdami užduotis poroje.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 22, 14:14)
Aš paruoščiau ant skirtingos spalvos lapų užduotis(pagal lygius). Susodinčiau abu speciukus kartu. Tada būtų paprasčiau teikti pagalbą, ir jie galėtų dirbti panašiu tempu atlikdami užduotis poroje.

Jei jie panašaus lygio, tai gerai, bet jeigu labai skiriasi tai bus nekas g.gif ir spalvų nedaryčiau (bent jau aš nepraktikuoju, nes vaikai labai greitai pagauna kampą ir pradeda lygintis ax.gif ). Mano vienas berniukas net susinervino, kad sėdi toj eilėj, kur daugiau silpnesnių vaikų, o man net negalvoj buv kažkaip skirstyti, paprasčiausiai persodinau, nes reikia keisti vietą ir jis ten tiko pagal ūgį blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 22 balandžio 2012 - 13:19
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 22, 08:57)
"Kaip gerai, kad...., nes....". Per šias dvi dienas supratome, kiek turime draugų, artimųjų, kiek turime palaikymo iš visų pusių.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ir labai šaunu. Ar malonus būtų tas telefonas, nesąžiningai laimėtas. Juk kiekvieną kartą juo kalbant primintų, kaip gyvas priekaištas.

QUOTE(lutute1 @ 2012 04 22, 10:06)

Taip. Šitie. ax.gif

Nusprendėm dalyvaut gandrų piešimo konkurse. Piešė vaikai namie per atostogas. Sunešė piešinius. Graudu pasidarė verysad.gif . Aiškiausiai matosi, kurie piešiniai piešti ne antroko doh.gif .
Todėl noriu jūsų paprašyt balsuot. Pabalsuokit už jūsų manymu geriausią antroko (o ne jo mamos ar vyresnės sesės) piešinį.

Gandrus pasitinkant
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 04 22, 15:57)
Nusprendėm dalyvaut gandrų piešimo konkurse. Piešė vaikai namie per atostogas. Sunešė piešinius. Graudu pasidarė verysad.gif . Aiškiausiai matosi, kurie piešiniai piešti ne antroko doh.gif .
Todėl noriu jūsų paprašyt balsuot. Pabalsuokit už jūsų manymu geriausią antroko (o ne jo mamos ar vyresnės sesės) piešinį.

Dėl tos priežasties aš ir neleidžiu dailės darbų atlikti namie mirksiukas.gif

Vos keli darbai pačių piešti unsure.gif Balsavau iš dviejų naršyklių už skirtingus vaikus - Teresės ir Valerijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 04 22, 14:57)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 

Gandrus pasitinkant

Prabalsavau. O tėveliai tikrai "šaunuoliai"... Gaila, kad toks jų supratimas.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 22, 14:17)

Vos keli darbai pačių piešti unsure.gif Balsavau iš dviejų naršyklių už skirtingus vaikus - Teresės ir Valerijos wub.gif

Ir aš palaikau šias mergaites thumbup.gif

Sveikutės 4u.gif

Mes jau gandrus išsiuntėme. Ir toooli gražu nebuvo tokių juokų - piešė patys ax.gif Ir darbeliai vistiek savotikškai gražūs wub.gif Tik man keistas žymėjimas tame puslapyje naisiuvasara.lt Ne visur parašytas piešinio autorius g.gif Jei aš sava ranka kitoj pusėj parašiau, vadinas ir mano vaikų pavardės nebus parašytos unsure.gif

Atsakyti