Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Vildinga @ 2012 04 21, 15:51)
Žodžiu, liūdna, kad tokia neteisybė (draugas kompiuteristas paaiškino, kad galima su kažkokia programa tų taškų nors ir tūkstančius pasidaryti)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

QUOTE(simba3 @ 2012 04 21, 16:20)
Galima, mano 13metis tai zino, bet manau organizatoraiai pasidomes, kaip jis surinko tuos taskus. rolleyes.gif

Sveikos, prabalsuota.

QUOTE(simba3 @ 2012 04 21, 18:13)
manau atsizvelgs ir i komentarus. Einu parasysiu mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
[quote=zuzanele,2012 04 21, 08:32]

Kasdien laukiam pranešimo, kada atvažiuos į įstaigą švietimo skyriaus komisija doh.gif Sako, negąsdinkit darbuotojų, mes tik pasižiūrėsim. Bet kaip sužinojom, tai eina ir stebi pamokas, tikrina popierius. taip ir laukiam kasdien jų vizito. Jau dvi savaitės praėjo, o kaip nėra, taip nėra. Todėl retai ir pabendrauju paskutinėm dienom. Vis ruošiuosi pamokoms labai įtemptai, nes valdžia sakė, kad pas mane į pamokas tikrai ateis. Tik vis neaišku kada doh.gif

na pas mus ketvirtadieni buvo.ir laukem laukem ir sulaukem.komisija akmeniniais veidais.tikrino viska: popierius,planus,kaip atrodo klases ir tt.pamoku nestebejo tik uzeidavo paziureti ir tiek.pas mane buvo klaseje ir saleje paziureti kaip mokytoja apsirengusi:)

Atsakyti
[quote=ingredb,2012 04 21, 19:41]
[quote=zuzanele,2012 04 21, 08:32]

Kasdien laukiam pranešimo, kada atvažiuos į įstaigą švietimo skyriaus komisija doh.gif Sako, negąsdinkit darbuotojų, mes tik pasižiūrėsim. Bet kaip sužinojom, tai eina ir stebi pamokas, tikrina popierius. taip ir laukiam kasdien jų vizito. Jau dvi savaitės praėjo, o kaip nėra, taip nėra. Todėl retai ir pabendrauju paskutinėm dienom. Vis ruošiuosi pamokoms labai įtemptai, nes valdžia sakė, kad pas mane į pamokas tikrai ateis. Tik vis neaišku kada doh.gif

na pas mus ketvirtadieni buvo.ir laukem laukem ir sulaukem.komisija akmeniniais veidais.tikrino viska: popierius,planus,kaip atrodo klases ir tt.pamoku nestebejo tik uzeidavo paziureti ir tiek.pas mane buvo klaseje ir saleje paziureti kaip mokytoja apsirengusi:)
[/quote]
Aš čia kažką pražiopsojau blush2.gif , o kodėl pa jus tie tikrintojai lekia blush2.gif ?
Atsakyti
Labai patiko mintis apie namų darbų kuponus. Būtinai dovanosiu. Tik reikia pagalvoti apie dizainą. Mes klasės gimtadienį tai švenčiam rugsėjo pirmąją.

Kita savaitė Lietuvos bibliotekų savaitė. Pas mus bibliotekos siūlo įvairius renginius. Gal ir Jūsų bibliotekos vaikams kažką įdomaus paruošė.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 04 21, 20:20)
Labai patiko mintis apie namų darbų kuponus. Būtinai dovanosiu. Tik reikia pagalvoti apie dizainą. Mes klasės gimtadienį tai švenčiam rugsėjo pirmąją.

Kita savaitė Lietuvos bibliotekų savaitė. Pas mus bibliotekos siūlo įvairius renginius. Gal ir Jūsų bibliotekos vaikams kažką įdomaus paruošė.

as kazkaip neatsvenciau su vaikais rugseji, tai nusprendziau, kad atgyvenom pirmus metus, tai ir atsvesim metukus.
O del dizaino, tai pas mane elementariai, ant a4 lapo telpa 4 ar 6, paieskosiu, jei nori, galiu atsiust i emaila tau, parasyk, man i az,. Tikiuosi rasiu g.gif
Papildyta:
Radau, siunciu i 1 pasta, gal kas panaudosit, nors siaip ten labai elementaru.
As sita laiskeli buvau sususkus i "dudele" ir ikisus i peledos snapa. Tokai buvo 4okams dovanele .
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 20, 14:36)
LABAI LABAI PRAŠAU 4u.gif  smile.gif Jei nesunku ax.gif
PRABALSUOKITE ČIA
http://www.15min.lt/...etoja-51-212660
UŽ VAIDĄ V. mano sūnus

AČIŪ friends.gif

Prabalsavau. Norėjau pažiūrėt, kaip tas svajonių vyras sukasi virtuvėje, bet šiandien nepavyko - kompas lėtai kraunasi. Bet sėkmės vis tiek palinkėsiu
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 21, 20:45)
Aš čia kažką pražiopsojau  blush2.gif , o kodėl pa jus tie tikrintojai lekia  blush2.gif ?

Na sakė,kad važinėja po visą rajoną, atsieit pasiskyrę po metodinę dieną unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 04 20, 20:34)
Ka ,Aurut, kitamet siulai vietoj klounu?? g.gif  blush2.gif

Vienais metais mokinukams dovanojau dėžutes su suneriama širdele priekyje. Į dėžutę įdėdavau po nosinaitę. Man pasirodė gera dovana, bet iš vienos močiutės gavau pastabą, kad negalima dovanoti nosinaitės, nes pranašauja išsiskyrimą. Taip ir buvo. biggrin.gif Buvau kątik baigusi pedagoginį ir tik laikinai mane metams priėmė trečiokus vaduoti. Labai nenustebau, bet tos močiutės nesutikau daugiau, kad nuramint, jog ne dėl nosinaitės palikau vaikus.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 21, 19:45)
Aš čia kažką pražiopsojau  blush2.gif , o kodėl pa jus tie tikrintojai lekia  blush2.gif ?

na vilniuje tai vazineja po visas pradines mokyklas.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 21, 22:05)
Na sakė,kad važinėja po visą rajoną, atsieit pasiskyrę po metodinę dieną unsure.gif  doh.gif

QUOTE(ingredb @ 2012 04 22, 08:27)
na vilniuje tai vazineja po visas pradines mokyklas.

Čia tipo vaizduoja, kad dirba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 04 21, 18:13)
Manau Vildinga, visgi nepradekit "nesvariai" rinkt balsu. Bus kaip bus, nors patys busit ramus. O konkurso rengejai, manau atsizvelgs ir i komentarus. Einu parasysiu mirksiukas.gif

Dėkui friends.gif
Šiandien jau pagaliau susitaikėm su mintim, kad nebelaimėsim. Po nakties sukčius dar prisidėjo beveik 300 taškų. Tad....
Visgi pabandė sūnus draugų raginamas irgi pasukčiauti. Taip nelegaliai prisidėjo gal kokį 50 balų. Ir ką jūs manot, jie tryse nesugebėjo pralenkti jo vieno. .
Vakar prisiminiau kažkurios forumietės pasiūlytą žaidimą "Kaip gerai,kad...., nes....". Per šias dvi dienas supratome, kiek turime draugų, artimųjų, kiek turime palaikymo iš visų pusių. Sūnus taip žavėjosi jumis, sako kokios šaunuolės. Tad kaip gerai, kad nelaimėjom telefono, nes nebūtume sužinoję, kiek turim nuoširdaus, draugiško palaikymo. Sūnų raminu kad mes bet kokiu atveju laimėjom, nes taškus rinkom sąžiningai (išskyrus tuos 50). Tai rodo ir youtube tinklapyje peržiūrų skaičius - gerokai lenkia visus.

Na va, išsiliejau kaip per išpažintį. Lengviau dabar happy.gif
Oi, labas rytelis visoms blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Vildinga, paklausiau sunaus, sake galima kad ir 1000 balsu pasididnt, bet tikrai organizatoriai patikrins, is kur Santaras tiek balsu prisirinko. Siulyciau laukt rezultatu (ir labai tikiuosi, kad jus laimesit). bet jei nori galiu per az pakonsultuot, kaip susirinkt tuos balsiukus. tongue.gif
Atsakyti