Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 21, 10:13)
lotuliukas.gif Būtinai darysiu ir aš. Liuks Patiko

Ir man thumbup.gif Išmėginsiu antroje klasėje. Manau, kad vaikai apsidžiaugs smile.gif
Papildyta:
Smilga,kaip tu nusistatai vaikų mokymosi stilių (kinestetinis, vizualinis ir pan.)? Gal yra tam paruošti kokie testukai?
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2012 04 20, 22:02)
Ir aš mielai registruojuos į kursus  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Jau pamaniau, kad čia aš viena neišmanau apie muzikos konvertavimą ir karpymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 21 balandžio 2012 - 12:14
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 21, 08:32)
Kasdien laukiam pranešimo, kada atvažiuos į įstaigą švietimo skyriaus komisija doh.gif Sako, negąsdinkit darbuotojų, mes tik pasižiūrėsim. Bet kaip sužinojom, tai eina ir stebi pamokas, tikrina popierius. taip ir laukiam kasdien jų vizito. Jau dvi savaitės praėjo, o kaip nėra, taip nėra. Todėl retai ir pabendrauju paskutinėm dienom. Vis ruošiuosi pamokoms labai įtemptai, nes valdžia sakė, kad pas mane į pamokas tikrai ateis. Tik vis neaišku kada doh.gif

Laikykis, zuzanėle. Įsivaizduoju, kaip varo iš proto tas laukimas. Greičiau atvažiuotų- greičiau ir pasibaigtų tas nerimas. unsure.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif . Nuostabus šeštadienis, nereikia mąstyti apie tikrintojus, valiooooooooo lotuliukas.gif lotuliukas.gif !!!
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 21, 13:13)
Smilga,kaip tu nusistatai vaikų mokymosi stilių (kinestetinis, vizualinis ir pan.)? Gal yra tam paruošti kokie testukai?

Mums prieš auditą pavaduotoja davė tokias anketas užpildyti ir pagal jas nustatė, koks mokymosi stilius vaikų (čia tik nuo ketvirtos klasės vaikams) ax.gif . Anketą atliekamą turiu, galėsiu nuskanuoti, o išvadų lapo nebeturiu, pačiai trūksta (pora vaikų nebuvo klasėje, kai darėm tyrimą, tai turiu viską užbaigti ir sutvarkyti iki galo), tai paprašysiu pavaduotojos ir nuskanuosiu (viską padarysiu tik pirmadienį) mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 21, 09:50)
Aš dar turiu vilties susitikti pas Aurutę, tad ten galėsiu pravesti pamokėlę.

Ir aš dar nepalaidojau tos minties. Labai tikiuosi.
Birželį išvažiuoju į Airiją pas sūnus. O po to jau būsiu namie. Galim organizuotis vasarą. Arba jau rugpjūtį. Dalinsimės mintimis, kaip rugsėjui ruoštis.
Beje, jūros šventė - metų renginys Klaipėdoje. Mugė - kaip Vilniuj Kaziukas. Koncertai įvairiems skoniams... Ir iš vis, pasivaikščiot po šventinį miestą malonu. Reik važiuot keliom dienom. drinks_cheers.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 04 21, 12:13)

Yra testukai. Mums seminare davė mirksiukas.gif Tik reik kažkur nuskanuot, nes namų skeneris streikuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 21, 13:37)
Anketą atliekamą turiu, galėsiu nuskanuoti, o išvadų lapo nebeturiu, pačiai trūksta (pora vaikų nebuvo klasėje, kai darėm tyrimą, tai turiu viską užbaigti ir sutvarkyti iki galo), tai paprašysiu pavaduotojos ir nuskanuosiu (viską padarysiu tik pirmadienį)  mirksiukas.gif

4u.gif iš anksto labai ačiū!
Atsakyti
Sveikutės brangiosos draugės,
esu be galo dėkinga už gražius žodžius ir nuoširdų linkėjimą mano Vaidui laimėti. Dėkui už palaikymą.
Būtų viskas tiesiog puiku, jei... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Sūnus visą vakarą dirbo - sąžiningai ieškojo draugų, kalbino pažįstamus, prašė manęs jūsų pagalbos......Ir tikrai vien darbo ir draugų dėka išsiveržė į priekį. Ėjom miegoti ramia širdim. Na o pabudę ryte blink.gif blink.gif blink.gif radom visišką nesąmonę - vaikinukas, kuris vakare iki pusės pirmos teturėjo tik 3 balsus per naktį sugebėjo jų prisirinkti 360 blink.gif
Šian vaikas vėl nuo pat ryto kalbina, bando...Ir tik nors truputį pakyla, anas atsako dvigubu taškų skaičiumi.

Žodžiu, liūdna, kad tokia neteisybė (draugas kompiuteristas paaiškino, kad galima su kažkokia programa tų taškų nors ir tūkstančius pasidaryti)
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 21, 15:51)
esu be galo dėkinga už gražius žodžius ir nuoširdų linkėjimą mano Vaidui laimėti. Dėkui už palaikymą.
Būtų viskas tiesiog puiku, jei... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sūnus visą vakarą dirbo - sąžiningai ieškojo draugų, kalbino pažįstamus, prašė manęs jūsų pagalbos......Ir tikrai vien darbo ir draugų dėka išsiveržė į priekį. Ėjom miegoti ramia širdim. Na o pabudę ryte  blink.gif  blink.gif  blink.gif radom visišką nesąmonę - vaikinukas, kuris vakare iki pusės pirmos teturėjo tik 3 balsus per naktį sugebėjo jų prisirinkti 360 blink.gif
Šian vaikas vėl nuo pat ryto kalbina, bando...Ir tik nors truputį pakyla, anas atsako dvigubu taškų skaičiumi.

Žodžiu, liūdna, kad tokia neteisybė (draugas kompiuteristas paaiškino, kad galima su kažkokia programa tų taškų nors ir tūkstančius pasidaryti)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Siaubas kažkoks blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif , tikrai nėra teisybės ant svieto... Aš seniai esu tos nuomonės, kad vieši konkursai ir loterijos yra neteisingi schmoll.gif ... Gaila, gal dar pavyks laimėti, varau prabalsuosiu iš kitų kompų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 21, 15:51)
Būtų viskas tiesiog puiku, jei... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sūnus visą vakarą dirbo - sąžiningai ieškojo draugų, kalbino pažįstamus, prašė manęs jūsų pagalbos......Ir tikrai vien darbo ir draugų dėka išsiveržė į priekį. Ėjom miegoti ramia širdim. Na o pabudę ryte  blink.gif  blink.gif  blink.gif radom visišką nesąmonę - vaikinukas, kuris vakare iki pusės pirmos teturėjo tik 3 balsus per naktį sugebėjo jų prisirinkti 360 blink.gif

verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Galima, mano 13metis tai zino, bet manau organizatoraiai pasidomes, kaip jis surinko tuos taskus. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš ir dar kartą pabalsavau iš kitos naršyklės 4u.gif

Bet, kad konkursuose vyksta neteisybė- tai ne kartą teko susidurti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2012 04 21, 17:20)
Galima, mano 13metis tai zino, bet manau organizatoraiai pasidomes, kaip jis surinko tuos taskus. rolleyes.gif

Mano mokiniai, kai vyko klasėje Besmegenių konkursas, iš telefonų balsavo po keliolika kartų be jokių apribojimų smile.gif

O, kad pasidomės, tai kažkaip netikiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 balandžio 2012 - 15:22
Ten net balsuot nereikia, paleidi programa, o ten pribalsuoja.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 04 21, 16:20)

QUOTE(zuzanele @ 2012 04 21, 16:22)
O, kad pasidomės, tai kažkaip netikiu...

Na nelabai tikiu ir aš. verysad.gif
Viena mano mokinukė dalyvavo vunderkinduose. Ten taip pat galima balsuoti. Tai į finalą pateko 38 tūkstančius surinkę berniukai. Tai ar realu tokį skaičių surinkt?
dar vakar vakare mano bičas sako, gal pabandyt man pasukčiaut. Bet sudraudžiau. Sakau pergalė tada nebus skani. O šiandien jis man sako - matai....
Žinokit net nebežinau - kyla tokios principinės mintys mintys - kad kovot tai iki galo. gal ir mums bandyti tada žaist nešvariai. Nors laaaaabai nenorim ir tam nepritariam, bet tam, kad sukčiui neleistume laimėti.
Kaip manote?

Dar kartą ačiū jums - ką be jūsų daryčiau. Pasiguodžiau čia. Kažkaip liūdna
Atsakyti
Manau Vildinga, visgi nepradekit "nesvariai" rinkt balsu. Bus kaip bus, nors patys busit ramus. O konkurso rengejai, manau atsizvelgs ir i komentarus. Einu parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti