Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(lutute1 @ 2012 04 20, 21:46)
Ar klounų pavyzdžiai yra mūsų pašte? ax.gif
Papildyta:

Ar rytoj  Tau ne išeiginė? mirksiukas.gif
Papildyta:
Peliuk,kada galiu užsirašyti pas Tave į kursus? blush2.gif  ax.gif
Noriu suprasti, ką darau ne taip karpydama su Audacity ir mėgindama konvertuoti failus.

Emiau is googles, skirtus spalvinimui.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 04 20, 20:34)
Ka ,Aurut, kitamet siulai vietoj klounu?? g.gif  blush2.gif

Antrokams nedaru gimtadienių. Tiesiog pasakau, kad šiandien gimtadienis to vaiko, padainuojam dainelę ir mokinamės, kaip dideli mokinukai. Jei turi saldainių, tai dalinasi per pertrauką. blush2.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 04 20, 20:46)
Ar klounų pavyzdžiai yra mūsų pašte? ax.gif

Ar rytoj  Tau ne išeiginė? mirksiukas.gif

Noriu suprasti, ką darau ne taip karpydama su Audacity ir mėgindama konvertuoti failus.

Aš išsigooglinu. Pilnas internetas.

Išeiginė. Tik kai ką užmiršau parsinešt, tai užsuksiu važiuodama į miestą. Man mokykla labai netoli...

Ir aš mielai registruojuos į kursus blush2.gif
Atsakyti
O as kitamet dar noreciau, kad jie sveikintu vienas kita ir palinkejimus rasytu. Reisk pagalvot, ka galetu imti spalvint g.gif

Tiesa, siandien isgirdau, kad prie Alytaus yra Tarzanija, ir ten ruosiasi vaziuot musu 4okai, ir dar, kad yra Traku rajone kazkas panasaus, skirta mazesniems vaikams.
Gal visai idomu butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 04 20, 21:06)
Balsas atiduotas.
Sėkmės lyderiui.

Mano irgi... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 04 20, 21:34)
Ka ,Aurut, kitamet siulai vietoj klounu?? g.gif  blush2.gif

Isiterpsiu ir as ir pasakysiu ka dovanojom mes. Iskirpdavau is a4 formato didele gele, jos viduriuke parasydavau Joneliui gimtadienio proga linkime: ir kiekvienas vaikas ant tos geles ziedlapiu parasydavo trumpa palinkejima. Smagi dovanele.
O siemet pasidariau tokius popierinius kuponus kuponas dovana - viena diena be namu darbu Ji vaikas gali panaudoti kada tik nori. Tik si dovana tinka didesniem, pirmokai antrokai ne taip smagiai reaguoja ji gaudami kaip ketvirtokai.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 20, 15:36)
LABAI LABAI PRAŠAU 4u.gif  smile.gif Jei nesunku ax.gif
PRABALSUOKITE ČIA
http://www.15min.lt/...etoja-51-212660
UŽ VAIDĄ V. mano sūnus

AČIŪ friends.gif

prabalsuota! jau 266! thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 04 20, 23:06)

O siemet pasidariau tokius popierinius kuponus kuponas dovana - viena diena be namu darbu Ji vaikas gali panaudoti kada tik nori. Tik si dovana tinka didesniem, pirmokai antrokai ne taip smagiai reaguoja ji gaudami kaip ketvirtokai.

Rugsejo pirmaja dovanojau ketvirtokam po ATLEIDIMA NUO NAMU DARBU. Galejo panaudot per visus mokslo metus, tik 1 karta. Buvo kas pamete, bet buvo kas ir nepanaudojo, nors ir turejo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mano šeimyna išvažiavo anksti ryte, tad okupavau kompiuterį rolleyes.gif

Kasdien laukiam pranešimo, kada atvažiuos į įstaigą švietimo skyriaus komisija doh.gif Sako, negąsdinkit darbuotojų, mes tik pasižiūrėsim. Bet kaip sužinojom, tai eina ir stebi pamokas, tikrina popierius. taip ir laukiam kasdien jų vizito. Jau dvi savaitės praėjo, o kaip nėra, taip nėra. Todėl retai ir pabendrauju paskutinėm dienom. Vis ruošiuosi pamokoms labai įtemptai, nes valdžia sakė, kad pas mane į pamokas tikrai ateis. Tik vis neaišku kada doh.gif

Su vaikais jau pasidarėm mamoms Oliziukus. Viskas puikiai gavosi. (Nuotraukas įkelsiu ryt vakare arba pirmadienį, nes dukra išsivežė fotoaparatą)
Ką susipirkau, visko po puse kiekio atliko biggrin.gif Bendradarbė perims iš manęs ir ji darys su vaikais smile.gif

Apie gimtadienius... Tai jų nešvenčiu ir nesureikšminu. Tik kiekvienam į knygelę įklijuoju lipduką ir parašau "Su gimtadieniu!". Baigiantis mokslo metams- ir gimusiems vasarą mirksiukas.gif Kas atsineša, likus paskutinės pamokos kelioms minutėms, išdalina vaišes, padėkojam ir viskas. Tėvams esu pasakius, kad neturim jokių indų, tortų ir gėrimų nenešti. Tai atsineša saldainių, šokoladukų, sausainių. Greitai ir gerai. Kiti nieko neatsineša, tai ir nereikia. Niekas nepasigenda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 balandžio 2012 - 07:33
Labas rytas.

QUOTE(Jaša @ 2012 04 20, 22:06)
Isiterpsiu ir as ir pasakysiu ka dovanojom mes. Iskirpdavau is a4 formato didele gele, jos viduriuke parasydavau Joneliui gimtadienio proga linkime: ir kiekvienas vaikas ant tos geles ziedlapiu parasydavo trumpa palinkejima. Smagi dovanele.

Šauni idėja.
Atsakyti
Labas rytas,
prabalsavau aš irgi, tikrai svajonių vaikinas thumbup.gif

Gimtadienius švenčiam, bet neišsiplečiam, padaro vaikai sveikinimus, susegam į vieną tokią knygelę, padainuojam, pasveikina dar žodžiu, atsineša kokių sausainių ar saldainių ir viskas.
Kai buvo dukros gimtadienis (ji pirmokytė) buvau padariusi trijų aukštų popierinį tortą iš torto gabaliukų, ten įdėjom saldainukų, labai gražiai atrodė.
Man labai patiko mintis su namų darbų kuponu. Kitais metais mano bus ketvirtokai, tikrai įvertintų thumbup.gif
Dar turiu klausimą kas dirbat su programa tagxedo.com, žodžių plakatai, padėkit žmogui su amnezija lotuliukas.gif pasidariau bandomuosius plakatus, atsispausdinau, o dabar neberandu, ką reikia spausti, kad surašyti savo žodžius doh.gif Gal kas galit priminti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 21 balandžio 2012 - 08:16
QUOTE(Jaša @ 2012 04 20, 23:06)

lotuliukas.gif Būtinai darysiu ir aš. Liuks Patiko
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 20, 21:46)

Tai tikrai nesudėtinga smile.gif.

Pasistengsiu viską jums paaiškinti. Klauskit. Tik šiuo metu labai jau laikas spaudžia, nėra kada paruošti pmokėlės. Kai mokslo metai pasibnaigs, pasistengsiu viską vaizdžiai surašyti, kaip ir ką darau. Aš dar turiu vilties susitikti pas Aurutę, tad ten galėsiu pravesti pamokėlę.
Atsakyti