Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

Na va, įmetu abu savo pavyzdukus.

Baltą jungiau su dviem papildomom eilėm (pirmas jungimas iš kairės sugrybautas, sekantys du eina gražiai (aišku nelyginta ir atrodo sujaukta)

user posted image

user posted image

antras variantas (tik siūlai per stori, Begonia), kur jungti tik motyvai, be papildomų eilių, ir tokiu atveju man rodos "kvarbatlėlės" dengtų patį motyvą unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Tomiene, saunuole, kad pasirodei 4u.gif nes as grybauju ties pirmu variantu doh.gif Ir lygiai tiek nunerus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 25, 19:09)
Tomiene, saunuole, kad pasirodei  4u.gif nes as grybauju ties pirmu variantu  doh.gif Ir  lygiai tiek nunerus  biggrin.gif

Ačiū blush2.gif
pirmas variantas turėtų būti išbaigtas, o antras eis ant ardymo doh.gif tik nzn kaip bus su pirmo kantrybe, nes neriu Nr.1 vašeliu doh.gif o man tai tikras iššūkis bigsmile.gif viską neriu mažiausiai su 1,5 vašeliu, bet tokius siūlus gavau užsisakius, net nepažiūrėjau, kokie jie ploni biggrin.gif na pamoka yra pamoka, tikiuosi gausis vasarinis plonas variantas rolleyes.gif

Liemeniui 12 motyvų gaunasi, o kiek bus suknelės apačiai? blink.gif
Papildyta:
beje, pirmą kartą pagal pirmą variantą bandžiau pati, savarankiškai biggrin.gif grybavau, bet panašiai gavosi, tada ardžiau doh.gif ir galų gale pagal berods vieną rusaitę (ruda suknelė) žingsnis po žingsnio sekiau foto, kaip nėrė bigsmile.gif rankose nėrinys, ant kelių kompas ir neriu biggrin.gif

Tik vat reikia išsiaiškinti, kaip "priklijuoti" papildomų motyvų platinant unsure.gif Neriu jau senokai, bet nenutraukus siūlo pirmas bandymas blush2.gif Jaučiu reiks kažkaip skaičiuot kilpeles g.gif

Kaip platinsit (ar jau platinat)? Ar dedat papildomų kilpelių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 04 25, 15:43)

Įmesiu vakare foto parodyt, kaip man gaunasi jungti eilę.

Labai grazus motyvai; kokius siulus ir kokiu vaseliu neriate?
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 04 26, 08:58)
Labai grazus motyvai; kokius siulus ir kokiu vaseliu neriate?

siūlai iš čia, vąšelis Nr. 1

user posted image
Atsakyti
https://picasaweb.go...613334465112498
kazkodel nuotraukos nepavyksta ikelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 26, 10:50)
https://picasaweb.go...613334465112498
kazkodel nuotraukos nepavyksta ikelti  g.gif

user posted image
su desiniu spaudi ant nuotraukos- ismeta lentele- spaudi rodyti paveikslelio savybes- vel ismeta lentele, nukopijuoji duota nuoroda (ties zodziu vieta) ir rasydama zinute patalpini nukopijuota nuoroda per img mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 26 balandžio 2012 - 10:06
Ačiū 4u.gif
Ten centre brokas. Gavosi viena pinute perdaug, tai dvi sujungiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 26 balandžio 2012 - 10:29
Ir pas mane brokas pirmam jungime hihihi.gif kai žinai pati, tai žinosi, kaip paslėpti, o kiti net nežinos, kad ten brokas irnesakyk.gif flirt.gif

O protinga mezgėja pratylės, pastebėjusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip sekasi nerti? biggrin.gif
Tikriausiai darbas sustojo, kai lauke vasara tongue.gif
Aš turiu tik dvi eilutes.
Atsakyti

Man pats mezgimo įkarštis wub.gif . Sėdžiu ant pievos ir neriu. Bet ne tą suknelę, o bliuskutę, kur Viksė pernai nėrė. per dvi dienas vieną ratą padariau. Man tai daug, dar neįgudus. jei tokiais tempais, tai greit visa bus.

Turiu Viksei klausimų. Tik labai sunku apibūdint kas neaišku. Gal kaip nors suprasit.
1. Pagal antrą pamoką youtube, viršuje, blogojoje pusėje, reikia išmegzti tokia vieną juostelę-kilpučių, kurios bus skirtos kitos juostos prijungimui. Bet ar tikrai jų reikia g.gif nes man jos labai sutraukia juostą, ji tampa nebe tampri ir ji lieka vidinėj pusėj ir niekaip nesuprantu kaip prie jos reiktų prikabinti, nes juostos dedasi viena kitai ant viršaus.

2. paskaitinėjus osinką ir panagrinėjus paveiksliukus man toks jausmas, kad po visom juostom eina vientisas tinkliukas, kaip visa bliuskutė, o ant jų kabinasi juostos. O ne taip, kad juosta, truputį tinkliuko sujungimui, vėl juosta, vėl tinkliukas. Tas vientisas tinkliukas, toks kaip pamušalas gaunasi ir jo jau nebereikia. Taip lyg galėtum visą juostą pakelt, o ne tik kvartbatkėlę. Ar tikrai?

QUOTE(Viksė @ 2012 04 20, 21:48)
Pernai rodziausi, bet pakartosiu smile.gif, nes myliu sita rubeli
user posted image

Atsakyti
Mano darbai (nėrimo) stovi doh.gif karštis pila karsta.gif turiu nepilnus du ratus, vis dar... unsure.gif reikia apie platinimą galvoti g.gif
Atsakyti