Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

sveikos biggrin.gif
va kas pas mane gaunasi
user posted image
Atsakyti
nesupykite, bet man negrazu skirtingos spalvos. Pati bandziau atvirkstini varianta-kvarbatkele tamsesne, bet irgi man nepatiko. Kazkaip man vienspalve, manyciau, graziau ziuretusi. Bet skoniai skirtingi...
Papildyta:
QUOTE(tura @ 2012 04 22, 18:16)
1. Nuo kurios vietos pradėti? Kaip supratau, tai nuo viršutinės, t.y. nuo kaklo. Ar taip?
2. Kaip sujungti juostas? Ar pirma numezgu vieną, po to  2, 3 ir tt.Tada kaip jas sujungti? Suprantu, kad jau iš anksto pasidarom tas sujungimo kilputes, bet kaip sujungti? Ar aišku pasidarys kai nunersiu. O gal iš karto tos juostos kažkaip susineria? gal šią vietą galima būtų kaip nors smulkiau

1. Pradejau nuo virsutines kaklo juostos
2. Kiekviena sekanti juosta prineriama prie ankstesniosios neriant paskutine eile.
Pasieskokite Osinkoje -ten buvo daug nuorodu kaip nerti motyvus, tinkleli, kaip prijungti. Pas mane, deja, neisliko...

Atradau smile.gif Parasykite savo el.pasto adresa man a.z Persiusiu, nes nenoriu uzkrauti sitos temos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 22 balandžio 2012 - 20:19
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 19, 15:56)
Dar pora variantu

user posted image

user posted image

čia šios suknutės nėrimas vaizdžiai 4u.gif http://gallery.ru/wa...ature=topscroll
Atsakyti
Na va, žiūrėjau žiūrėjau, seilę varvinau ir pati pagaliau pradėjau nerti pagal Biškis nuorodą. Nežinau, kas gausis, nes tai bus pirmas toks mano darbas.
Atsakyti
Turiu pirmą ratą iš iš 10ties gėlyčių su visom kvarbatkom thumbup.gif , tik nenufotkinau, neriu iš atskirų motyvų man taip greičiau ir aiškiau, kol kas atrodo kad gražu, tas ratas man tinka maždaug ant klubų, pagal jį žiūrėsiu kiek kuriam rate motyvų pamažinti ir pridėti 4u.gif
Atsakyti
O jūs tuos ratus jungiat su papildomom eilėm ar ne? aš trečią vakarą vargstu su papildomom eilėm, vis neišgaunu normalaus, gražaus, taisyklingo ir simetriško sujungimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2012 04 25, 11:09)
Turiu pirmą ratą iš iš 10ties gėlyčių su visom kvarbatkom  thumbup.gif , tik nenufotkinau, neriu iš atskirų motyvų man taip greičiau ir aiškiau, kol kas atrodo kad gražu, tas ratas man tinka maždaug ant klubų, pagal jį žiūrėsiu kiek kuriam rate motyvų pamažinti ir pridėti  4u.gif

drinks_cheers.gif man irgi iš atskirų greičiau. aš jau du turiu:vienas iš šešiolikos kitas iš penkiolikos.
neriu nuo suknutės apačios
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 04 25, 13:58)
O jūs tuos ratus jungiat su papildomom eilėm ar ne? aš trečią vakarą vargstu su papildomom eilėm, vis neišgaunu normalaus, gražaus, taisyklingo ir simetriško sujungimo  doh.gif

Nelabai suprantau klausimo, bet jeigu klausiat kaip jungiu motyvą prie motyvo, tai nerdama paskutinę motyvo eilę ją prijungiu prie jau turimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute231 @ 2012 04 25, 15:02)
drinks_cheers.gif man irgi iš atskirų greičiau. aš jau du turiu:vienas iš šešiolikos kitas iš penkiolikos.
neriu nuo suknutės apačios

kažin ar nereiktų visada laikytis rate lyginio motyvų skaičiaus g.gif nors gal ir ne mastau.gif
Atsakyti
ai aš labai nežiūrėsiu kad man gėlytė po gėlyte būt
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2012 04 25, 15:09)
Nelabai suprantau klausimo, bet jeigu klausiat kaip jungiu motyvą prie motyvo, tai nerdama paskutinę motyvo eilę ją prijungiu prie jau turimo  4u.gif

Kaip jungiat jau nunertas eiles?

ar jungiant neriat dar kelias papildomas eiles (raudonai pažymėtos)
user posted image
ar tiesiog koks yra motyvas taip ir jungiat?
user posted image

Antruoju variantu jungti labai lengva, bet va tada per kvarbatkėles pusė motyvo nebesimato.

O pirmu variantu labai vargstu doh.gif nu idealumo ieškau blush2.gif

Įmesiu vakare foto parodyt, kaip man gaunasi jungti eilę.
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 04 25, 15:43)
Kaip jungiat jau nunertas eiles?

Įmesiu vakare foto parodyt, kaip man gaunasi jungti eilę.

Dar kolkas nejungiau bet planuoju keliatą eilių panerti ir tik paskui jungti 4u.gif
Atsakyti
dabar kaip tik baigiu sujungt antruoju būdu. gal labai neužsidengs. juk jos laisvos

nea neužsidengia. pas mane gaunas kaip ta ruda su tamsiom rudom kvarbatkėm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 25 balandžio 2012 - 15:52