Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

QUOTE(Viksė @ 2012 04 21, 13:04)
siaurinti arba platinti reikia neriant tinkleli, kuris pasislepia po kvarbatkele. Pasiskaiciuoti kiek vienam motyvui tenka kilpeliu, tiek ir pasiaurinti/paplatinti aplinkui.

O as nusipirkau kitus siulus. Taip pat tamsiai melynus, bet siek tiek plonesnius, kad kvarbatkos nesyrotu smile.gif. Cotonax Lanoso 100 g 850 m. Sudetis 50% medvilne, 50% akrilas

Ačiū 4u.gif šiandien bandysiu pasirodyti su pradžia ax.gif
Atsakyti
Aciu Baterflay 4u.gif uz superinius filmukus, kaip nerti istisine juosta. Man pagaliau gaunasi graziai, nesimato perejimo thumbup.gif
Atsakyti
Mano pirmasis "ratas" ax.gif

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif
nuo kurio rato pradejai-per krutine ar klubus?
Atsakyti
Nuo krūtinės pradėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
ir as nuo krutines. Tik nersiu aukstyn, darysiu virsu, kad po to butu galima normaliai matuotis smile.gif
Atsakyti
Va ir aš taip norėčiau, tik dar nežinau kaip tą viršų daryti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
O aš dar nepradėjau ir bojau pradėt, nes sunkiai įkertu... Gal kad dar neneriu.... Tas pirmas ratas kaip ir aiškus, o toliau.... Kuria linkme nėrimas vyks - apačion ar viršun? Platinimas ir siaurinimas kaip paaiškėjo g.gif
Beje, ar tiktų motyvų juostas nerti pagal Baterflay įdėtą nuorodą ?

Vikse, o Java per storas siūliukas pasirodė, kad pirkais kitų? unsure.gif Žadu ONline Filetta jamt unsure.gif Ir tiesa, tavo bliuskėj motyvas toks pat kaip suknės ar ne? Gal dar žinai kokią nuorodą apie savo palaidinę? nes man jos raštukas daug dailesnis atrodo nei suknelės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 21 balandžio 2012 - 17:35
Kaip pagrindui-butu gal ir nieko. Bet as noriu kvarbatkeles platesnes daryti, kad visokius figuros trukumus pridengtu, tai tam Java per kietas-styrotu negraziai. Reikia, kad siek tiek banguotusi, kaip baltoje bliuzeleje ir lengvai kristu.

O motyvu juostas ir neriu pagal Baterflai nuoroda. Nes man pagal sita suknele per dideles skyles gaunasi, norisi smulkesniu smile.gif
Atsakyti
Jergau, skaitau ką rašiau blush2.gif doh.gif Gi savaime aišku jei pradedama tarkim nuo krūtinės juostos, tada reiks eit žemyn, ania? lotuliukas.gif

Man irgi per retas tas raštas, jis kitoks nei tos šviesiai rusvos ar mėlynos suknės juk g.gif

Kaip pavydžiu tau, jau perkandus viską wub.gif Ar gelbėsi nesusiprantančioms? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 21 balandžio 2012 - 17:39
Nusinėriau ir vienokį ir kitkį pavyzdėlį, vistik pagrindinis suknelės raštas per retas atrodo... unsure.gif , o Viksės bliuskutės raštelis labai gražus, pats tas retumas.. thumbup.gif

Apsistosiu ties Viksės rašteliu cool.gif , o kaip bus su kvalbonais, žiūrėsiu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baterflay @ 2012 04 20, 18:15)

Aš noriu pabandyti tokią sau nusinert, bet iki patyrusios man dar labai toli. Ir tų dviejų pamokėlių mažoka. dar bent kelių reikėtų. Gal Viksė patars, nes jau tokią nėrė.
1. Nuo kurios vietos pradėti? Kaip supratau, tai nuo viršutinės, t.y. nuo kaklo. Ar taip?
2. Kaip sujungti juostas? Ar pirma numezgu vieną, po to 2, 3 ir tt.Tada kaip jas sujungti? Suprantu, kad jau iš anksto pasidarom tas sujungimo kilputes, bet kaip sujungti? Ar aišku pasidarys kai nunersiu. O gal iš karto tos juostos kažkaip susineria? gal šią vietą galima būtų kaip nors smulkiau

Dėkoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti