QUOTE(Viksė @ 2012 04 18, 18:56)
as tai neriu atskirais kvadrateliais ir juos jungiu. Nes toks nerimo budas juostomis man negraziai gaunasi-matosi perejimai. Pradedama nerti centra, siulo pradzios galiuka prineriu, tiksliau, apneriu ji kartu su pynele, nerdama pirmaja eilute. Tai jo slepti kaip ir nebereikia, Lieka pabaigos galiukas. Tai ne tiek jau ir daug tu slepiamu galu
as turiu viena palaidine nusinerus is atskiru kvadrateliu,tai kazkaip greiciausiai as nemoku ju paslepti, bet po kiekvieno skalbimo vis islenda koks kvadratelio pabaigos galiukas
:
QUOTE(vikosiuks @ 2012 04 18, 19:08)
tai teisingai supratot, nusineriat viena gelyte, tada neriat 30 kilpuciu (nuotraukelej pazymeta melyni taskiukai ir vel toliau nuo viduriuko neriat gelyte, priartejusi prie kitos gelytes vietoj 7 kilpuciu darote 3 +1 sujungima ir vel 3 kilputes. o toliau vel taip pat vel 30 kilpuciu 9cia aisku jei teisingai suskaiciavau tuos melynus taskelius..) virsuj kaip matot tu kilpuciu nebedaneriat, nes kitu atveju siulas baigsis netinkamoj vietoj, o ir antra gelyciu juosta is virsaus prijungti bus lengviau.(bet cia jau viena is osenkos dalyviu taip nere, [img]
Aciu tau labai uz paaiskinima as bandysiu nerti istisai
QUOTE(vikosiuks @ 2012 04 18, 19:37)
tegul buna, gal kas nores tokias geles, kaip tavo i ta suknute ideti, o ir kaip pati sakei sujungti jas iskart moki, tai paaiskinsi, kurios nemokes.
dar klausimas, o maxi siulai nenutemps visos sukneles zemyn, man jie tokie sunkus atrodo?
ir nuo kurios vietos reikia pradet nerti, nuo krutines ar nuo peciu?
skaiciau osinkoj tai merginos pasidare pirma toki dirza is 10ties gelyciu ir pasitikrino ant saves kurioj vietoj jis labiausiai tinka kam ant krutines kam ant klubu ir toliaus pagal tai jau ziurejo kiek motyvu reik prideti ar nuiimti
QUOTE(Tomienė @ 2012 04 18, 20:34)
Aš jungsiuos prie jūsų, tik vėliau
pasakokit smulkiai, nuo ko pradedat, kaip neriasi nenutraukiant ir pan
vikosiuks praeitam lape aprase apie nenutraukiama mezgima
"Aš tikiu, kad draugai yra tylus angelai, kurie pakelia mus, kai patys sparnai aukštyn nepakyla."