Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

QUOTE(Tomienė @ 2013 04 11, 21:41)
pirmąją tai čia iš pirmo psl?  bigsmile.gif

dbr galvoju, kaip ją nėriau  g.gif berods ištisai nenutraukiant siūlo, o paskui prineriant "kvarbatkes"  g.gif bet mano kvarbatkės tokios stačios gavosi  unsure.gif sugula, bet ne visos  schmoll.gif kažkur skaičiau, kad neriant vieną eilę su kvarbatkėm iš karto, o kitą prineriant, tos kvarbatkės sugula  g.gif

aga, is pirmojo psl smile.gif bandysiu nert nepertraukiant, ziuresim kas gausis smile.gif jauciu ardymo bus nemazai... o del kvarbakiu, tai skaiciau, kad kai kurios mergaites maziau stulpeliu nere, tai gal ir as taip pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 11, 20:41)
pirmąją tai čia iš pirmo psl?  bigsmile.gif

dbr galvoju, kaip ją nėriau  g.gif berods ištisai nenutraukiant siūlo, o paskui prineriant "kvarbatkes"  g.gif bet mano kvarbatkės tokios stačios gavosi  unsure.gif sugula, bet ne visos  schmoll.gif kažkur skaičiau, kad neriant vieną eilę su kvarbatkėm iš karto, o kitą prineriant, tos kvarbatkės sugula  g.gif

reikia pervartyt puslapius, kaip kitoms buvo  ax.gif

as nuneriau pernai, bet taip ir nebepasirodziau, o dab ismieros ne tos pozavimui biggrin.gif kvarbatkas neriau iskart, gula normaliai,bet siulas mano storesnis nei Tomienes kiek pamenu biggrin.gif

Na tik zadu pertaisyti kai ka doh.gif virsus darytas tas su pelerina, siulas fileta gan sunkus, tad nu kazkaip sveria ne taip ta apykakle, nors ji nei per didele,nei per maza. Perdarysiu ant sleikuciu 4u.gif
Atsakyti

i 
Primenu, kad čia - ne "Skelbimų lenta", todėl skelbimai šiame skyrelyje netoleruotini
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 11, 11:52)
Na ką, artėja vasarėlė  bigsmile.gif tęsiam kokį naują projektuką?  g.gif

Mano planuose ši virbalinė
user posted image

schemų neturiu, reikia pritaikyti.

Nertos suknutės vizijos dar neturiu, gal turit ką pasiūlyti? g.gif

grazi suknyte,tik idomu kaip ant mano gabaritu atrodytu,nesu tokia skiedra kaip tas modelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianuka: 13 balandžio 2013 - 10:23
na mano irgi toli gražu netobuli gabaritai, dar neatsistatę po nestuke.gif , bet megziu, kai baigsiu kelis darbelius rolleyes.gif bus didesnis pretekstas tobulinti gabaritus hihihi.gif
Atsakyti
labas mezgejeles,
Noriu pagalbos: kokius siulus su kokia sudetimi ar storumu neriate vasarai prie maudomuko?
aciu
Atsakyti
Atsilo oras, vasara ne uz kalnu, todel keliu tema i pavirsiu smile.gif Ar butu norinciu prisijungti? (pirmas variantas man grazesnis)
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 27 kovo 2014 - 19:01
čia nerta ar megzta suknelė? smile.gif
Atsakyti
megzta. Bet galima ir nerti
Atsakyti
Vikse - galiu prisijungti, jei aprasymas yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2014 03 31, 23:29)
Vikse - galiu prisijungti, jei aprasymas yra  blush2.gif

Yra aprašymas rusų kalba. Vakare įkelsiu
Atsakyti
Ir as jau seniai i ja ziuriu, tik stabdo galvosukis del siulu. Gal megzti is lininiu?
Atsakyti