Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

Ačiū, Niegala 4u.gif
Atsakyti
Iveikiau rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Grali, labai graži suknutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 08 27, 10:53)
Grali, labai graži suknutė thumbup.gif

aciukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=grali,2012 08 27, 09:59]
Iveikiau rolleyes.gif

Super suknute saunuole thumbup.gif is spalva labai grazi smile.gif , as saviske vis taisau doh.gif
Atsakyti
[quote=zanazuzana,2012 08 30, 10:55]
[quote=grali,2012 08 27, 09:59]
Iveikiau rolleyes.gif

Super suknute saunuole thumbup.gif is spalva labai grazi smile.gif , as saviske vis taisau doh.gif
[/quote]
O kas taviskei negerai?
Atsakyti
QUOTE(zanazuzana @ 2012 08 30, 10:55)

Super suknute saunuole thumbup.gif  is spalva labai grazi smile.gif , as saviske vis taisau doh.gif

Aciukas wub.gif O kas Jums nesigavo g.gif Mano isvis cia pirmoji gyvenime nerta suknute blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, viskas gerai tik per siaurą nusimezgiau įsivaizduodama, kad labai plona esu lotuliukas.gif Tai permezgu, nes įsuiuvus pamušalą ji įviršų kelia. Bet liko paskutinė juosta tai greit ir aš ateisiu pasirodyti smile.gif
Atsakyti
Na ką, artėja vasarėlė bigsmile.gif tęsiam kokį naują projektuką? g.gif

Mano planuose ši virbalinė
user posted image

schemų neturiu, reikia pritaikyti.

Nertos suknutės vizijos dar neturiu, gal turit ką pasiūlyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 11, 11:52)
Na ką, artėja vasarėlė  bigsmile.gif tęsiam kokį naują projektuką?  g.gif

Nertos suknutės vizijos dar neturiu, gal turit ką pasiūlyti? g.gif

Kokia grazi wub.gif

As sau planuoju nerti ilga suknia, tai renkuosi ivairius rastu derinius. Seile senai varvinu ziuredama i sia Ingrida Gal suknia wub.gif Tik virsu kitoki daryciau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos,
jungiuosi ir as. varvinau seile ir visgi nersiu pirmaja suknele, nuo kurios ir prasidejo tema wink.gif siandien jau nusipirkau siulus smile.gif palinkekit man kanrtybes biggrin.gif
Atsakyti
pirmąją tai čia iš pirmo psl? bigsmile.gif

dbr galvoju, kaip ją nėriau g.gif berods ištisai nenutraukiant siūlo, o paskui prineriant "kvarbatkes" g.gif bet mano kvarbatkės tokios stačios gavosi unsure.gif sugula, bet ne visos schmoll.gif kažkur skaičiau, kad neriant vieną eilę su kvarbatkėm iš karto, o kitą prineriant, tos kvarbatkės sugula g.gif

reikia pervartyt puslapius, kaip kitoms buvo ax.gif
Atsakyti