Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

Tomiene, Ingridagal Jūs šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif o aš saviškę permezgu, nes kai įsiuvo pamušalą be ryšio gavosi lyg per siaura doh.gif bandau taisyti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes 4u.gif

nezinau ar cia atejau, bet issirinkau suknyte ir gal nores kas prisijungti ja nerti kartu? Is tikro pasiklydau ir noriu pasidiskutuoti apie nerimo procesa blush2.gif

http://images41.fotk...327ce07e-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi: 17 liepos 2012 - 17:21
QUOTE(Miledi @ 2012 07 17, 18:17)
Sveikos darbstuolytes 4u.gif

nezinau ar cia atejau, bet issirinkau suknyte ir gal nores kas prisijungti ja nerti kartu? Is tikro pasiklydau ir noriu pasidiskutuoti apie nerimo procesa blush2.gif

http://images41.fotk...327ce07e-vi.jpg

Visai sutikčiau mirksiukas.gif , bet jaučiu reikia naują temutę kurti nes šioje bus negerai g.gif , čia kitoią suknutę mezgančios. įkurk temutę prisijungsim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zanazuzana @ 2012 07 19, 15:32)
Visai sutikčiau mirksiukas.gif , bet jaučiu reikia naują temutę kurti nes šioje bus negerai g.gif , čia kitoią suknutę mezgančios. įkurk temutę prisijungsim thumbup.gif

Pritariu, prisijungčiau ir aš 4u.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi galėdama parodyti kaip mano nerta suknutę atrodo ant jos savininkės.. ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 07 26, 10:46)
Džiaugiuosi galėdama parodyti kaip mano nerta suknutę atrodo ant jos savininkės.. ax.gif

IngridaGal, kokia puošni suknelė, ir savininkei labai tinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tūkstantis pagyrimų 4u.gif
Atsakyti
IngridaGal, labai grazi Jusu suknute, ir spalva puiki wub.gif wub.gif Ir as turiu savo wishlist'e ja biggrin.gif

Dailiai atrodo ant modelio, bet ant tokios figuros tai ir maisas gerai atrodytu turbut 4u.gif Baltas pavydas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 07 08, 15:42)
Na va, gulimoji versija  blush2.gif

labai gražios suknytės thumbup.gif
Atsakyti
Kokia graži, ir nesudėtinga nunerti.

Violetinė šitoji, tikrai nemanau, kad jos nematei mirksiukas.gif
user posted image
Jaučiu kad siūlai daro savo, nes pavyzduke atrodo kad iš labai storų nerta, ir ten tik trys eilės, o pas mane septynios bigsmile.gif
[/quote]
Atsakyti
Miledi
Kai ikursi naujos suknutes temute nuoroda imesk thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanazuzana: 31 liepos 2012 - 16:08
Gal galėtumėt patarti kur Kaune nusipirkti trikotažo pasuknei?
Atsakyti
QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2012 08 08, 14:59)
Gal galėtumėt patarti kur Kaune nusipirkti trikotažo pasuknei?

Kai as ieškojau savao mergaitei alia atlasines, tai pravaziavau kelias: priešais Zanavykų turgų yra parduotuvėlė medžiagų (ten ir gavau ko reikėjo), po to Aleksote prieš AVC ir gi yra medžiagų parduotuvėlė (dirba ir šeštadieniais), dar viena vieta Redoje Ia tokia parduotuvyte, Pasimatymo IKI IIa , ir paskutinė vieta Savanoriuose 192 didelis pastatas bet į kiemą įvažiavus IIa aukšte užuolaidų audinių ir kitų audinių turi.
Na gal dar kas pavardins man nežinomų vietu smile.gif
Atsakyti