Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

QUOTE(IngridaGal @ 2012 07 07, 18:15)
Ateinu parodyti kokia suknutė man gavosi wink.gif

Ingrida, o tu kada nors miegi? blink.gif kaip tik savaitė, taip po vieną nerealų grožį rodai thumbup.gif

Jezus jezus, reik man sąvają išlygint ir nufotkint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 07 07, 18:49)
Ingrida, o tu kada nors miegi?  blink.gif kaip tik savaitė, taip po vieną nerealų grožį rodai  thumbup.gif

Jezus jezus, reik man sąvają išlygint ir nufotkint  doh.gif

Ačiū 4u.gif Miegu miegu, tik kai jau porą mėn. tik gulinėju, tai pirštukai daugiau laiko rankdarbiams turi, o ši suknutė pradėta jau senai buvo, tik pabaiga vis atsidėliojo.. blush2.gif

Parodyk ir tu savo grožį wink.gif
Atsakyti
ryt prižadu išlygint ir parodyt, bet bus tik gulimoji versija blush2.gif dar ne laikas į ją įlįsti blush2.gif

O tau rankos/pirštai netirpsta? g.gif man paskutinį mėnesį košmaras kažkoks buvo, vos šaukštą nulaikydavau doh.gif ką jau kalbėt apie nėrimą doh.gif ir dabar vos 10-12 stulpelių ir amen unsure.gif dar neatsistato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 07 07, 23:01)
ryt prižadu išlygint ir parodyt, bet bus tik gulimoji versija  blush2.gif dar ne laikas į ją įlįsti  blush2.gif

O tau rankos/pirštai netirpsta?  g.gif man paskutinį mėnesį košmaras kažkoks buvo, vos šaukštą nulaikydavau  doh.gif ką jau kalbėt apie nėrimą  doh.gif ir dabar vos 10-12 stulpelių ir amen  unsure.gif dar neatsistato  unsure.gif

Man tinsta jei nieko nedarau, bet kai su vąšeliu pramankštinu tai viskas ok wink.gif Lauksiu tavosios versijos wink.gif
Atsakyti
Na va, gulimoji versija blush2.gif
user posted image
user posted image
On line Hakelgarn 20, berods 7 kamuoliukai suėjo g.gif

Ir dar viena blush2.gif
user posted image
user posted image
Filetta siūlai, 340 gr
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 07 08, 14:42)
Na va, gulimoji versija  blush2.gif
Ir dar viena  blush2.gif

Kaip gražu wub.gif gal gali pirstuku bakstelti kur antrosios rastelis, busiu praziurejus si grozi blush2.gif
Atsakyti
Nu tikrai mikliosios rankelės. Labai gražios suknytės. O filetta siūlai storesni už maxi? ir ar ne tokie grubūs? man maxi gruboki, gal kepurytėm gerai, bet va suknelei ydomu kaip.
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 07 08, 14:57)
Nu tikrai mikliosios rankelės. Labai gražios suknytės. O filetta siūlai storesni už maxi? ir ar ne tokie grubūs? man maxi gruboki, gal kepurytėm gerai, bet va suknelei ydomu kaip.

Filletos storis toks kaip maxi, tik jis sakyčiau puriau susuktas ir švelnesnis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 07 08, 14:57)

man filetta žymiai švelnesni nei Maxi, labai maloniai neriasi thumbup.gif storumas berods tas pats g.gif tik aš nėriau su Nr.2 vašeliu.

Violetinė šitoji, tikrai nemanau, kad jos nematei mirksiukas.gif
user posted image
Jaučiu kad siūlai daro savo, nes pavyzduke atrodo kad iš labai storų nerta, ir ten tik trys eilės, o pas mane septynios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 07 08, 16:11)
Violetinė šitoji, tikrai nemanau, kad jos nematei  mirksiukas.gif
Jaučiu kad siūlai daro savo, nes pavyzduke atrodo kad iš labai storų nerta, ir ten tik trys eilės, o pas mane septynios  bigsmile.gif

Aha maciau blush2.gif tik kai motyvu daugiau, maniau, kad tik panasi bet kitokia wink.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 07 08, 15:42)
Na va, gulimoji versija  blush2.gif

Ji ilga?
Atsakyti
QUOTE(Justina1 @ 2012 07 10, 10:22)

Žemiau kelių
Atsakyti