Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

zanazuzana, Eneja, rosebud1, dėkoju už pagyras blush2.gif
Nunėriau turbūt per 3 savaites.
Atsakyti
Baigiau suknutę clap.gif clap.gif clap.gif

tereikia ją išskalbti, išdžiovinti ir palaukti mėnesiuką kitą, kada galėsiu normalios formos pasimatuoti hihihi.gif nors telpu ir dabar, tik kad labai jau aptempta lotuliukas.gif

susirasiu vietą, kur ją džiovinti ir reikės papozuoti ant rankšluosčio biggrin.gif
Papildyta:
galvoju prie jos dar tašiuką nusinerti g.gif mažytį, telefonui ir piniginei rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Tomienė,2012 06 05, 14:07]
Baigiau suknutę clap.gif clap.gif :vali

Tau pavyko biggrin.gif o aš dar tik pusę turiu, teks dar paplušėti smile.gif
papasakok kaip skalbi kokiam vandenį , kaip džiovini ir kaip lygini, kad ji formos neprarastų.
P.S. kvarbatkos gavos stačios ar gražiai sugulė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanazuzana: 05 birželio 2012 - 13:48
QUOTE(zanazuzana @ 2012 06 05, 14:46)
Tau pavyko  biggrin.gif o aš dar tik pusę turiu, teks dar paplušėti smile.gif
papasakok kaip skalbi kokiam vandenį , kaip džiovini ir kaip lygini, kad ji formos neprarastų.
P.S. kvarbatkos gavos stačios ar gražiai sugulė?

dar neskalbiau, kvarbatkos kai kurios stovi, kai kurios guli doh.gif tik baigus pagalvojau, kad gal reikėjo ne 10 stulpelių daryti, o tarkim 7-8, gal tada jie kristų g.gif
skalbsiu paprastai, vandenuke su trupučiu Lenor, džiovinti ruošiuosi ant rankšluosčio rolleyes.gif
Atsakyti
Tomiene, gal jau gali mums pasirodyt? bigsmile.gif
Atsakyti
Roka bigsmile.gif gražuma 4u.gif O viršutinė dalis, t.y. pelerina, "dviguba"?

Tomiene, laukiam pasirodant wub.gif

o aš pusę pagaliau turiu, nes per kitus darbus, laiko vis mažiau lieka suknei doh.gif bet džiaugiuos, kad turiu pilnai pabaigtą , na tik be petnešų, viršų. Dvigubas pas mane, kaip ir originale unsure.gif aij, kiek buvo ardymo, nėrimo, ardymo kol įtiko viskas doh.gif
dabar beliko klubai ir dar čiut žemiau tongue.gif kaip sakant - zuikio dainos biggrin.gif

Ir visgi, dar kartą įsitikinau, kad kvarbatkas patogiau iškart nerti, negu paskui prinėrinėt cool.gif
Atsakyti
[quote=Tomienė,2012 06 05, 17:59]

aciu tau uz ideje as dabar bandysiu kvarbatkas po 8 stulpelius megzti nes niekaip i galva neatejo ka daryti kad jos gyultu, o ju statumas mane nervina doh.gif
Atsakyti
Beveik baigiau, liko aplink kaklą ir pažąstis apnerti...bet sustambėjau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos dar neriancios:) vasara daro savo retai čia kuri uzsukat:) aš ir beveik baigiau liko petneseles, bet per klubus pastorejau tai nežinau kaip čia su ja bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zanazuzana @ 2012 06 26, 14:25)
Sveikos visos dar neriancios:) vasara daro savo retai čia kuri uzsukat:) aš ir beveik baigiau liko petneseles, bet per klubus pastorejau tai nežinau kaip čia su ja bus lotuliukas.gif

Aš taip ir maniau, kad suknelė kalta dėl padidėjusio svorio, dabar Tu tai patvirtinai bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės pabaigiau suknelę
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif. Dabar liko tik siuvėjai pamušalą įsiūti. Jei pasiseks pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ateinu parodyti kokia suknutė man gavosi wink.gif
user posted image
Atsakyti