zanazuzana, Eneja, rosebud1, dėkoju už pagyras
Nunėriau turbūt per 3 savaites.
Baigiau suknutę
tereikia ją išskalbti, išdžiovinti ir palaukti mėnesiuką kitą, kada galėsiu normalios formos pasimatuoti nors telpu ir dabar, tik kad labai jau aptempta
susirasiu vietą, kur ją džiovinti ir reikės papozuoti ant rankšluosčio
Papildyta:
galvoju prie jos dar tašiuką nusinerti mažytį, telefonui ir piniginei
tereikia ją išskalbti, išdžiovinti ir palaukti mėnesiuką kitą, kada galėsiu normalios formos pasimatuoti nors telpu ir dabar, tik kad labai jau aptempta
susirasiu vietą, kur ją džiovinti ir reikės papozuoti ant rankšluosčio
Papildyta:
galvoju prie jos dar tašiuką nusinerti mažytį, telefonui ir piniginei
[quote=Tomienė,2012 06 05, 14:07]
Baigiau suknutę :vali
Tau pavyko o aš dar tik pusę turiu, teks dar paplušėti
papasakok kaip skalbi kokiam vandenį , kaip džiovini ir kaip lygini, kad ji formos neprarastų.
P.S. kvarbatkos gavos stačios ar gražiai sugulė?
Baigiau suknutę :vali
papasakok kaip skalbi kokiam vandenį , kaip džiovini ir kaip lygini, kad ji formos neprarastų.
QUOTE(zanazuzana @ 2012 06 05, 14:46)
dar neskalbiau, kvarbatkos kai kurios stovi, kai kurios guli tik baigus pagalvojau, kad gal reikėjo ne 10 stulpelių daryti, o tarkim 7-8, gal tada jie kristų
skalbsiu paprastai, vandenuke su trupučiu Lenor, džiovinti ruošiuosi ant rankšluosčio
Tomiene, gal jau gali mums pasirodyt?
Roka gražuma O viršutinė dalis, t.y. pelerina, "dviguba"?
Tomiene, laukiam pasirodant
o aš pusę pagaliau turiu, nes per kitus darbus, laiko vis mažiau lieka suknei bet džiaugiuos, kad turiu pilnai pabaigtą , na tik be petnešų, viršų. Dvigubas pas mane, kaip ir originale aij, kiek buvo ardymo, nėrimo, ardymo kol įtiko viskas
dabar beliko klubai ir dar čiut žemiau kaip sakant - zuikio dainos
Ir visgi, dar kartą įsitikinau, kad kvarbatkas patogiau iškart nerti, negu paskui prinėrinėt
Tomiene, laukiam pasirodant
o aš pusę pagaliau turiu, nes per kitus darbus, laiko vis mažiau lieka suknei bet džiaugiuos, kad turiu pilnai pabaigtą , na tik be petnešų, viršų. Dvigubas pas mane, kaip ir originale aij, kiek buvo ardymo, nėrimo, ardymo kol įtiko viskas
dabar beliko klubai ir dar čiut žemiau kaip sakant - zuikio dainos
Ir visgi, dar kartą įsitikinau, kad kvarbatkas patogiau iškart nerti, negu paskui prinėrinėt
[quote=Tomienė,2012 06 05, 17:59]
aciu tau uz ideje as dabar bandysiu kvarbatkas po 8 stulpelius megzti nes niekaip i galva neatejo ka daryti kad jos gyultu, o ju statumas mane nervina
aciu tau uz ideje as dabar bandysiu kvarbatkas po 8 stulpelius megzti nes niekaip i galva neatejo ka daryti kad jos gyultu, o ju statumas mane nervina
Beveik baigiau, liko aplink kaklą ir pažąstis apnerti...bet sustambėjau
Sveikos visos dar neriancios:) vasara daro savo retai čia kuri uzsukat:) aš ir beveik baigiau liko petneseles, bet per klubus pastorejau tai nežinau kaip čia su ja bus
QUOTE(zanazuzana @ 2012 06 26, 14:25)
Sveikos visos dar neriancios:) vasara daro savo retai čia kuri uzsukat:) aš ir beveik baigiau liko petneseles, bet per klubus pastorejau tai nežinau kaip čia su ja bus
Aš taip ir maniau, kad suknelė kalta dėl padidėjusio svorio, dabar Tu tai patvirtinai
Sveikutės pabaigiau suknelę
. Dabar liko tik siuvėjai pamušalą įsiūti. Jei pasiseks pasirodysiu
. Dabar liko tik siuvėjai pamušalą įsiūti. Jei pasiseks pasirodysiu
Ateinu parodyti kokia suknutė man gavosi