Aš jau
Atsinešu pasirodyti. Suknelė ne sau, tad kolkas neturiu nuotraukos ant žmogaus.
Siūlai YarnArt tulip, 100proc mikrofibra.
Sunėriau 9 kamuoliukus po 50gr./250m.
Tarpuose nėriau po 2 kilpučių eilutes.
Po "apykakle" nėriau kilputėmis.
Man irgi kvarbatkos neguli, kad ir išlyginau, pasikelia ir taip, ir kitaip. Bet aš nieko blogo nematau. Kad kitaip pagal šitą modeliuką ir nepadarysim. Nebent kvarbatkas daryti ilgas, sunkias
Tai va tiek.
Sėkmės visoms darbuojantis
Roka, gražus rezultatas
Roka, kokia grazi suknute Jei jau ant pakabos super atrodo, tai kaip tada ant zmogaus bus
Tai vat as ir nesupratau kas su tomis kvarbatkom negerai gali gautis. Turi jos banguotis ar kitaip tariant pasistoti Ir nieko cia nepadarysi, toks modeliukas
Roka, ir suknyte ir spalvyte Kaip tik dabar tokiu magnetiniu laku nagus lakuojuosi
Man tokis virsus netinka Krutine didele......Dabar iekojimuose kaip virsu nunerti
Roka, ir suknyte ir spalvyte Kaip tik dabar tokiu magnetiniu laku nagus lakuojuosi
Man tokis virsus netinka Krutine didele......Dabar iekojimuose kaip virsu nunerti
Aš jau turiu numatomą norimą ilgį pradėjau kvarbatkiuot ir skaitau jūsų komentarus nu žiūrėsiu, kas gausis
Man tik viena mintis. Jei neri iš karto su kvarbatkom, tada jos gulės, o jei prinerinėji, tai taip ir gaunasi, kad stovi nu žiūrėsiu, kas gausis pas mane. Dar gal siūlai daug ką duoda? mano labai ploni, tikiuosi kris gyvatės
Man tik viena mintis. Jei neri iš karto su kvarbatkom, tada jos gulės, o jei prinerinėji, tai taip ir gaunasi, kad stovi nu žiūrėsiu, kas gausis pas mane. Dar gal siūlai daug ką duoda? mano labai ploni, tikiuosi kris gyvatės
Kaip tik siandien pagalvojau,kad reikia sitoj temoj uzklausti,ar dar niekas nesiruosia pasirodyt jau nunertos sukneles
roka ,saunuole puikiai pavyko
as irgi svarstau,ar man bandyt tokia nerti
roka ,saunuole puikiai pavyko
as irgi svarstau,ar man bandyt tokia nerti
Ačiū, mergaitės, visoms už pagyrimus
Spalvytę, siūlus išsirinko pati klientė, tad visi pagyrimai dėl spalvos atitenka jai. Mano tik darbas
Spalvytę, siūlus išsirinko pati klientė, tad visi pagyrimai dėl spalvos atitenka jai. Mano tik darbas
Roka labai grazi suknute super
maniskiai dar toli iki pakabos
maniskiai dar toli iki pakabos
Roka, šaunuolė Tai irgi mano svajonių suknelė įtraukta į penkmečio planą
Gal gali išduoti paslaptį per kiek laiko tu ją nunėrei?
Gal gali išduoti paslaptį per kiek laiko tu ją nunėrei?
QUOTE(roka @ 2012 05 30, 13:19)
Aš jau
kokia graži