Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

Aš jau ax.gif
Atsinešu pasirodyti. Suknelė ne sau, tad kolkas neturiu nuotraukos ant žmogaus.
Siūlai YarnArt tulip, 100proc mikrofibra.
Sunėriau 9 kamuoliukus po 50gr./250m.
Tarpuose nėriau po 2 kilpučių eilutes.
Po "apykakle" nėriau kilputėmis.
Man irgi kvarbatkos neguli, kad ir išlyginau, pasikelia ir taip, ir kitaip. Bet aš nieko blogo nematau. Kad kitaip pagal šitą modeliuką ir nepadarysim. Nebent kvarbatkas daryti ilgas, sunkias g.gif
Tai va tiek.
Sėkmės visoms darbuojantis 4u.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Roka, gražus rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
roka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Roka, kokia grazi suknute wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Jei jau ant pakabos super atrodo, tai kaip tada ant zmogaus bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo desrele-lt: 30 gegužės 2012 - 14:45
Tai vat as ir nesupratau kas su tomis kvarbatkom negerai gali gautis. Turi jos banguotis ar kitaip tariant pasistoti lotuliukas.gif Ir nieko cia nepadarysi, toks modeliukas biggrin.gif
Roka, ir suknyte ir spalvyte wub.gif Kaip tik dabar tokiu magnetiniu laku nagus lakuojuosi bigsmile.gif
Man tokis virsus netinka verysad.gif Krutine didele......Dabar iekojimuose kaip virsu nunerti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 30 gegužės 2012 - 15:08
Roka, šaunuolė, labai gražu- 10 balų! 4u.gif
Atsakyti
Aš jau turiu numatomą norimą ilgį thumbup.gif pradėjau kvarbatkiuot ir skaitau jūsų komentarus blink.gif doh.gif nu žiūrėsiu, kas gausis unsure.gif
Man tik viena mintis. Jei neri iš karto su kvarbatkom, tada jos gulės, o jei prinerinėji, tai taip ir gaunasi, kad stovi g.gif nu žiūrėsiu, kas gausis pas mane. Dar gal siūlai daug ką duoda? g.gif mano labai ploni, tikiuosi kris gyvatės cool.gif
Atsakyti
Kaip tik siandien pagalvojau,kad reikia sitoj temoj uzklausti,ar dar niekas nesiruosia pasirodyt jau nunertos sukneles biggrin.gif

roka ,saunuole clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif puikiai pavyko wub.gif
as irgi svarstau,ar man bandyt tokia nerti smile.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, visoms už pagyrimus wub.gif
Spalvytę, siūlus išsirinko pati klientė, tad visi pagyrimai dėl spalvos atitenka jai. Mano tik darbas ax.gif
Atsakyti
Roka labai grazi suknute super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
maniskiai dar toli iki pakabos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanazuzana: 04 birželio 2012 - 13:12
Roka, šaunuolė 4u.gif Tai irgi mano svajonių suknelė įtraukta į penkmečio planą smile.gif
Gal gali išduoti paslaptį per kiek laiko tu ją nunėrei? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2012 05 30, 13:19)
Aš jau  ax.gif
Atsinešu pasirodyti. Suknelė ne sau, tad kolkas neturiu nuotraukos ant žmogaus.

kokia graži thumbup.gif
Atsakyti