Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

QUOTE(* viva* @ 2012 05 22, 16:13)
Jop..reikia tada eiti ardyti verysad.gif Pirma karta susigundziau tokiais plonais( 100 gr iseiga 1400m) siuliukais ir neisejo nieko grazaus padaryti doh.gif

taigi galima nert is dvigubu ar trigubu ir puikiai gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
vis dėl to reikia laikytis vąšelio dydžio rekomendacijos mirksiukas.gif jei rekomenduoja nerti su Nr. 1,5, tai ir nerk su tokiu, max gali su Nr. 1,75, bet ir tai labai individualu, nes su didesniu plauks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 05 22, 18:54)
vis dėl to reikia laikytis vąšelio dydžio rekomendacijos  mirksiukas.gif jei rekomenduoja nerti su Nr. 1,5, tai ir nerk su tokiu, max gali su Nr. 1,75, bet ir tai labai individualu, nes su didesniu plauks  doh.gif

nu nebutinai, priklauso nuo nerejos dar
man pvz tos rekomendacijos netinka, visi rekomenduojami vaseliai per stori deja buna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 05 22, 12:09)
Sveikutes 4u.gif visad ziurinejau ziurinejau Jusu darbelius ir pati irgi uzsimaniau tokio grozio. Tik nusipirkau niekam tikusius siuliukus schmoll.gif Jie gyvai nuostabiai grazus,bet jau tokie plonyciukai doh.gif O ir ziuriu formos nelabai laiko,tai teko truputuka ir rasteli keisti unsure.gif Toli grazu iki Jusu sedevru,bet pasirodysiu irgi
user posted image
Atsiprasau uz nuotraukos kokybe,nes su fotiku daryta blush2.gif

daug darbo įdėta, bet rinkitės siūlus storesnius. Nėriau iš plonų šią suknelę, vaizdas klaikus buvo, teko perdaryt į sijoną, nes buvo gaila viską ardyt ...nenufotografavau " ant karštųjų", dabar jau ir nedėčiau nuotraukos, po kelių apsivilkimų visai į skudurą pavirto verysad.gif
o iš storesnių siūliukų vaizdas superinis, nert smagu ir nešiojasi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
pasirodo ne cia ikeliau suknele,tad istryniau,tik dabar paskaiciau temos pavadinima iki galo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 23 gegužės 2012 - 21:13
Labas, mergaitės,
gal kažkas jau neriate suknelės kaklą? Kaip sekasi?
Atsakyti
Sveikos mezgancios, aš strigau. Mezgu tokia pat kaip tamsiai mėlyna turiu tris juostas su kvarbatkom. Kai bandau sujungti kvarbatkos stacios gaunasi nežinau ką darau blogai, kaip bejunkciau vistiek apsivilkus stovi stacios doh.gif
Atsakyti
Rodyki foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 29, 22:34)
Rodyki foto    mirksiukas.gif

Tai kad isardziau verysad.gif einu pabandysiu daugiau pyneles kilpu jungiant padaryti (dabar darau 7) dabar toks vaizdas kad mezginys sunkus ir į apačią krisdamas tempia ir kvarbatkos atsistoja doh.gif
Atsakyti
pas mane tas pats unsure.gif
Atsakyti
Mergaičiukės, nesuprantu apie ka Jūs g.gif Prašom nufotografuoti ir parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zanazuzana @ 2012 05 29, 22:10)
Sveikos mezgancios, aš strigau. Mezgu tokia pat kaip tamsiai mėlyna turiu tris juostas su kvarbatkom. Kai bandau sujungti kvarbatkos stacios gaunasi nežinau ką darau blogai, kaip bejunkciau vistiek apsivilkus stovi stacios doh.gif

Jei gerai suprantu problema,tai isskalbus ir islyginus jos turetu ''sugulti''.Bet geriau nufotografuotumet mirksiukas.gif
Atsakyti