Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

Tura, nemazinkite tinkliuko eiliu. Manau, taip graziau, nes jei sunersite juostas viena po kitos, su maziau tinklelio eiluciu, nebeliks nerinio lengvumo. Gausis toks susigrudes.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 05 17, 17:56)
kaip ir žadėjau rodau savo pirmąjį darbą. dar nebaigtas. rankovėm ilgio  gerokai trūksta.

man irgi graziau trumpesnes rankoves, tu dvieju kvarbatku ant ranku ir uztektu, bet cia aisku skonio reikalas. Jusu grazios rankos, kam jas slepti.
As jau sesias juostas nuneriau, turbut pirmas mano toks "didelis" kurinys vaseliu, man kazkaip virbalai labiau prie sirdies, bet gaunasi visai neblogai.
Atsakyti
Viskas, baigta. Rodau galutinį ir nekeičiamą rezultatą. Siūliukus taip užslapstau, kad jei reiktų ardyt, tai nebent iškirpt.
Rankovės tai gal kaip čia pasakius g.gif Bet man tokio ilgio reikia, kad būtų galima nešiot vasarą, kai nei šilta, nei šalta. Vaikai sakė, kad kaip karnavalinė arba iš filmo Kaukė. Na bent jau nepastebėta gal neliksiu dėka rankovių lotuliukas.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
tura labai labai grazu, niu ir kantrybes uzteko, man ko gero neuztektu, kiek cia laiko ir darbo thumbup.gif
Atsakyti
Tura, nerealiai gražu wub.gif o jau spalvytė kokia skani wub.gif

Kokie čia siūliukai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 05 19, 14:50)

wow thumbup.gif nugi kaip grazu wub.gif ir spalva kokia grazi wub.gif
Atsakyti
tura, fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai super super thumbup.gif
Atsakyti
Damos, sutrukdysiu, jei galima 4u.gif Man atrodo, kad ši suknelė - nerta, o kolegėms - kad gamyklinė. Labai norėjau jūsų nuomonės paklausti, gal jūs galite mūsų abejones išsklaidyti? ax.gif
Pati taip tokios norėčiau, ir galvoju, kad ten matyt medvilninis ar koks pamušalas, kad nestuke.gif neerzintų odos ir vaikučio.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 05 19, 21:41)
Damos, sutrukdysiu, jei galima 4u.gif  Man atrodo, kad ši suknelė - nerta, o kolegėms - kad gamyklinė. Labai norėjau jūsų nuomonės paklausti, gal jūs galite mūsų abejones išsklaidyti? ax.gif

šioje temoje aptarinėjama ir neriama konkreti suknelė, o paieškoms pilna kitų temų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 05 19, 21:41)
Damos, sutrukdysiu, jei galima 4u.gif  Man atrodo, kad ši suknelė - nerta, o kolegėms - kad gamyklinė. Labai norėjau jūsų nuomonės paklausti, gal jūs galite mūsų abejones išsklaidyti? ax.gif
Pati taip tokios norėčiau, ir galvoju, kad ten matyt medvilninis ar koks pamušalas, kad nestuke.gif neerzintų odos ir vaikučio

šita suknele yra megzta paskutinej foto matosi kad nenerti stulpiukai o megztos akutes yra
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 05 19, 17:50)
Viskas, baigta. Rodau galutinį ir nekeičiamą rezultatą. Siūliukus taip užslapstau, kad jei reiktų ardyt, tai nebent iškirpt.
Rankovės tai gal kaip čia pasakius g.gif  Bet man tokio ilgio reikia, kad būtų galima nešiot vasarą, kai nei šilta, nei šalta. Vaikai sakė, kad kaip karnavalinė arba iš filmo Kaukė. Na bent jau nepastebėta gal neliksiu dėka rankovių lotuliukas.gif

Nagi labai daili, o spalvytė tai iš viso thumbup.gif
Kokie či siūlai?
Atsakyti