Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

Agam, šitą rodeis , užtat ir suabejojau dėl tavo viršaus unsure.gif Man rodos ne taip , nes kiek įveizau, ta pelerina originale yra kaip viršutinis nėrinio nėrinys g.gif po apačia ten irgi matosi, kad nerta, tik ar motyvais juosta, ar tinklelis g.gif
pas mane bus motyvų juosta po apačia ir tik tada ant viršaus " klijuosiu" peleriną cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 15 gegužės 2012 - 16:36
na jei š... gausis - prinersiu apačią. Arba blogiausiu atveju teks ardyti viršų, t.y. dvi eiles g.gif gerai, kad yra tam galimybė, nes pradėjau nuo liemens ir ėjau į viršų bei atskirai žemyn rolleyes.gif
Atsakyti
gal Tomienes kitoks uzmanymas, bet toj pirmoj (originalioj) suknutej tikrai kvarbatkos ant virsaus krenta, o ne isvien eina.
ploni ir Jusu siuliukai, et kiek darbelio. lab idomu galutinis variantas ant zmogaus. laukiam laukiam

nagi nagi, kas dar pasirodys biggrin.gif tura, kurioj Jus stadijoj? dar ne i gala? as vis neapsisprendziu grazu ar ne. o suknele turi buti gatava rugpjuciui, tai dar speciau apsigalvot ir kita pradet nert blush2.gif
Atsakyti
Nuotrauką jau bandysiu ryt-poryt įdėt. Jau padariau vieną rankovių ratą. Noriu 3/4 rankovių. vaizdas iškart pagerėjo. Nuotaika thumbup.gif Bet liko siūlų mažai, tai dar reikia važiuot pasipirkt.

Bet bijau, kad dar teks ardyt. Gal tinkliuko per daug prinėriau g.gif Gal reiks kur pamažint po eilutę, nes bliuzelės svoris savo daro. Ir gal per siaura g.gif Įlendu, bet nežinau kas bus kai išsiplaus ir pasinešios- ar susitrauks ar prasitems. Gerai, kad taisyt darbo ne taip jau ir daug - tinkliuką tik praardai ir vėl sukabini. o dėl siaurumo, tai turbūt siauriausią vietą išimsiu ir visą pakelsiu ir apačioj dar vieną juostą tik danert reiktų. dar galvoju.
Turbūt iki suknelės jos nenersiu. Bandysiu kitą iš kitokių siūlų, gal dar storesnių ir bus rudeniui. žodžiu greit rodysiuos. Ryt gal dar ne, bet penktadienį nuotraukos tikrai bus, net ir nebeigtos.
Atsakyti
labas visoms.
užsikrėčiau ir aš šitos suknytės virusu, turiu jau dvi eilutes, šiaip ne taip pavyko jas sujungti, tik va iškilo klausimėlis- ar jūs iš karto kvarbatkas mezgate, ar pirmiausiai mezgate juostas, visas sujungiate ir tik po to nersite kvarbatkas. Aš prinerusi pirma eilutę su antrąja, pasidariau papildomą tinklelio eilutę ir iš karto prinėriau kvarbatkas, tai man tos kvarbatkėlės gavosi užsirietę į viršų , o ne žemyn. Gal padariau klaidą, kad tinkleli nėriau iš 6 kilpelių, saku, gal reikėjo tinklelį nerti iš kokių 7 kilpelių. g.gif Bandysiu taisyti padėtį
Neriu iš tokių siūliuku kaip Vikse, tik mano spalva raudona. ax.gif
Papildyta:
Oi dabar pamačiau, kad Tomiene neria pirmiausiai juostas, o tik po to bus kvarbatkeles, reikes tada ir man tai daryti. Siandien laukia ardymas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mijuke @ 2012 05 16, 08:56)
Oi dabar pamačiau, kad Tomiene neria pirmiausiai juostas, o tik po to bus kvarbatkeles, reikes tada ir man tai daryti. Siandien laukia ardymas verysad.gif

na jau tik neardykit schmoll.gif aš neriu iškart su kvarbatkom 4u.gif
Atsakyti
Tura, o kiek tinkliuko eiliu darei? jei gerai pamenu - 4. ir cia per daug??? as darau 8 ir man vistiek vienos geles pabaiga dedas ant kitos geles, tu pereinamu stulpeliu nesimato net. bet gal kaip sakai, kai daugiau nusiners, nuo svorio patemps... nebezinau ka cia daryt. dabar neriau nuo liemens zemyn, gal pabandyt virsu panert, nes kol kas nematau vaizduotej kaip cia viskas atrodys. patiesta lyg ir dailiai atrodo, bet tas tris juostas uzsimovus - no no no biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina26: 16 gegužės 2012 - 11:17
QUOTE(Paulina26 @ 2012 05 16, 12:16)
Tura, o kiek tinkliuko eiliu darei? jei gerai pamenu - 4. ir cia per daug??? as darau 8 ir man vistiek vienos geles pabaiga dedas ant kitos geles, tu pereinamu stulpeliu nesimato net. bet gal kaip sakai, kai daugiau nusiners, nuo svorio patemps... nebezinau ka cia daryt. dabar neriau nuo liemens zemyn, gal pabandyt virsu panert, nes kol kas nematau vaizduotej kaip cia viskas atrodys. patiesta lyg ir dailiai atrodo, bet tas tris juostas uzsimovus -  no no no  biggrin.gif  biggrin.gif

Taip darau 4 eiles, gal ir 5 kur buvo. Kai viskas susineria taip sunku atskirt kur pradžia, kur pabaiga. Ir tikrai vietomis per daug. Kai ant nuogo kūno užsidedu, tai tas tinkliukas vietomis per pirštą kažkur lenda. Ji gavosi tokia siauresnė gerokai, tai biški prisilaiko tas tinkliukas, jei būtų laisvesnė, tai viską žemyn temptų. Sunki gaunasi - pasvėriau, pusė kilo doh.gif .Bet tinkliukas pataisomas reikalas. Aš radau maikutę ant petenšėlių tokios pat spalvos, tai daug geriau vaizdas. Greit parodysiu. Gal ir šiandien parodyčiau, bet viena namuos, nėr fotografuotojų.
man kita problema kyla. Reikia kažkaip kitaip nerti, kad skirtumas ilgio tarp viršutinės juostos ir apatinės tos pačios juostos būtų mažesnis. nes vietomis pasigarbanoja, taip norisi imt ir cielą gėlytę iškirpt. Vat ta kita suknelė, kur visos neria tokios problemos neturi
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2012 05 16, 12:06)
na jau tik neardykit  schmoll.gif aš neriu iškart su kvarbatkom  4u.gif

o gal galetumete nuotraukyte imesti parodyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijuke @ 2012 05 16, 15:56)
o gal galetumete nuotraukyte imesti parodyti? ax.gif

keletą psl atgal dėjau foto, nenoriu kartotis , tik ten dar dvi motyvų juostos, dabar 4 turiu su kvarbatkom ir 1 be ( krūtinės sritis ) 4u.gif
Atsakyti
kaip ir žadėjau rodau savo pirmąjį darbą. dar nebaigtas. rankovėm ilgio gerokai trūksta.

Čia tinkliukas iš 4 eilių. Galvoju gal reiktų pamažint.
user posted image

Bet kai pasimaunu violetinę maikutę, kaip ir nelabai į akis krenta
user posted image

Nuotraukos kažkokios neryškios
Atsakyti
o man gražiau trumpesnė rankovė bigsmile.gif
Atsakyti