Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

Neriu ne suknutę, o bliuskutę. Bet galvoju, kad jei gerai bus, tai danersiu iki suknelės.
Kol nersiu sijoną, tai panešiosiu dar mėnesį kaip bliuzelę. Gal dar kaip nors sugalvosiu, kad nesujungt t.y , kad galėčiau enšiot ir kaip suknelę ir kaip bliuzelę. dar daug galvoju lotuliukas.gif Gal visai dukrai atiduot teks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 05 14, 10:55)
Neriu ne suknutę, o bliuskutę. Bet galvoju, kad jei gerai bus, tai danersiu iki suknelės.
Kol nersiu sijoną, tai panešiosiu dar mėnesį kaip bliuzelę. Gal dar kaip nors sugalvosiu, kad nesujungt  t.y , kad galėčiau enšiot ir kaip suknelę ir kaip bliuzelę. dar  daug galvoju lotuliukas.gif  Gal visai dukrai atiduot teks lotuliukas.gif

mhm, as irgi galvoju kaip čia padaryt, kad paskui būtų lengva transformuot iš suknelės į bliuskutę ir atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
S.O.S.

nu psio...pakibau blink.gif priėjo eilė platinimui, turiu 10 motyvų, reikia dabar lipdyt 11 ir nežinau kaip dailiai tai padaryti doh.gif neriu be papildomų lankelių eilių, jungiu iškart motyvus ir babakšt unsure.gif
skaičiuoju - motyvas jungiamas 4 vietose. 10 motyvų kart 4- iš viso 40 jungčių . Motyvas prisideda vienas, vadinas kas 9 jungimas turiu jungti du kartus į vieną vietą ...Nu tas aišku, bet tie jungimai slenkasi vis, neatitinka ( ir neturi atitikti motyvas į motyvą ) , tačiau negražiai gaunasi, nes tarkim kur kampuose turi sueiti 8kampis, vietomis palieka didžiulė skylės, nes jungimas "slenkančiu grafiku" juk doh.gif

KAIP JUNGTI? unsure.gif
Atsakyti
Bet juk bus kvarbatkėlės? Jos ir paslėps jungimą. Gėlytės ir neturi būti viena po kita, nes reikia siaurint/platint. Net nežinau, ką patarti. Parodykit, kaip gaunasi, gal nėra taip blogai?
Aš darau papildomas eilutes, tad dauginasi labai gražiai.
Atsakyti
ties krūtine nebus kvarbatkų , kaip rusvojoje suknėje. Nebeturiu ko parodyt, išardžiau tą 5ąją juostą doh.gif susinervinau ir bac ...
*****, ką daryt, gi neardysiu viso nėrinio vien tam kad daryčiau su papildomom eilėm , aaaaaaaaaaaaa doh.gif

einu su šunėku laukan smegenus pravėdinti doh.gif

che, o gal toj vietoj padaryt papildomą eilę, a? bet a nesigaus grybiena, kai vienur vienaip, o kitur kitaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 14 gegužės 2012 - 15:21
Nereali suknele, vis ateinu paziuret, gaila, kad nemoku nerti, esu nerusi servetele kazkada mokykloje, bet suknele neisdristu, tamsus miskas man, o kaip noris.Gal uzmatet kuri virbalais ka panasaus g.gif
Butu kas salia, kad parodytu zingsnis po zingsnio, bandyciau nert, bet dabar...motyvai, jungimai, aplamai nuo kurio galo megzt pradet...echhh gaila tokio grozio neturet smile.gif .Jus megzkit ir rodykites 4u.gif
Atsakyti
Biškis, išsprendei savo problemą? gaunasi kažkas?
pas mane dar tik trys juostos, bet gal ir visai neblogai atrodys... dabar tik galvoju, kad turbut nunėrus pirmą juostą reikėjo ją išplaut, juk medvilnė gerai traukiasi po skalbimo. eina sau, o jei paskui neįlįsiu.. jūs plovėt?
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2012 05 14, 16:19)
ties krūtine nebus kvarbatkų , kaip rusvojoje suknėje. Nebeturiu ko parodyt, išardžiau tą 5ąją juostą  doh.gif susinervinau ir bac ...
*****, ką daryt, gi neardysiu viso nėrinio vien tam kad daryčiau su papildomom eilėm , aaaaaaaaaaaaa doh.gif

einu su šunėku laukan smegenus pravėdinti  doh.gif 
che, o gal toj vietoj padaryt papildomą eilę, a? bet a nesigaus grybiena, kai vienur vienaip, o kitur kitaip?

Aš sakyčiau kad pabandyk daryti papildoma eilę, manau kad nieks jos net nepastebės 4u.gif
Atsakyti
Jo, išsprendžiau doh.gif krūtinės dalies neplatinau, palikau 10 motyvų, kaip ir liemens ir dailiai atrodo užsivilkus ( bent jau kol kas ) g.gif o toliau....toliau....nežinau net unsure.gif kai prieisiu klubus tai bjau būtinai reikės platinti unsure.gif

Šiandien tvarkysiu viršų, nersiu peleriną, imsiu pažastis g.gif

Kas kaip platinat ? turiu galvoj motyvų ir eilių skaičių mirksiukas.gif

Tomiene
, kaip sekasi? kažin kaip viršų darai? nes man atrodo kad ta viršutinės pelerina dedasi ant viršaus, tai po apačia motyvų juostą darai ar tiesiog lankelių eiles? g.gif

Paulina, nieko neploviau, tik poterius kalbu, kad atvirkščiai nebūtų - neišpleptų išplovus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 15 gegužės 2012 - 12:27
Aš jaučiu su viršum būsiu nugrybavus, arba reikės vieną eilę vogti ir prinerti, kad būtų kritimas g.gif nu bet nežinau, kada tai bus, riešai sustreikavo doh.gif jaučiu kad persidirbau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 05 15, 12:31)
Aš jaučiu su viršum būsiu nugrybavus, arba reikės vieną eilę vogti ir prinerti, kad būtų kritimas  g.gif nu bet nežinau, kada tai bus, riešai sustreikavo  doh.gif jaučiu kad persidirbau  doh.gif

jei netingi - parodyk blush2.gif

kviečiu visas, kas gali ir turi nori parodyt savo suknes darbo eigoje 4u.gif būtų labai įdomu pamatyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 15 gegužės 2012 - 12:52
Berods buvau įmetusi kažkada g.gif

Va kaip dariau, tik dabar suabejojau, ar gerai g.gif
user posted image

reikia daryti kvarbatkes, bet kol nenunėriau viso ilgio - nenoriu kvarbatkiuotis biggrin.gif

Jei bus blogai, teks antrą eilę prinerti į vidų, kad apimtų kūną, arba prinerti trečią eilę kaip kritimą g.gif
Atsakyti