Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

Aš neriu iš šių siūliukų.
Man gal labiau kliūna ne storis, bet tai, kad jie labai slidūs, krenta nuo kamuolio, todėl daugiau laiko praleidžiu painiodama siūlus, negu nerdama tongue.gif biggrin.gif Ir mazgai nesilaiko, atsiriša. Aš neriu ištisai, nenukirpdama siūlo, bet kai kamuoliukas baigiasi, vistiek turiu pridurti kitą ir daryt mazgą.

Papildyta:
QUOTE(Auksas+ @ 2012 05 13, 16:24)
dabar taikausi nerti iš siūliuko Yarnart Tulip g.gif , labai plonutis jis man atrodo...Neneriat nė viena iš jo ?

Atsakyti
Parodysiu kaip atrodo iš šių siūliukų.
Siūlai Yarnart Tulip. Neriu nuo krūtinės žemyn, iškart su kvarbatkom, nenukirpdama siūlo. Siaurinu nuimdama po vieną gėlytę.
Viena gėlytė gavosi apie 7,5 cm pločio.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 13 gegužės 2012 - 18:54
roka, nuostabiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
ne nu as gal visiskai beviltiska blush2.gif nu nedaeina kaip reikia viena juosta su kita sujungt ir viskas.... nusineriau dvi juostas, virsuj padariau pora eiliu tinklelio, tai suprantu, kad turesiu viena tinklelio kilpa apkabint, bet kur apkabint ties kvarbatkom?? ar cia kur pazymejau salotine spalva?

user posted image
Atsakyti
Paulina, tinkleliui nerti turėjai pagal Baterflay nuorodą į youtube ( berods 4 ar 5 temos psl ) iš vidinės pusės prinerti papildomą eilė lankelių būtent tinklelio nėrimui, o kita lankelių eilė skirta juostos pabaigimui ( tam pagražintam kvarbatkuotam kraštui) ... Tada nunėrus reikiamo pločio tinklelį, kabinti jį prie sekančios juostos viršaus 4u.gif
Nžn ar aiškiai čia aš, nes pati tuo raštu neneriu biggrin.gif

papildomos lankelių eilės nėrimas 9 min 50 s
http://www.youtube.c...p;v=IkoUuPbIyak
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 14 gegužės 2012 - 08:32
Roka, labai dailu wub.gif ir spalva wub.gif

jau turiu pilnas 4 eiles su kvarbolais biggrin.gif

Aš jau labai rimtai mąstau kaip reikės išsirinkti pasuknę... Kokios spalvos, medžiagos...Ko gero siūtis reikės, bet va kokio atspalvio????

Kokias pasuknes žadat rinktis ?
Atsakyti
jooo, supratau, kad tinklelis eina po visa juosta doh.gif
Tura, Jūs neriate tokiu pat raštu kaip aš, gal nebūtu sunku parodyt koks vaizdas? aš jau nebesuprantu ar čia gražu ar ne... galvojau nusinersiu suknelę vaiko krikštynom, dabar mastau ar ji ne per daug pliažinė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina26: 14 gegužės 2012 - 09:09
QUOTE(Paulina26 @ 2012 05 14, 09:07)
jooo, supratau, kad tinklelis eina po visa juosta  doh.gif
Tura,  Jūs neriate tokiu pat raštu kaip aš, gal nebūtu sunku parodyt koks vaizdas? aš jau nebesuprantu ar čia gražu ar ne... galvojau nusinersiu suknelę vaiko krikštynom, dabar mastau ar ji ne per daug pliažinė?  g.gif

taaaip biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2012 05 13, 20:07)
ne nu as gal visiskai beviltiska  blush2.gif  nu nedaeina kaip reikia viena juosta su kita sujungt ir viskas.... nusineriau dvi juostas, virsuj padariau pora eiliu tinklelio, tai suprantu, kad turesiu viena tinklelio kilpa apkabint, bet kur apkabint ties kvarbatkom?? ar cia kur pazymejau salotine spalva?

user posted image

Aš darau taip. Nuneriu 2 juostas vienodai su reikiamu skaičiumi gėlyčių apačią su kvartbatkom pagal schemą, tada pririšu siųlą prie viršutinės dalies, kaip youtubo pamoka aiškina. apmezgu viską 5 akių lankeliu, tada vėl 5 akiu lankeliu, kad gautusi ta apatinė kilputė prikabinumui, tada pagal schemą eilutės 3. Tada vėl pririšu prie tos vidinės kilpučių eilės viršuje (ne kur kvartbatkos) siūlą ir mezgu tinklelį, ir 3-4 eilių, žiūrint kiek dedi akių ir kiek nori, kad tinklelis tamrus būtų, ir prie paskutinės tinklelio eilutės primezgi su 3 akim tinkleliu (gali ir ne 3, o daugiau jei taip reikia) prie viršutinės antros juostos eilutės. O kvartbatkų eilutė, kaip ir visos kitos žemiau tos vidinės ekstra eilutės VIRŠUJE virš gėlyčių tinkleliui prikabinti, toliau niekur nebedalyvauja.
P.S. iš patirties galiu pasakyti, kad viršuje tinklelį daryk mažesnį, ar mažiau tamprų ar kaip kitaip pagalvok, nes svoris gaunasi nemažas ir tempia žemy, tai tarp viršurinių juostų tarpas didesni gaunasi, nei ties juosmeniu ar žemiau, jei darai taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tura: 14 gegužės 2012 - 09:23
bet tai siūlų kiek suvalgys biggrin.gif man iš vieno matkiuko kažin ar keturios juostos išeis....
Atsakyti
Garantuot negaliu, nes dabar pažiūrėt negaliu, bet pas mane matkelis kaip kumštis, lygtais 150m. Tai iš vieno išeina 1 juosta. jei trumpesnė tai lieka. Iš 6 matkelių išėjo 7 juostos. Ti rankovėm dar kokių 3 trūksta
Papildyta:
Dėl vaizdo dar pati mąstau g.gif Kol rankovių nėra, tai ir sunku pasakyti ir dar visas ilgis pilnai neprikabintas. Bet kai tik pradėsiu rankas pridėt, tai ką nors parodysiu, nes dabar dar ir pati nežinau.

kas nepatinka? g.gif Aš mėgstu, kad figūra kažkiek pabrėžta būtų, o su ja biški jaučiuos kaip eglutė. Gal geraiu būtų, jei mažiau skirtūsi išmatavimai tarp tos pačios juostos viršaus ir apačios. Dabar jau nieko nebepadarysi. turiu vilties, kad tinkamas ilgis ir rankovės "patvarkys" vaizdą.
Atsakyti
Ačiū, kad taip kantriai aiškinate 4u.gif nu dabar jau atrodo supratau, pradėsiu daryt, žiūrėsiu biggrin.gif tai pas Jus siūlai tikrai storoki, pas mane matkely 680 m.... įdomu kaip atrodo pas jus, lauksiu kada pasirodysit. o tai iš tu 7 juostų Jums jau ir pakankamo ilgio suknutė gavos? man kokių 20 reiks. žodž būsiu konkreti eglutė biggrin.gif
o šiaip tai aš ir norėjau tokios sluoksniuotos, nes įsivaizduoju, kad truputį storina toks modelis smile.gif bet va dabar nesu tikra ar to puošnumo čia bus pakankamai
Atsakyti