Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 11, 13:30)
Reiks ir man pafotografuoti...Maniskes kvarbatkeles labai banguojasi, reiks ir man bandyti nuo 10 iki 8 mazint  g.gif
kol kas be kvarbatkeliu tiek

bet juk nelabai patogu bus prinėrinėt kvarbatkas vėliau , ania? g.gif spalva graži, kokie siūlai? 4u.gif
Atsakyti
Tura, gal galetumet idet osinkos nuoroda? gal ir buvo sioje temoje, bet du kartus perverciau - neradau. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2012 05 11, 14:53)
Tura, gal galetumet idet osinkos nuoroda? gal ir buvo sioje temoje, bet du kartus perverciau - neradau. aciu  smile.gif

Nuoroda yra pirmame puslapyje. Visą pravertus, ten karts nuo karto išlenda Viksės bliuzelė. Jei parašysi savo emailą, tai aš tau galiu persiųst- aš visus galimus paveiksliukus susikopinau į wordą.
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2012 05 11, 13:48)
bet juk nelabai patogu bus prinėrinėt kvarbatkas vėliau , ania?  g.gif spalva graži, kokie siūlai?  4u.gif

Tai jau dvi eiles prineriau, normaliai...O siuliukai tai rolleyes.gif is Utenos turgaus skuduryno...Gal po kokius 2litukus mokejau. Apneriu maxi, jie zymiai plonesni.
roka 4u.gif , ta spalvyte nuotraukose gal nera visai tokia kaip gyvai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos saunuoles,as nuo jusu truputi atsilieku veliau pradejau ax.gif as mezgu tokia kaip melyna, noriu paklausti kai mezgat kvarbatka paskutine eilute kiek akiu darot ta paskutine eilute nes niekur nerandu kur parasyta.
Atsakyti
Sveikos niekaip nesuprantu kaip megzti paskutine kvarbatkos eilue .padekit
verysad.gif
Atsakyti
aš mezgu kaip ta rusva 4u.gif parodyk schemą pagal kurią mezgi ir neaišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2012 05 12, 16:48)
aš mezgu kaip ta rusva  4u.gif parodyk schemą pagal kurią mezgi ir neaišku  smile.gif

As ir pagal ruda kvarbatka mezgu bet nezinau ar reikia stulpeli su uzmetimu daryti ir tris kilpeles, ar tik tris kilpeles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zanazuzana @ 2012 05 12, 19:52)
As ir pagal ruda kvarbatka mezgu bet nezinau ar reikia stulpeli su uzmetimu daryti ir tris kilpeles, ar tik tris kilpeles doh.gif

aš tai paskutinę eilutė dariau tik tris kilpeles kur reikia, pereinamu stulpeliu pereidavau į sekantį stulpelį ir tada vėl 3 akutės į vieną, ir taip toliau, o toj "dauboj" dariau 3 žemus stulpelius, o pagal schemą berods reikia 4 g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 12 gegužės 2012 - 21:17
Man tai graziau atrodo, kada 3 akiu kilpeles daromos paskutineje stulpeliu eiluteje-tada labai graziai kvarbatkele pasibanguoja. Reikia isnerti stulpeli, tada 3 akiu pynele, kuri ikabinama (daroma kilpute) i isnerto stulpelio virsune. T.y. i ta pacia vieta, is kurios ir prasidejo. Tada sekantis stulpelis ir 3 akiu kilpele ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 05 11, 14:46)
Aš neriu, kaip Viksė. Jau įpusėjau beveik + rankovės.

kelintą juostą mezgi? Mano siūlai tokie biški gal storoki. bet jau dabar neardysiu. neriu su 1,75 kabliuku. Tavo juostoj yra apie 15 gėlyčių. Iš pradžių ir aš pirmą juostą padariau iš 16. Man irgi atrodė, kad ji kažko netampri dėl tos juostelės. bet, pasirodo, kad ji per siaura. dabar ji guli padėta ir laukia savi eilės. Man palei kaklą reikėjo 23 gėlyčių juostos. ir tau nuo pečių nekrenta ir nešioju XS-S dydį. jei čia tavo viršutinė, tai tikrai bus per siaura. Aš dabar 15 imu  kažkur po krūtine.

mano siuliukai visai plonyciai. o ta juosta is tikruju maniau bus ties krutine smile.gif nes kai pamatavau vien gelytes, tiko, o kai apsinere, tinka tik ant liemes biggrin.gif tai dar dvi juostas tik nuneriau, bandysiu jungt ziuresiu kas gausis.
p.s. aciu uz schemas, be ju nei krust smile.gif
Atsakyti
Iškilo lausimas dėl siūlų ax.gif ...Vieną sijoną nėriau iš begonijos, super viskas gavosi thumbup.gif , pritrūkau siūlo apdailai, kvalbonams rudą medvilnę panaudojau...
Kvalbonai "iš akies" nerti, be schemos, ir prinerti be papildomų kilpučių, tai truputį nusinėriau į pievas ..... ax.gif

fragmentas:
user posted image

dabar taikausi nerti iš siūliuko Yarnart Tulip g.gif , labai plonutis jis man atrodo...Neneriat nė viena iš jo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksas+: 13 gegužės 2012 - 16:40