Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

Niu pasirodau ir aš, nors ir nedaug teturiu blush2.gif neriu iš karto su kvarbatkom biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Biškis, oho super grožis thumbup.gif , o kaip tos kvarbatkos prineriamos ? nenutraukiant siūlo ar atskirai ? g.gif
Atsakyti
Biškis, gal gali papasakot daugiau apie vienos juostos jungima su kita? as neriu pagal butterfly nuoroda. nusineriu viena rata, su kvarbatkom ir tuo krasteliu virsuj.. ka toliau daryt? biggrin.gif nusinersiu vel toki pati rata, tada imsiu kita siula ir tinkliuku sunersiu tas abi dalis?
o dar toks klausimas, jei kas nere tokia bliuskute kaip Vikse ar visada, t.y. kiekvienam rate ta virsutini krasteli daret (trys stulpeliai, trys kilpos, trys stulpeliai ir t.t.). nes pagal originalo foto atrodo, kad jis kiekvienoj juostoj yra. bet jis kazkaip sutraukia ta juostos virsu siektiek, gal taip ir turi but. bet tada vistiek nesuprantu kaip jungt kita, po tuo virsutiniu krasteliu apacioj gaunasi kilpeles, uz kuriu kaip suprantu reiktu kabint ir jungt. bet su kuo jungt?? smile.gif nu zodziu kosmosas, net paaiskint nemoku, bet tikiuos kas nors supras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksas+ @ 2012 05 11, 12:22)
Biškis, oho super grožis thumbup.gif , o kaip tos kvarbatkos prineriamos ? nenutraukiant siūlo ar atskirai ? g.gif

na vieną kvarbatką jungiau prie antrosios motyvų juostos iškart, o va antrą, tą aukščiau esančią teko prinėrinėt, tad vargo daugiau....Užtat manau, kad patogiau iškarto daryt su ja, nors.....Bus matyt kaip seksis prinert sekančią motyvų juostą, ar nemaišys ta kvarbatka g.gif a taip, a taip - knisalo yra biggrin.gif

Paulina, aš nunėrus pirmą juostą, jau sekančios juostos motyvus iškart nuo pat pirmojo jungiau prie jau turimos juostos... Beje, abu juostos krašteliai turi būt vienodi, tik prie vieno plius kvarbatka . Kadangi ta pirma juosta buvo be kvarbatkų, buvo nesunku, o va bus matyt kaip seksis su trečiąja, aiku tos kvarbatkos šiek tiek maišys jungti, bet....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 11 gegužės 2012 - 12:37
Biškis, labai dailu thumbup.gif
Sakykit, kiek stulpelių neriat kvarbatkoms?
Aš irgi kvarbatkėles neriu iškart, neriu 10 stulpelių, bet svarstau ar nepadaryt mažiau,gal kokias 8? g.gif

Tarp gėlyčių eilių bandžiau nerti 2 eilutes, man užsidengė raštas... Nėriau 4 eilutes, tuomet viskas gerai.

Dar kelias gėlytes nuneriu ir būtinai pasirodysiu, kaip man gavosi.
Atsakyti
Aš neriu be papildomų eilučių, užtat šiek tiek užsidengia. Kvarbatkom kadangi arkutės ne iš 6 akių kaip schemoje, o iš 5, tad stulpelių darau vienu mažiau - 9 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Biškis, kai ziuriu i jusu nerini, atrodo kaip ir suprantu.. tada paziuriu i savaji - ne velnio smile.gif tuoj ikelsiu foto kaip pas mane atrodo, gal patarsit 4u.gif
Papildyta:
tai va, pirmoj foto matosi, kad virsus susiaureja, bet ir pas ta moteryte kur youtubej pamokele ikelta jis irgi susiaureja.. sakau gal taip turi but, kad gautusi tokia a la desra sujungus viena su kita (puresnis nerinys, nes vienas krastas sutrauks kita, ar kaip cia pasakyt). bet va uztat nezinau kaip dabar kita prinert... antroj foto uzkisau vaseli, kur lieka tokios kilpeles prinerimui. tai isivaziduoju, kad tinkleliu nersiu, kabinsiu uz tos kilpeles kur yra virsutinej juostos daly ir turiu prinert po kvarbatkom kitos juostos, tik va uz kur ten kabint po kvarbatkom.... g.gif ar as is vis cia kazka ne taip suprantu..?

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina26: 11 gegužės 2012 - 13:07
Jop Paulina, ten raštas toks, ir kvarbatkos kitokios juk gaunasi.... Iš pradžių žadėjau tuo raštu nerti, bet apsigalvojau unsure.gif Daugiau darbo su šituo raštu, nes pakėlus kvarbatką dar turi būti ir tinklelis nertas doh.gif Nesuėjo mano galvai galai kaip kas, todėl pasirinkau 1 psl esantį raštą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 11 gegužės 2012 - 13:09
QUOTE(Biškis @ 2012 05 11, 14:07)
Nesuėjo mano galvai galai kaip kas, todėl pasirinkau 1 psl esantį raštą  4u.gif

Nu vat, ir man nesueina smile.gif juolab, kad pirma karta neriu kazka is atskiru daliu, tai tas jungimas man gan sudetingai atrodo. bet kokiu atveju, aciu Jums, gal kazkas bandymu-klaidu metodu gausis biggrin.gif
Atsakyti
Reiks ir man pafotografuoti...Maniskes kvarbatkeles labai banguojasi, reiks ir man bandyti nuo 10 iki 8 mazint g.gif
kol kas be kvarbatkeliu tiek
Atsakyti
smalsi, labai graži spalvytė.
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2012 05 11, 13:30)
o dar toks klausimas, jei kas nere tokia bliuskute kaip Vikse ar visada, t.y. kiekvienam rate ta virsutini krasteli daret (trys stulpeliai, trys kilpos, trys stulpeliai ir t.t.). nes pagal originalo foto atrodo, kad jis kiekvienoj juostoj yra. bet jis kazkaip sutraukia ta juostos virsu siektiek, gal taip ir turi but. bet tada vistiek nesuprantu kaip jungt kita, po tuo virsutiniu krasteliu apacioj gaunasi kilpeles, uz kuriu kaip suprantu reiktu kabint ir jungt. bet su kuo jungt?? smile.gif nu zodziu kosmosas, net paaiskint nemoku, bet tikiuos kas nors supras  ax.gif

Aš neriu, kaip Viksė. Jau įpusėjau beveik + rankovės.

Darau visas 3 eilutes viršuje, tik tos pirmos viršutinės, kur kraščiukas palei kaklą dariau kitaip, bet irgi kaip Osinkoj parodyta. Tos 3 eilutės man reikalingos, nes jos kažkaip "sureguliuoja" reikiamą kilpučių kiekį kai jungi prie tinkliuko. Iš pradžių dariau tų eilučių mažiau, bet kai pabandžiau suskaičiuot, kai reik sijungt, tai skaičius kažkaip per dvigubai +- nesuėjo. O kai visas išmezgiau, tai tik ant platinimo- siaurinimo.
Prie tos juostelės aš primezgu tinklelį kažkur 3-4 eilutes. jei reikia tampresnio tinklelio iš 8 akių, jei mažiau tampresnio iš6 ir tada ptie to tinklelio kabinu kitą juostą
Kai aš išmezgu paskutinę viršutinę eilutę, (aišku suiskaičiuoju visas kilpeles iš abiejų pusių) ir jungiu iškarto prie kitos juostos tinkliuko 3akys sujungiu su tinkleliuir vėl 3 akys su kita juosta ir tt.t. tuo pačiu principu kur juostą sujungi per šoną. susijungia gražiai. O dėl standumo, tai kol kas lyg ir nieko. kai juostą primezgu, visada pasimatuoju. Kol kas lyg gerai. Žiūrėsiu kai ties liemeniu siauriausia bus. jau sekanti ta ir bus.

kelintą juostą mezgi? Mano siūlai tokie biški gal storoki. bet jau dabar neardysiu. neriu su 1,75 kabliuku. Tavo juostoj yra apie 15 gėlyčių. Iš pradžių ir aš pirmą juostą padariau iš 16. Man irgi atrodė, kad ji kažko netampri dėl tos juostelės. bet, pasirodo, kad ji per siaura. dabar ji guli padėta ir laukia savi eilės. Man palei kaklą reikėjo 23 gėlyčių juostos. ir tau nuo pečių nekrenta ir nešioju XS-S dydį. jei čia tavo viršutinė, tai tikrai bus per siaura. Aš dabar 15 imu kažkur po krūtine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tura: 11 gegužės 2012 - 13:56