Aš paskutinėje vietoje, keletą dienų nebuvau vąšelio paėmus, o prieš tai stovėjau vietoje : nėriau-ardžiau-nėriau-ardžiau , bet šiandien judu turiu vieną eilę ryt tikiuos ryt antrą padaryt
Pradėjau nuo liemens, 10 motyvų
Sveikos, suknelės nėrėjos
aš jau trečią drabužį pagal šios suknios pavyzdį neriu
pirmas blynelis buvo nekoks, teko perdaryt į sijoną ..nėriau iš plonų medvilnės siūliukų, visai formos nelaikė
antrai suknelei pasirinkau pusstorius siūliukus medvilnė su viskoze - ir nert smagu ir vaizdas neblogas gavosi...
dabar trečią baiginėju - suknelė iš storesnės medvilnės...deje, ją trurbūt irgi teks į sijoną transformuot , kažko iš medvilnės man nesigauna gražiai
P.S. nuotraukas žadėjo atsiūsti, bet kol kas tyku ramu...jei nebus antmodelinių vaizdų - įdėsiu parastus buitinius vaizdelius, labai nekokie gavosi , bet iš bėdos tiks
aš jau trečią drabužį pagal šios suknios pavyzdį neriu
pirmas blynelis buvo nekoks, teko perdaryt į sijoną ..nėriau iš plonų medvilnės siūliukų, visai formos nelaikė
antrai suknelei pasirinkau pusstorius siūliukus medvilnė su viskoze - ir nert smagu ir vaizdas neblogas gavosi...
dabar trečią baiginėju - suknelė iš storesnės medvilnės...deje, ją trurbūt irgi teks į sijoną transformuot , kažko iš medvilnės man nesigauna gražiai
P.S. nuotraukas žadėjo atsiūsti, bet kol kas tyku ramu...jei nebus antmodelinių vaizdų - įdėsiu parastus buitinius vaizdelius, labai nekokie gavosi , bet iš bėdos tiks
iš plonos medvilnės nesilaiko? ne, nu šakės... tai kaip bus? aš neriu iš ploniausios medvilnės, kur vąšelis eina 0,75-1,0 Nr. reikia pabandyti palyginti, gal kitaip atrodys ir laisvai nerti nemoku, gal bus ta forma
perverčiau temą dar kartą, apsižiūrėjau, kad aš jungiu be papipldomų lankelių eilių, kažin ar nedengs stipriai kvarbatkos motyvų? nu gal ne, nes ne tokios jau jos ilgos
niu ir.....Kaip platinai pasakok?
kol kas neįsivaizduoju
QUOTE(Tomienė @ 2012 04 25, 18:21)
Tik vat reikia išsiaiškinti, kaip "priklijuoti" papildomų motyvų platinant Neriu jau senokai, bet nenutraukus siūlo pirmas bandymas Jaučiu reiks kažkaip skaičiuot kilpeles
Kaip platinsit (ar jau platinat)? Ar dedat papildomų kilpelių?
Kaip platinsit (ar jau platinat)? Ar dedat papildomų kilpelių?
kol kas neįsivaizduoju
QUOTE(Tomienė @ 2012 05 09, 18:49)
Neįsivaizduoju savo kainos niekad neėmiau į rankas mažesnio nei 1,5 vaselio, o čia dabar su Nr. 1 neriu, ir tai didokas jau beveik kilometras susinėrė o dar tik ties liemeniu esu ir be raukinukų
Jo siūlų tai nemažai susinaudoja aš trečia maxi siūlų matkelį varau o turiu liemenį + dvi juostas
QUOTE(meskute231 @ 2012 05 09, 19:15)
nu kodėl taip? malonuuuuuuumas ir jokių nervų.
va per laisvas dienas taip ir žaidžiu: numezgu gėliuką ir einu kokį skalbimą užstatyt, numezgu antrą - kokius indus išplaunu ar ką, trečią - šunį išvedu.
gal ir kvailai atrodo ale ir nemėgstama namų ruoša greičiau einas ir nusineria nepastebimai
va per laisvas dienas taip ir žaidžiu: numezgu gėliuką ir einu kokį skalbimą užstatyt, numezgu antrą - kokius indus išplaunu ar ką, trečią - šunį išvedu.
gal ir kvailai atrodo ale ir nemėgstama namų ruoša greičiau einas ir nusineria nepastebimai
O aš tai nuo 9 iki 12 nakties neriu kitaip man neišeina ir per pietus darbe pusvalanduka
QUOTE(Tomienė @ 2012 05 09, 21:13)
Aš jei kimbu į gėlytes, tai būna "netrukdykit manęs"
man irgi panašiai
QUOTE(Biškis @ 2012 05 10, 12:14)
perverčiau temą dar kartą, apsižiūrėjau, kad aš jungiu be papipldomų lankelių eilių, kažin ar nedengs stipriai kvarbatkos motyvų? nu gal ne, nes ne tokios jau jos ilgos
Aš iš pradžių tokį žalią variantą bandžiau nerti be papildomų eilių, bet siūlai storoki (Begonia), ir trenkiau pasiėmiau baltus ir su papildomo juostom
Platinu taip: nusinėrus pilną motyvų eilę, neriu pirmą papildomą eilę. Antroje papildomoje eilėje (kai motyvų skaičius 10), kas dešimt pynučių neriu vieną papildomą. Jei gėlyčių skaičius 12, tai platinu 12+1 ir t.t. jei gėlyčių skaičius 15, tai platinsiu 15+1.
Nežinau ar aiškiai parašiau
Jaučiu reiks jungti vaizdinę medžiagą
Jop, vaizdinė medžiaga niekada nepamaišo
Chm, o tai tada kaip man daryt, jei jungiu be papildomų eilių blyn, būtų iškada ardyti , atrodo visai neblogai
Chm, o tai tada kaip man daryt, jei jungiu be papildomų eilių blyn, būtų iškada ardyti , atrodo visai neblogai
Man vienos gėlytės motyvui papildomai eilutei išeina penkios kilpos (viena kilpa iš šešių kilpučių). Tai gaunu, kad neriant antrą papildomą eilę man reikia tarkim ne 60 (12*5) kilpų, o 65 (5 naujos bus naujam gėlytės motyvui).
P.S. (12*5) tai yra 12 gėlyčių, kur vienai gėlytei gaunasi 5 kilpos.
Pakrausiu fotiką ir įmesiu, nes jaučiu tik aį pati savo blevyzgas suprantu skaitau ir galvoju, ar šios planetos kalba aiškinu
P.S. (12*5) tai yra 12 gėlyčių, kur vienai gėlytei gaunasi 5 kilpos.
Pakrausiu fotiką ir įmesiu, nes jaučiu tik aį pati savo blevyzgas suprantu skaitau ir galvoju, ar šios planetos kalba aiškinu
Tomiene, viską puikiai aiškini, tik man neaišku kaip man be papildomų eilių reikės prijungti juostą su daugiau motyvų
Gal panašiai, tik jungti ne tiksliai kilpa į kilpą, o kas kažkelintą atsiskaičiavus junginį daryti du kartus į tą pačią kilpą
QUOTE(Biškis @ 2012 05 10, 21:37)
Tomiene, viską puikiai aiškini, tik man neaišku kaip man be papildomų eilių reikės prijungti juostą su daugiau motyvų
Aš jungiu be papildomų eilių, tiesiog susiskaičiuoju kiek papildomai neprijungtų kilpelių turiu ir tuomet priklausomai nuo to ar siaurinu, ar platinu į vieną kilputę dvi prikabinu, arba viena praleistą palieku. Kadangi pas mane tinklelis gana tankus gaunasi, tai tie prijungimai gražiai gaunasi, dar paieškot reikia, kur tankiau ar rečiau prikabinau