Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

QUOTE(Tomienė @ 2012 05 04, 12:00)
Galima ir jungti atskirai ratus, bet aš neerzinu savo kantrybės  lotuliukas.gif

Taip, akių skaičių dėjau pagal save (apie 6 ir 11).

Stulpelis su užmetimu atitinka 3 akim, o su dviem - 4 akim.

okis, ačiū.... Dabar visai neblogai gaunasi, aš neriu 6 ir 9, o kitam motyvui pradėti išneriu 25 akis cool.gif
Atsakyti
Sveikos visos kurias si suknele zavi biggrin.gif as ja isimylejau wub.gif ir tyliai cia prie jusu prisijungus mezgu, gal kuri jau platinti pradejot papasakotumet kaip ten jums sekasi
Atsakyti
QUOTE(zanazuzana @ 2012 05 09, 15:36)
Sveikos visos kurias si suknele zavi biggrin.gif as ja isimylejau wub.gif ir tyliai cia prie jusu prisijungus mezgu, gal kuri jau platinti pradejot papasakotumet kaip ten jums sekasi

Aš jau turiu 4 juostas po 10motyvų sujungtas ale liemuo thumbup.gif ir 2 juostos 11 ir 12 motyvų platinimui 11-kos bandysiu prijungti šį vakarą cia jau gausis ale platinimas ties klubais 4u.gif o toliau žiūrėsiu ar reikia dar vienos juostos iš 11-kos motyvų ar jau galiu jungti iš 12kos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 09 gegužės 2012 - 15:10
Sveikos,

aš po truputį, po truputį kažką narplioju rolleyes.gif turiu viršų, dabar pradėjau leistis žemyn thumbup.gif nuo liemens platinu kiekvienoj eilėj pridedant po vieną motyvą rolleyes.gif neneriu atskirų juostų, jungiu iš karto.

Vakare įmesiu foto, kas gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 05 09, 16:53)
Sveikos,

aš po truputį, po truputį kažką narplioju  rolleyes.gif turiu viršų, dabar pradėjau leistis žemyn  thumbup.gif nuo liemens platinu kiekvienoj eilėj pridedant po vieną motyvą  rolleyes.gif neneriu atskirų juostų, jungiu iš karto.

Vakare įmesiu foto, kas gaunasi  4u.gif

O kaip virsu jungei? As padariau iki liemens, tik virsus man nelabai patinka, toks jausmas kad ranku judesius varzo, o jei placiau tai jau labai nukrenta nuo ranku..
Atsakyti
QUOTE(zanazuzana @ 2012 05 09, 14:36)

laugh.gif tai kad aš tai tik siaurinu laugh.gif nuo apačios neriu. penki ratai jau yr
Atsakyti
idomu kiek kainuotu suknele nunerimas 4u.gif ?
Atsakyti
Kiek matavausi, tai kol kas nevaržo be to dar nebaigtas pilnai viršus, ir rankoves dar reikės apnerti bei "užkvarbatkiuoti" smile.gif

Va ką turiu šiam momentui rolleyes.gif
user posted image

Viršus
user posted image

Patį viršų dariau tokį, dar bus šleiutės (kaip pirmam variante). Jei bus per daug laisva - įversiu ploną siūlinę gumytę arba perversiu virvute rolleyes.gif
user posted image

Na o apačia eina "na ura" hihihi.gif neriu pagal praeitą vasarą nešiotų suknelių formas biggrin.gif nes dabar matuotis beprasmiška hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexi9 @ 2012 05 09, 18:25)
idomu kiek kainuotu suknele nunerimas 4u.gif ?

Kainuoja labai daug nervų ir kantrybės 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2012 05 09, 18:40)
Kainuoja labai daug nervų ir kantrybės  4u.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif Neįsivaizduoju savo kainos doh.gif niekad neėmiau į rankas mažesnio nei 1,5 vaselio, o čia dabar su Nr. 1 neriu, ir tai didokas doh.gif jau beveik kilometras susinėrė lotuliukas.gif o dar tik ties liemeniu esu ir be raukinukų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2012 05 09, 17:40)
Kainuoja labai daug nervų ir kantrybės  4u.gif  lotuliukas.gif

nu kodėl taip? malonuuuuuuumas ir jokių nervų.
va per laisvas dienas taip ir žaidžiu: numezgu gėliuką ir einu kokį skalbimą užstatyt, numezgu antrą - kokius indus išplaunu ar ką, trečią - šunį išvedu.
biggrin.gif tongue.gif
gal ir kvailai atrodo ale ir nemėgstama namų ruoša greičiau einas ir nusineria nepastebimai biggrin.gif
Atsakyti
Aš jei kimbu į gėlytes, tai būna "netrukdykit manęs" mad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti