Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

Kaip gaila verysad.gif Esi mano ikvepeja. Bet dabar saugoki svarbiausia save 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 02, 16:30)
Kaip gaila  verysad.gif Esi mano ikvepeja. Bet dabar saugoki svarbiausia save  4u.gif  4u.gif  4u.gif

bigsmile.gif ačiū blush2.gif

vis dar turiu vilties, kad pagausiu momentus, kai galėsiu paimti vąšelį į rankas rolleyes.gif kad ir po vieną gėlytę per dieną rolleyes.gif

O kaip kitos neria viršutinę dalį?

O gal jau turim pilną suknutę??? bigsmile.gif
Atsakyti
Dar vienas, neblogas vriantas...

Visos smulkmenos cia http://club.osinka.r...20348?&start=60
user posted image
Atsakyti
Reik keisti temos pavadinima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 05 02, 15:06)
Man atrodo, kad paliksiu jus porai mėnesių  verysad.gif tirpsta rankos... ir niekur nuo to nepabėgsiu  biggrin.gif vos trečdalį gėlytės nuneriu ir rankos nebejaučiu  doh.gif o tokiais tempais tikrai Nauji ateis  lotuliukas.gif

Atsiprašau, ne į temą, bet sakyčiau, kad reikėtų pas gerą masažistę nueiti. Ko gero koks nervas užspaustas.
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 05 02, 18:40)
Atsiprašau, ne į temą, bet sakyčiau, kad reikėtų pas gerą masažistę nueiti. Ko gero koks nervas užspaustas.

nu jo, ir aš ne į temą, bet nestuke.gif visko būna, o intensyvus masažas tokiu laiku kažin ar gerai 4u.gif

dabar į temą - gavau siūlus , kimbu prie darbo sokiai.gif

Baterflay, mes čia visos įnikusios būtent į 1 psl parodytą suknutę, tad ir tema itai suknei turi būt, bet kad pavadinimas klaidinantis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 02 gegužės 2012 - 18:59
pakibau išsyk .....ties antra gėlyte doh.gif nu žiū man reik šag za šag, o jei ne - pišš unsure.gif
nu turiu tą 30 akių pynutę, atskaičiuoju 5, darau ratuką, žemi stulpeliai, čia dar įveikiau tą gražesnį "palipimą" 5 akutėm aukščiau, bet va sekančiam rate kimbu grynai ties 6 stulpeliais .... Kaip gražiai pereit , tiksliau palipti ( ta 30 akių pynute) 3akim viršun ?

jei nepavyks, imsiuos kito rašto, kur Viksės bliuskė yra unsure.gif
Atsakyti
Na, palauk, einu žiūrėt schemos g.gif Aš mat viena akim pasižiūrėjau, paskui vis bandžiau, bandžiau bandžiau...nesu tikra ar neišsikraipė mano schema biggrin.gif

Ai, ties šita vieta gal trečioj gėlytėj gražiai man gavosi. Bet iš visų sujungimų, jei jau matosi, tai šioje vietoje labiausiai mirksiukas.gif Bandyk dar. Taip, trys viršun.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 02 gegužės 2012 - 20:18
QUOTE(Arveda @ 2012 04 21, 16:37)
Mano pirmasis "ratas"  ax.gif

user posted image

Labai graži spalvytė wub.gif Kaip Jums sekasi nerti, įdomu būtų pamatyti.
Regis jungiuosi ir aš prie Jūsų.
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 02, 19:26)
Reik keisti temos pavadinima  g.gif

Pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(aiwita @ 2012 05 02, 19:40)

Praeis po poros mėnesių mirksiukas.gif

Biškis, ačiū blush2.gif

Nemesk nieko, pabandysiu paaiškinti.

Nusinėrus pirmą NE VISĄ gėlytę, kabinu 28 akis ir iš jų neriu antrą gėlytę, iš 28 akių 5 eina kilputei (gėlytės pradžiai). Pirma nepilna gėlytė neturi "viršūnės", t.y. iš šonų didžiųjų kilpų (kur po 11 užmetimų) ir trijų po 6 užmetimus. Pirmą baigiu ties 6 užmetimu, tada ilgoji pynutė, iš kurios išdygsta antra gėlytė.
user posted image
nzn ar foto matysis, labai jau smulkiai viskas gavosi doh.gif pradedam nuo geltonų skaičiukų, ten kur violetiniai 11, tai jau antra gėlytė, kuri realiai prasideda iš 28 akių pynutės. Ji atsispindi nuo mėlynų skaičiukų.
Papildyta:
Kai numezgu visą ratą, tada ateina eilė viršūnėlei. Vietoj 28 neriu 11, iš dešinės į kairę pusę neriu didžiąją kilpą, tris mažas, tada 5 kilputes, sujungiu su apačioje esančia 11 kilpų pynute, tada vėl 5 kilputės (pas mane gaunasi 5+sujungimui 1 +5 =11) rolleyes.gif ir taip visą ratą iki galo. Tada dvi papildomos eilės, ir vėl naujas ratas doh.gif vat su nauju ratu pasikankinu truputį, bet pasižiūriu kaip buvo nertas prieš tai (svarbiausia nepažiūrėti į nugrybautą biggrin.gif ), ir vėl gražiai einasi rolleyes.gif
Atsakyti
Tomiene, 4u.gif 4u.gif O kažin ar negalima juostas nerti atskirai, o paskui jas sujungti, nes man tas motyvo jungimas prie juostos vistiek gana sudėtingai atrodo doh.gif
QUOTE(vikosiuks @ 2012 04 18, 17:58)
shemutes is osenkos...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ir dar, jei sakai, , kad maža arkutė yra i 6 akių, o didelė iš 11, tai vadinas nėrei pagal save, o ne pagal kurią nors vieną iš šitų schemų unsure.gif

Oki ir dar, čia tam gražiam lipimui ta 28 ar 30 ( kaip kas daro ) akių pynute. Kiek akių atitinka stulpelis su užmetimu ( aš manau 3 / ), stulpelis su dviem užmetimais ( 4? )??
Atsakyti
Galima ir jungti atskirai ratus, bet aš neerzinu savo kantrybės lotuliukas.gif

Taip, akių skaičių dėjau pagal save (apie 6 ir 11).

Stulpelis su užmetimu atitinka 3 akim, o su dviem - 4 akim.
Atsakyti