Kaip gaila Esi mano ikvepeja. Bet dabar saugoki svarbiausia save
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 02, 16:30)
Kaip gaila Esi mano ikvepeja. Bet dabar saugoki svarbiausia save
ačiū
vis dar turiu vilties, kad pagausiu momentus, kai galėsiu paimti vąšelį į rankas kad ir po vieną gėlytę per dieną
O kaip kitos neria viršutinę dalį?
O gal jau turim pilną suknutę???
Reik keisti temos pavadinima
QUOTE(Tomienė @ 2012 05 02, 15:06)
Man atrodo, kad paliksiu jus porai mėnesių tirpsta rankos... ir niekur nuo to nepabėgsiu vos trečdalį gėlytės nuneriu ir rankos nebejaučiu o tokiais tempais tikrai Nauji ateis
Atsiprašau, ne į temą, bet sakyčiau, kad reikėtų pas gerą masažistę nueiti. Ko gero koks nervas užspaustas.
QUOTE(aiwita @ 2012 05 02, 18:40)
Atsiprašau, ne į temą, bet sakyčiau, kad reikėtų pas gerą masažistę nueiti. Ko gero koks nervas užspaustas.
nu jo, ir aš ne į temą, bet visko būna, o intensyvus masažas tokiu laiku kažin ar gerai
dabar į temą - gavau siūlus , kimbu prie darbo
Baterflay, mes čia visos įnikusios būtent į 1 psl parodytą suknutę, tad ir tema itai suknei turi būt, bet kad pavadinimas klaidinantis
pakibau išsyk .....ties antra gėlyte nu žiū man reik šag za šag, o jei ne - pišš
nu turiu tą 30 akių pynutę, atskaičiuoju 5, darau ratuką, žemi stulpeliai, čia dar įveikiau tą gražesnį "palipimą" 5 akutėm aukščiau, bet va sekančiam rate kimbu grynai ties 6 stulpeliais .... Kaip gražiai pereit , tiksliau palipti ( ta 30 akių pynute) 3akim viršun ?
jei nepavyks, imsiuos kito rašto, kur Viksės bliuskė yra
nu turiu tą 30 akių pynutę, atskaičiuoju 5, darau ratuką, žemi stulpeliai, čia dar įveikiau tą gražesnį "palipimą" 5 akutėm aukščiau, bet va sekančiam rate kimbu grynai ties 6 stulpeliais .... Kaip gražiai pereit , tiksliau palipti ( ta 30 akių pynute) 3akim viršun ?
jei nepavyks, imsiuos kito rašto, kur Viksės bliuskė yra
Na, palauk, einu žiūrėt schemos Aš mat viena akim pasižiūrėjau, paskui vis bandžiau, bandžiau bandžiau...nesu tikra ar neišsikraipė mano schema
Ai, ties šita vieta gal trečioj gėlytėj gražiai man gavosi. Bet iš visų sujungimų, jei jau matosi, tai šioje vietoje labiausiai Bandyk dar. Taip, trys viršun.
Ai, ties šita vieta gal trečioj gėlytėj gražiai man gavosi. Bet iš visų sujungimų, jei jau matosi, tai šioje vietoje labiausiai Bandyk dar. Taip, trys viršun.
QUOTE(Arveda @ 2012 04 21, 16:37)
Labai graži spalvytė Kaip Jums sekasi nerti, įdomu būtų pamatyti.
Regis jungiuosi ir aš prie Jūsų.
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 02, 19:26)
Reik keisti temos pavadinima
Pritariu
QUOTE(aiwita @ 2012 05 02, 19:40)
Praeis po poros mėnesių
Biškis, ačiū
Nemesk nieko, pabandysiu paaiškinti.
Nusinėrus pirmą NE VISĄ gėlytę, kabinu 28 akis ir iš jų neriu antrą gėlytę, iš 28 akių 5 eina kilputei (gėlytės pradžiai). Pirma nepilna gėlytė neturi "viršūnės", t.y. iš šonų didžiųjų kilpų (kur po 11 užmetimų) ir trijų po 6 užmetimus. Pirmą baigiu ties 6 užmetimu, tada ilgoji pynutė, iš kurios išdygsta antra gėlytė.
nzn ar foto matysis, labai jau smulkiai viskas gavosi pradedam nuo geltonų skaičiukų, ten kur violetiniai 11, tai jau antra gėlytė, kuri realiai prasideda iš 28 akių pynutės. Ji atsispindi nuo mėlynų skaičiukų.
Papildyta:
Kai numezgu visą ratą, tada ateina eilė viršūnėlei. Vietoj 28 neriu 11, iš dešinės į kairę pusę neriu didžiąją kilpą, tris mažas, tada 5 kilputes, sujungiu su apačioje esančia 11 kilpų pynute, tada vėl 5 kilputės (pas mane gaunasi 5+sujungimui 1 +5 =11) ir taip visą ratą iki galo. Tada dvi papildomos eilės, ir vėl naujas ratas vat su nauju ratu pasikankinu truputį, bet pasižiūriu kaip buvo nertas prieš tai (svarbiausia nepažiūrėti į nugrybautą ), ir vėl gražiai einasi
Tomiene, O kažin ar negalima juostas nerti atskirai, o paskui jas sujungti, nes man tas motyvo jungimas prie juostos vistiek gana sudėtingai atrodo
ir dar, jei sakai, , kad maža arkutė yra i 6 akių, o didelė iš 11, tai vadinas nėrei pagal save, o ne pagal kurią nors vieną iš šitų schemų
Oki ir dar, čia tam gražiam lipimui ta 28 ar 30 ( kaip kas daro ) akių pynute. Kiek akių atitinka stulpelis su užmetimu ( aš manau 3 / ), stulpelis su dviem užmetimais ( 4? )??
QUOTE(vikosiuks @ 2012 04 18, 17:58)
ir dar, jei sakai, , kad maža arkutė yra i 6 akių, o didelė iš 11, tai vadinas nėrei pagal save, o ne pagal kurią nors vieną iš šitų schemų
Oki ir dar, čia tam gražiam lipimui ta 28 ar 30 ( kaip kas daro ) akių pynute. Kiek akių atitinka stulpelis su užmetimu ( aš manau 3 / ), stulpelis su dviem užmetimais ( 4? )??
Galima ir jungti atskirai ratus, bet aš neerzinu savo kantrybės
Taip, akių skaičių dėjau pagal save (apie 6 ir 11).
Stulpelis su užmetimu atitinka 3 akim, o su dviem - 4 akim.
Taip, akių skaičių dėjau pagal save (apie 6 ir 11).
Stulpelis su užmetimu atitinka 3 akim, o su dviem - 4 akim.