Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė vasarai

QUOTE(siaudukes @ 2012 04 30, 19:36)
suknelė....vasarai....ir graži.......bet  doh.gif ne ,,ratukinė,, nerta vašeliu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif svarbu permesti per visas temas ir laukti pagyrų lotuliukas.gif

Šiandien pasistengiau blush2.gif ir bandau išnerti rankovytes, kaip pirmos suknutės (rusvos). Apeisiu pilną vieną ratuką ir įmesiu, bet jaučiu š gausis unsure.gif
Atsakyti
Aš tai kuo ilgiau žiūriu į tas nuotraukas tuo labiau man tokios figūros reik, o ne suknutės lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš siūlų niekaip nesulaukiu g.gif Prasinėriau mėginuką iš turėtų, tai bus dukrei bliuzė. O sau dar nepradėjau doh.gif Tiesa, įdomu kaip pažąstų sritį dailiai reiks išnerti g.gif
Atsakyti
Aš tai dar iki pazastu nedaejau, bet manau per bandymus kazkas gausis. Man, jei ir kas papasakotu, savaip darau...taip jau nutinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 01 gegužės 2012 - 11:44
AŠ pažastis darau kaip pirmoj foto, tiksliau pečiai bus nuogi, bet pora eilučių kris ant rankų. Tik vat nežinau, ar gerai darau g.gif reikia baigti visą eilę ir matuotis, ar nenugrybavau doh.gif

O suknutę pradėjau nuo liemens ir einu į viršų, tad ir pažastų dalis labai greit atėjo biggrin.gif o va kai leisiuos nuo liemens žemyn...su platinimu... doh.gif gal baigsiu ant Naujų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 05 01, 12:12)
AŠ pažastis darau kaip pirmoj foto, tiksliau pečiai bus nuogi, bet pora eilučių kris ant rankų. Tik vat nežinau, ar gerai darau  g.gif reikia baigti visą eilę ir matuotis, ar nenugrybavau  doh.gif

Aš irgi žadu tą puošnesnį variantą wub.gif

jergau, negasdink - aš dar nepradėjus, o vasaros pabaigai turiu turėt gatavą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 01, 12:28)
Aš tai kuo ilgiau žiūriu į tas nuotraukas tuo labiau man tokios figūros reik, o ne suknutės lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
jetus kaip gundaus nert,bet dar pakentėsiu,kantriai kentėsiu cool.gif
Atsakyti
Cha, aš pasukne radau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 01, 14:40)
Cha, aš pasukne radau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kurrr? g.gif
Atsakyti
Spintoj doh.gif Nupirkta, sulankstyta, padeta lotuliukas.gif
Utenos trikotažo ilga maikutė, ji kaip suknutė. 5% elastano thumbup.gif
va tik viršų teks dabar pagal ją megzti, bet niekis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 04 30, 09:07)
bigsmile.gif gražiai atrodo  thumbup.gif aš iš karto neriu ir jungiu ratus  g.gif tikiuos nereikės ardyti  unsure.gif

Sujungiau du ratus doh.gif turiu pasakyti kad jungimas didesnis išbandymas nei nėrimas doh.gif jungiau du vienodu 10 ir 10 o kaip reiks platinti dar nesugalvojau mastau.gif

QUOTE(Tomienė @ 2012 04 30, 23:04)
Šiandien pasistengiau  blush2.gif ir bandau išnerti rankovytes, kaip pirmos suknutės (rusvos). Apeisiu pilną vieną ratuką ir įmesiu, bet jaučiu š gausis unsure.gif

O aš per laisvą dieną nenėriau, daržas sodinamas, žolė šienaujama doh.gif .... mezginys krepšyje

QUOTE(Tomienė @ 2012 05 01, 13:12)
AŠ pažastis darau kaip pirmoj foto, tiksliau pečiai bus nuogi, bet pora eilučių kris ant rankų. Tik vat nežinau, ar gerai darau  g.gif reikia baigti visą eilę ir matuotis, ar nenugrybavau  doh.gif

O suknutę pradėjau nuo liemens ir einu į viršų, tad ir pažastų dalis labai greit atėjo  biggrin.gif o va kai leisiuos nuo liemens žemyn...su platinimu... doh.gif gal baigsiu ant Naujų  lotuliukas.gif

Aš liepai turiu pasibaigti

QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 01, 15:47)
Spintoj doh.gif Nupirkta, sulankstyta, padeta  lotuliukas.gif
Utenos trikotažo ilga maikutė, ji kaip suknutė. 5% elastano  thumbup.gif
va tik viršų teks dabar pagal ją megzti, bet niekis  rolleyes.gif

Taip suprantu geriausia pirma isigyti pasuknę,( nu kad ir prieš kokius metus ar seniau ), o po to nerti suknelę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 02 gegužės 2012 - 10:13
Man atrodo, kad paliksiu jus porai mėnesių verysad.gif tirpsta rankos... ir niekur nuo to nepabėgsiu biggrin.gif vos trečdalį gėlytės nuneriu ir rankos nebejaučiu doh.gif o tokiais tempais tikrai Nauji ateis lotuliukas.gif
Atsakyti