Sveikos atvykusios į temą "suknelė vasarai", čia dalinsimės savo svajonių suknelės įgyvendinimo tarpsniais..
osenkos nuoroda
registrujuosi sioje temoje ir pakartoju zinute
nesigauna paprasta apvali gelyte gaunasi o va kaip ja nerti istisai nesuprantu
gal kas galetu paaiskinti kaip nerti kiek supratau turetu nertis ratu kaip dirzas nepertraukiamai arba gal as kazka ne taip suprantu
gal kas galetu paaiskinti kaip nerti kiek supratau turetu nertis ratu kaip dirzas nepertraukiamai arba gal as kazka ne taip suprantu
as tai neriu atskirais kvadrateliais ir juos jungiu. Nes toks nerimo budas juostomis man negraziai gaunasi-matosi perejimai. Pradedama nerti centra, siulo pradzios galiuka prineriu, tiksliau, apneriu ji kartu su pynele, nerdama pirmaja eilute. Tai jo slepti kaip ir nebereikia, Lieka pabaigos galiukas. Tai ne tiek jau ir daug tu slepiamu galu
shemutes is osenkos...
merginos, kokius siulus ir koki vaseli naudojat?
ir kaip zinot kokio storio pagal figura reikia, kad tu geliu paskui nebutu per daug?
ir kaip zinot kokio storio pagal figura reikia, kad tu geliu paskui nebutu per daug?
QUOTE(P@nter@ @ 2012 04 18, 18:51)
registrujuosi sioje temoje ir pakartoju zinute
tai teisingai supratot, nusineriat viena gelyte, tada neriat 30 kilpuciu (nuotraukelej pazymeta melyni taskiukai ir vel toliau nuo viduriuko neriat gelyte, priartejusi prie kitos gelytes vietoj 7 kilpuciu darote 3 +1 sujungima ir vel 3 kilputes. o toliau vel taip pat vel 30 kilpuciu 9cia aisku jei teisingai suskaiciavau tuos melynus taskelius..) virsuj kaip matot tu kilpuciu nebedaneriat, nes kitu atveju siulas baigsis netinkamoj vietoj, o ir antra gelyciu juosta is virsaus prijungti bus lengviau.(bet cia jau viena is osenkos dalyviu taip nere,
nes kitoj schemutej sujungimas per viduriuka darant visas reikiamas kilputes)
labai graži suknutė, noriu ir aš, tai seksiu jus, o prisijungt mėginsiu vėliau, nes dabar darbų nemažai yra.
QUOTE(lemputė @ 2012 04 18, 19:15)
uuuu, jėgelė, kad bus su kuo pasitarti prisijungsiu kai gausiu siūlus nekantriai lauksiu
dėl motyvų jungimo, tai aš iškart jungsiu vieną su kitu va kažkada dukrai iš motyvų viršų nėriau, tad tas reikalas perkąstas jau
dėl motyvų jungimo, tai aš iškart jungsiu vieną su kitu va kažkada dukrai iš motyvų viršų nėriau, tad tas reikalas perkąstas jau
kaip grazu
dar ne i tema, kiek siulu kazin tokia suknelei reikia, ar galima kazkaip apskaiciuoti?