Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Išbandžiau kremuką Bioderma Sensibio AR, tai poveikis buvo iškart, mano skruostai raudoni, kapiliarų nemažai, tai po pirmo karto raudonumas dingo thumbup.gif
Šiandien valiausi veidą su Sensibio H20 drėkina labai gerai, malonus jausmas, bet po kelių min. tempimas pasijaute, paskui lyg pranyko, na bandysiu kelias dienas panaudoti, gal odai patiks.
Atsakyti
Na ka, menesi saziningai ryte ir vakare tepu Pore refinisher ir tikrai veikia.. poros daaaaaug mazesnes.. MAN 4u.gif ta prasme dienos eigoj, ar uztepus pudra, ir kai pasiriebaluoja palei poras matos jos, ner kad pradingtu, bet tikrai daug mazesnes.. as efekta tikrai matau smile.gif dabar pvz uzsitepiau, bedarant vakarines proceduros, tai is vis mazi taskiukai.. nebuvo jos pas mane gigantiskos, bet.. man trukde biggrin.gif beja.. as ta menesi naudoju meginukus.. turejau 2ml.. tai va ant kiek taupiai naudojas. Tepu tik palei nosi.. net nepradariau dar full size. Zodziu labai patenkinta, ACIU Balaikai, be jos nebuciau sito produkto atradus. Tikrai bus itrauktas i metu atradimus.. Bet tai nereiskia, kad ir kitom taip pat veiks smile.gif MAN veikia.. bet ir naudoju saziningai biggrin.gif kas svarbiausia nekisa poru, nesausina, ko labai bijojau.. ir matau poveiki. Super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 14 birželio 2012 - 22:27
Pakopinsiu atsiliepimus iš savo puslapėlio 4u.gif gal kam naudinga bus.

Sebium Foaming gel
Naudoju jau antrą pakuotę, labai švelnus, puikiai nuplauna visus nešvarumus, makiažą, negraužia akių. Labai tinka riebiai odai - sunormalizuoja riebalų perteklių. Gali būti naudojamas kasdien - ir ryte, ir vakare. Kas svarbiausia - nesausina odos!

Sebium Pore Refiner
Priemonę galima naudoti du kartus per dieną. Malonaus kvapo. Gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas. Mažina poras, matizuoja veido odą, sureguliuoja riebalų išsiskyrimą.
Atsakyti
merginos o toniku bioderma turi? ar jus cia tuos vandenukus Sensibio H20 kaip tonika naudojate?
Atsakyti
Mergytes, gal kuri bandet? laabai domintu atsiliepimai
Photoderm kremas po saulės
user posted image
Atsakyti
Man toks kls pasistojo.. ar tikrai tose pakuotese yra tiksliai tiek, kiek parasyta.. ka as turiu galvoj? biggrin.gif turejau 1ml, tiksliau 2ml poru serumo meginukus.. kuriuos naudojau.. ilgaaaaaai labai ilgai.. 3sav tai tikrai.. o dabar pradejau full size 30ml, ir jis man kazkaip greit tusteja.. g.gif ar as daugiau naudoju ar kame reikalas.. kodel is meginuko taip ilgai naudojos.. man paranoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif realiai, jei as naudociau kaip ta meginuka, man 30ml turetu daug daugiau nei metam uztekt.. kas pagal pakuote nepanasu, kad ivyks.. unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(caramele87 @ 2012 05 04, 22:28)
o kaip kitoms sitas makiazo valiklis - vandenukas? smile.gif

As naudoju dabar.. seip labai patenkinta.. akiu makiaza kol kas nuvalo be problemu, kaip ir kita veida makiaza.. nealergizuoja, ner jokiu nemaloniu pojuciu.. pas mane Crealine, su roziniu dangtuku smile.gif man jis trb bus metu atradimas... nes is pradziu lyg ir buvau suabejojus juos, nes siek tiek gal pajauciau griauzima ar kazka pan, bet dabar nieko panasaus.. ir nereik atskirtu produktu valyt akim ir likusiam veidui.. super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(myglle @ 2012 07 06, 08:32)
merginos o toniku bioderma turi? ar jus cia tuos vandenukus Sensibio H20 kaip tonika naudojate?

As manau, kad galima ir kaip tonika naudot.. gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 10 liepos 2012 - 22:16
QUOTE(amber123 @ 2012 07 10, 23:20)
pas mane Crealine, su roziniu dangtuku  smile.gif man jis trb bus metu atradimas...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tokį pat turiu ir nebeįsivaizduoju savo dienos be jo bigsmile.gif

dėl kremo naudojimo tai man jų pakuotės pradžioje irgi atrodo kad labai greit tuštėja.. tačiau kai man jau atrodo kad liko mažiau nei puse tada laaabai ilgai naudojasi biggrin.gif dvigubai ilgiau nei ta pirmoji pusė lotuliukas.gif gal pradžioje ta pakuote atrodo pilnut pilnutele .. o kai pradedam naudoti išeina oras ir ji tiesiog atrodo mum tuštesne.. net nežinau lotuliukas.gif doh.gif g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as prie BIODERMOS vartotoju smile.gif
Kol kas tik pirma savaite su šia kosmetika draugauju ir esu patenkinta smile.gif naudoju Hydrabio vandeni ir light krema (labai patinka jo tekstura), Atoderm prausikli (pirmas prausiklis po kurio man "netempia" veido odos) ir maitinamaji krema, bei Sebium AKN (labai geras dalykas, nei vieno spuogelio ant kaktos).
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 07 11, 13:18)
o kai pradedam naudoti išeina oras ir ji tiesiog atrodo mum tuštesne.. net nežinau  lotuliukas.gif  doh.gif  g.gif  lotuliukas.gif

g.gif gali but..
Atsakyti
user posted image

Ar šį vandenį naudojat tik makiažui valyti ar ir kaip toniką veidui?
Prašau pasidalinkit patirtimi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mani @ 2012 08 03, 11:23)

Prašau pasidalinkit patirtimi  rolleyes.gif

as naudoju tik makiazo valymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mani @ 2012 08 03, 12:23)

Prašau pasidalinkit patirtimi  rolleyes.gif

aš jį naudoju viskam.. atsikeliu ryte ir noriu atgaivint veidą tai jį naudoju.. dienos metu vasarą taip pat jį naudoju atgaivinimui .. vakare vėl nusipraususi su prausikliu biodermos dar atgaivinu veidą su H20 ir tik poto kremą tepu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 03 rugpjūčio 2012 - 11:50