Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Gisana @ 2012 06 04, 10:45)
Išbandžiau sebium vandenį akių makiažui valyt. Nesuprantu, kaip jums gali patikti akis trinti vatos diskeliu?  g.gif man kažkaip prausiklis daug geriau, pamuiluoji ir viskas nueina.. O čia dar pastangų reikėjo įdėti ir paakių trynimas nieko gero man atrodo...  ax.gif

as naudoju sebium vandeni makiazui valyti ir nereikia nieko trinti. Gal labai taupiai suvilgote vatos diskeli sebium vandeniu todel ir trinti tenka?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 06 04, 21:20)
as naudoju sebium vandeni makiazui valyti ir nereikia nieko trinti. Gal labai taupiai suvilgote vatos diskeli sebium vandeniu todel ir trinti tenka?

10 ml supyliau lotuliukas.gif ar čia normaliai tiek ir reikia?
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 06 04, 21:39)

o kiek laiko priemones naudojot?
as su bioderma oda susitvarkiau, tiko tobulai - vis kildavo spuogu, uzsikimsusios poros, veidas istisai taukuotas budavo. naudojau sebium prausikli vakarais, kad kruopsciai viska po dienos nuplaut, sebium vandeni (tiesa, is pradziu irgi naudojau sensibio, bet veliau pakeiciau i sebium ir nesigailiu), sebium hydra krema, vasara - mat, vakarais AKN. Po 3 menesiu pastebejau kaip pradejo keistis odos riebalai (anksciau toks tirstas taukas skirdavosi biggrin.gif ), o veliau jis toks "lengvesnis" pasidare, oda ne taip greitai riebaluotis pradejo, spuogai reciau kildavo, ilgainiui poros apmazejo.
Nereikia tiketis kad po pirmo buteliuko viskas radikaliai pasikeis, inkstiru apskritai jokios priemones neisnaikins (gal tik apmazins), poros irgi ne is kart susitrauks, o tik kai pristabdysit ju veikla.
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2012 06 04, 22:24)
10 ml supyliau  lotuliukas.gif ar čia normaliai tiek ir reikia?

nematuoju kiek, bet toks slapias gaunas smile.gif tuomet pridedu, palaikau kelias sekundes kad tusas suminkstetu ir tada lengvai nusivalo.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 06 04, 21:32)
nematuoju kiek, bet toks slapias gaunas  smile.gif  tuomet pridedu, palaikau kelias sekundes kad tusas suminkstetu ir tada lengvai nusivalo.

Kuriam laikui užtenka kokio kiekio vandenuko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 06 04, 22:39)
Kuriam laikui užtenka kokio kiekio vandenuko?  smile.gif

tiksliai nepasakysiu, bet gal kokius 3 butelius po 500ml per metus sunaudoju, netaupiai naudojant rytais ir vakarais.
Atsakyti
[quote=Female,2012 06 04, 22:32]
o kiek laiko priemones naudojot?
as su bioderma oda susitvarkiau, tiko tobulai - vis kildavo spuogu, uzsikimsusios poros, veidas istisai taukuotas budavo. naudojau sebium prausikli vakarais, kad kruopsciai viska po dienos nuplaut, sebium vandeni (tiesa, is pradziu irgi naudojau sensibio, bet veliau pakeiciau i sebium ir nesigailiu), sebium hydra krema, vasara - mat, vakarais AKN. Po 3 menesiu pastebejau kaip pradejo keistis odos riebalai (anksciau toks tirstas taukas skirdavosi biggrin.gif ), o veliau jis toks "lengvesnis" pasidare, oda ne taip greitai riebaluotis pradejo, spuogai reciau kildavo, ilgainiui poros apmazejo.
Nereikia tiketis kad po pirmo buteliuko viskas radikaliai pasikeis, inkstiru apskritai jokios priemones neisnaikins (gal tik apmazins), poros irgi ne is kart susitrauks, o tik kai pristabdysit ju veikla.

Naudoju kazkur menesi, bet matyt per mazai priemoniu naudoju, nes nenaudoju nei prausiklio is Biodermos, nei Sebium vandenuko. Pagrinde nuo spuogeliu tai tik AI kremuka. Seip mano oda negali pasakyt, kad ji su giluminiais, dideliais spuogais, daugiau tiesiog tu smulkiu spuogeliuku. Bet patys zandukai kaip rasiau kazkokie raudoni, mama pamato, tai sako: gal tau kokia dilgeline, ar alergija? Nors nieko nerado daktarai. Ir kazkaip pradejus naudoti rugstines priemones, rezultatas pradejo matysis nesumeluosiu, bet po savaites kazkur. Pradejo tos demes ryskiai balti, spuogeliu mazeti. Ir as tikrai negalvoju, kad per viena diena ar menesi viskas susitvarkys, bet matyt rezultatui pasiekti reikia naudoti daugiau priemoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 06 02, 22:59)
Ar su šiuo prausikliu galima plaut akis?  g.gif

user posted image

aš neprausiu akių. man jsi šiek tiek sausina veido odą. o ji pas mane riebi.. tai bijau kad paaukių odą sausins g.gif

QUOTE(Gisana @ 2012 06 04, 09:45)
Išbandžiau sebium vandenį akių makiažui valyt. Nesuprantu, kaip jums gali patikti akis trinti vatos diskeliu?  g.gif man kažkaip prausiklis daug geriau, pamuiluoji ir viskas nueina.. O čia dar pastangų reikėjo įdėti ir paakių trynimas nieko gero man atrodo...  ax.gif

nereik nieko trinti. aš valau kaip Lisa. 4u.gif 4u.gif
http://www.lisaeldri...ake-up-removal/
žiūrėti nuo 02:20 min.
QUOTE(Mivida @ 2012 06 04, 10:22)
Laiko atzvilgiu, gal greiciau butu tik nusiprasti prausikliu, bet saugant oda, negailiu 10sek, kad palaikyti vatos diskelius su vandenuku ant akiu. Po 10sek 2 kartus nuvalau nuo isorinio kampucio, link vidinio ir viskas.  smile.gif Labai gerai nuvalo makiaza, tad nereikia trinti akiu  smile.gif

vat vat. aš irgi palaikau o paskui lengvai nusivalo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 05 birželio 2012 - 16:01
galvoju isigyti hydrabio seruma ar verta? kokie atsiliepimia po ilgesnio naudojimo? taip pat gal kas turite krema Phytoderm AR SPF50+/UVA33?
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 06 05, 11:45)
Naudoju kazkur menesi, bet matyt per mazai priemoniu naudoju, nes nenaudoju nei prausiklio is Biodermos, nei Sebium vandenuko. Pagrinde nuo spuogeliu tai tik AI kremuka. Seip mano oda negali pasakyt, kad ji su giluminiais, dideliais spuogais, daugiau tiesiog tu smulkiu spuogeliuku. Bet patys zandukai kaip rasiau kazkokie raudoni, mama pamato, tai sako: gal tau kokia dilgeline, ar alergija? Nors nieko nerado daktarai. Ir kazkaip pradejus naudoti rugstines priemones, rezultatas pradejo matysis nesumeluosiu, bet po savaites kazkur. Pradejo tos demes ryskiai balti, spuogeliu mazeti. Ir as tikrai negalvoju, kad per viena diena ar menesi viskas susitvarkys, bet matyt rezultatui pasiekti reikia naudoti daugiau priemoniu  ax.gif

menuo tikrai mazoka, pradekit prausikli naudoti, jei zandai rausta tai is biodermos yra atrodo AR kremas raustanciai odai, tai vakarais viena, dienai kita, paprasykit meginiu, galu gale jiems patiems el.laiska parasykit ka patartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 06 05, 19:57)
menuo tikrai mazoka, pradekit prausikli naudoti, jei zandai rausta tai is biodermos yra atrodo AR kremas raustanciai odai, tai vakarais viena, dienai kita, paprasykit meginiu, galu gale jiems patiems el.laiska parasykit ka patartu  smile.gif

Bet tie mano zandai ne seip tiesiog raustantys, bet tokie lyg butu raudoni randai nuo spuogu like, nors zinau, kad ne nuo spuogu jie. Lyg tokios pasausejusios nusalusios vietos atrodo. Kazkada daktare neva sake, kad nuo skrandzio bakterijos tos demeles, israse antibiotiku, pageriau, jokio skirtumo nepamaciau, o ji sako kita karta apsilankius, kad neva viskas man gerai, susitvarke oda. Aplamai, kiek aplankau gydytoju, pradedant privaciais, baigiant paprastais, visi jie dideliu bedu mano odoj nemato. Viena taip ir pasake: turi tokia oda, susitaikyk. O kad be pudros net iseit negaliu, tai joms vienodai. Jei veidukas butu pabertas tik pavieniais spupgais, tai butu labai gerai. Bet dabar visa oda tokia netolygi, plemuota, nesveikai atrodanti. Bet cia jau i pievas nuklydau. Aciu uz patarimus, pameginsiu ilgiau pavartoti Biodermos priemones ir ziureti, kas is to iseis ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš H2O Sebium vandenuką čia prisiskaičius biggrin.gif Nu visai nieko dalykas. Pas mane ant kaktos keletas spuogelių buvo, tai sakyčiau po poros dienų jie jau susitraukė, apmazėjo. Oda lyg paskaistėjusi, trumpai tariant esu pirkiniu patenkinta wub.gif Odą išvalo tikrai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
"Sensibio", "Sebium" H20 thumbup.gif
"Atoderm" lūpų balzamas bigsmile.gif
"Atoderm PP" prausiklis labai švelnus ir gerai prausia thumbup.gif
"Hydrabio" serumas drinks_cheers.gif
Atsakyti