Ar su šiuo prausikliu galima plaut akis?
QUOTE(Gisana @ 2012 06 02, 22:59)
aš tai pirma su Sensibio vandeniu nuvalau makiažą, po to prausiu su šituo, tai jau būna kažkiek apvalyta, nors man jis kartais truputį dirgina akis, nors kartais ir nedirgina, nesuprasi čia jo bet aš klausiau vaistinėj, tai sakė, galiu naudot, ar melavo?
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 06 03, 07:46)
aš tai pirma su Sensibio vandeniu nuvalau makiažą, po to prausiu su šituo, tai jau būna kažkiek apvalyta, nors man jis kartais truputį dirgina akis, nors kartais ir nedirgina, nesuprasi čia jo bet aš klausiau vaistinėj, tai sakė, galiu naudot, ar melavo?
as irgi taip darau. Pirma visa makiaza nuvalau su Sensibio vandenuku. Ypac gerai stengiuosi nuvalyti akiu makiaza, nes prausikliu plaunu tik veida, kazkaip nesinori prausikliu, skirtu riebiai odai, trinti akis. Nors kada nuplaunu vandeniu, aisku kazkiek putu tenka ir akims. Veido odos jos man nesaudina, nezinau kaip butu su paakiu oda, jei visada ja muilinciau Jauciu nieko gero, issausetu
QUOTE(Mivida @ 2012 06 03, 10:28)
as irgi taip darau. Pirma visa makiaza nuvalau su Sensibio vandenuku. Ypac gerai stengiuosi nuvalyti akiu makiaza, nes prausikliu plaunu tik veida, kazkaip nesinori prausikliu, skirtu riebiai odai, trinti akis. Nors kada nuplaunu vandeniu, aisku kazkiek putu tenka ir akims. Veido odos jos man nesaudina, nezinau kaip butu su paakiu oda, jei visada ja muilinciau Jauciu nieko gero, issausetu
o kokia tavo oda?
QUOTE(Mivida @ 2012 06 03, 10:28)
Aš irgi šiandien pabandysiu su vandenuku pirma nors tas gelis taip patiko, visiškai negraužė akių, greit nuplauna ir man kažkaip nesausino net paakių.. pusę metų naudoju taip
Išbandžiau sebium vandenį akių makiažui valyt. Nesuprantu, kaip jums gali patikti akis trinti vatos diskeliu? man kažkaip prausiklis daug geriau, pamuiluoji ir viskas nueina.. O čia dar pastangų reikėjo įdėti ir paakių trynimas nieko gero man atrodo...
QUOTE(Gisana @ 2012 06 04, 10:45)
Išbandžiau sebium vandenį akių makiažui valyt. Nesuprantu, kaip jums gali patikti akis trinti vatos diskeliu? man kažkaip prausiklis daug geriau, pamuiluoji ir viskas nueina.. O čia dar pastangų reikėjo įdėti ir paakių trynimas nieko gero man atrodo...
As pati akis valau sensibio vandenuku. Jis man nuvalo tusa kuo puikiausiai. Nereikia jokiu trynimu, kaip budavo su kitais valikliais. Ir nesvarbu, tusas atparus vandeniui ar ne. Esu labai patenkinta
Laiko atzvilgiu, gal greiciau butu tik nusiprasti prausikliu, bet saugant oda, negailiu 10sek, kad palaikyti vatos diskelius su vandenuku ant akiu. Po 10sek 2 kartus nuvalau nuo isorinio kampucio, link vidinio ir viskas. Labai gerai nuvalo makiaza, tad nereikia trinti akiu
Bioderma yra gėris! Anksčiau naudojau Bioderma AR kremą jautriai odai su išsiplėtusiais kapiliarais, turiu pripažint, super daiktas Man padėjo sustiprino ir sumažino kapiliarus, nerealiausia tas, kad dingo tas temperatūrų pasikeitimui būdingas raudonio išmušimas ir šiaip oda gražesnė, poveikį vis dar matau praėjus kažkur pusmečiui, drėkino gerai, naudojant kažkaip nieko gero nepastebėjau, bet vat visas gerumas išlindo tada kai naudoti nustojau ir pamačiau, kad po velniais problemą tikrai išsprendė Didelę pagyrą rašau ir Sensibio H2O vandenukui, su juo valau akių makiažą, nerealus daiktas mano jautriom akim Dabar naudoju prausiklį riebiai odai Sebium, visada buvo didžiulė problema rasti geras priemones būtent riebiai odai, nes pas mane oda ir jautri ir su išsiplėtusias kapiliarais, bet bioderos Sebium prausiklis man patiko, nusipirkau jį žiemą, tada jis man sausino odą tai galiu pasakyt, kad man jis nepamainomas dalykas atsišlus orams, puikiai nuplauną veiduką, nedirgina ir oda mažiau riebaluojasi. O dabar apie Sebium Mat su spalva esu tikra šviesiaodė bet spalva tinka idealiai, girdėjau atsiliepimus, kad kažkam ant jo blogai tepti makiažo pagrindą, šitam pritarčiau, bet, aš jį naudoju kaip makiažo pagrindą! Netepu daugiau jokios pudros, kadangi neturiu didelių problemų, nereikia nieko ypač maskuoti, o jei reikia padeda maskuoklis, tai aš tiesiog užsitepu šito kremo, tai jis man ir pamaskuoja lengvai ir odos spalvytę suvienodina Turiu pagirti Sebium mat, kad puikiai atlieka savo matiškumo išlaikymo užduotį! Na aš jaučiu, po kokių 6h, kad oda pradeda truputėlį riebaluotis, bet pažiūrėjus į veidrodį to riebumo visiškai nesimato, dėl to 10balų Ir nekemša porų kaip kažkas kažkada mačiau čia kalbėjo, nors poros pas mane didelės, nors būtent pačioj pradžioj, kai tepdavau dar ir pudrą ant viršaus, poras man kimšdavo, bet kaltinu pudrą, nors ir oil free, taigi darau išvadas stiprias, kad kremas porų nekemša, nors čia gal tik man taip
Vajėtus kiek daug čia prirašiau Bet tik, kad išsamiau būtų, o ne pora žodžių iš kurių nuomonės susidaryt negali
Vajėtus kiek daug čia prirašiau Bet tik, kad išsamiau būtų, o ne pora žodžių iš kurių nuomonės susidaryt negali
QUOTE(Swychek @ 2012 06 04, 10:02)
As pati akis valau sensibio vandenuku. Jis man nuvalo tusa kuo puikiausiai. Nereikia jokiu trynimu, kaip budavo su kitais valikliais. Ir nesvarbu, tusas atparus vandeniui ar ne. Esu labai patenkinta
Kaip tau Bioderma produktai? Musu oda labai panasi turetu buti Ar AI dave rezultatu, nes as zadu pirkti kai grysiu i Lietuva nes cia kur esu, niekur ner
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 06 04, 20:32)
Kaip tau Bioderma produktai? Musu oda labai panasi turetu buti Ar AI dave rezultatu, nes as zadu pirkti kai grysiu i Lietuva nes cia kur esu, niekur ner
Seip net nezinau, kaip apibudinti koki poveiki man padare Bioderma. Vartojant AI giluminiai spuogai nekilo, spuogeliai apmazejo, bet vis tiek ant zandu liko raudonos didziules demes ir kazkiek smulkiu spuogeliu ant kaktos. Inkstirai neprasivale, tad meginsiu pirkti AKN kremuka, nes girdejau, kad jis skirtas inkstiram. Poros irgi issipletusios. Vis delto neiskentusi nusipirkau dar papildomai kitas priemones su rugstimis, kurias forume nemazai kas gyre. Pakaitomis naudoju su Bioderma. Ryte tepuosi Sebium Hydra kremuka. Jis drekina neblogai, man nera per riebus, bet nezinau, ar kartosiu. Tas kremo lipnumas ir blizgumas man nepatinka. Dar uzsirasiau eilini syki pas dermatologe. O maza ka, gal ka naujo pasiulys, nors jos duris pramynus tai nezinia kiek kartu Seip is Biodermos tikejausi daugiau... Pradzioj atrode nudzugino, o po to vel viskas is pradziu...
O Sensibio vandenuku tai as labai patenkinta. Tikrai, super valo makiaza.
Tad kol kas tiek tu mano atsiliepimu