Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(GammaOrionis @ 2012 05 16, 22:00)
o jis irgi su spalva? (na, taip, tinted reiškia su spalva, bet jis lyg prie saulės linijos). kažkaip tokio nemačiau, kiek jis kainuoja? jis kažkas panašaus į BB kremus?

Taip, jis su spalva. Tik manau šviesiaodėms jis netiktų, jis šiek tiek tamsesnio atspalvio. Būtų geriausia išsibandyti vaistinėse atspalvius. Jis yra tuo pačiu su apsauga nuo saulės, o kadangi aš jau vasarai ruošiuosi, tai man čia pats tas mirksiukas.gif O kaina kažkas iki 50 lt.
Su BB kremais negaliu palygint, nes nenaudoju tokių..

Beje, patarimas iš patirties.. Būtinai naudokit vasarą kremus su apsauga nuo saulės. Aš pernai padariau tokią klaidą, kai lauke būdavau nepasitepus kremus, tai po to visas veidas buvo nusėtas giluminiais spuogais, kuriuos po to labai sunkiai išsigydžiau. Tik po to išsiaiškinau, kad saulė labai neigiamai veikia mišrią/riebią odą, o to rezultatas - spuogai...
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2012 05 17, 09:14)
Tik po to išsiaiškinau, kad saulė labai neigiamai veikia mišrią/riebią odą, o to rezultatas - spuogai...

Saulė neigiamai veikia bet kokią odą. Ir nemanau, kad nuo saulės atsiranda spuogai. Pas mane mišri oda ir vasarą pas mane kaip tik spuogelių būna mažiau. Kažką čia blogai išsiaiškinote ax.gif O kad SPF reikia naudoti, tai faktas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 05 17, 09:17)

man, pasideginus saulėje, iš pradžių apnyksta spuogeliai, o po kelių dienų vėl kaip tik padaugėja g.gif reikės pažiūrėt tą kremą. o tai jo tik viena spalva yra? ta tamsi.
Atsakyti
Saulė neigiamai veikia bet kokią odą. Ir nemanau, kad nuo saulės atsiranda spuogai. Pas mane mišri oda ir vasarą pas mane kaip tik spuogelių būna mažiau. Kažką čia blogai išsiaiškinote  ax.gif O kad SPF reikia naudoti, tai faktas  rolleyes.gif

Saulė dažniausiai būtent taip ir veikia mišrią/riebią odą: pirmiausia spuogelių apmažėja, o vėliau jų dar daugiau padidėja. Gal tiesiog Jūsų oda yra ne tokia jautri saulei, todėl pasekmių jokių ir nebuvo. Aš kalbu tik iš savo patirties ir kaip mano veido oda į tai reagavo. O straipsnių apie riebios/mišrios odos priežiūrą vasarą yra tikrai daug. Bet žinoma, visų oda yra skirtinga, todėl absoliutinti nieko nereikia mirksiukas.gif
P.S. čia komentaras iš bioderma.lt puslapio apie mišrios/riebios odos priežiūrą:

"Saugokitės saulės! Taip, ji džiovina spuogus ir dėl įdegio pranyksta dėmės, todėl oda atrodo lygesnė ir skaistesnė dėl odos raginio sluoksnio sustorėjimo. Vis dėlto, saulė turi uždelstą poveikį, kai tik įdegis dingsta, odos raginis sluoksnis suplonėja neišvengiamai sukeldamas sunkius aknės protrūkius.

Kad išvengtumėte šių nemalonių staigmenų po atostogų, mėgaukitės saulės teikiamais malonumais nuolat saugodami odą specialia saulės apsaugos priemone, ne mažesne nei SPF 20. Rinkitės neriebius, purškiamus, lengvos tekstūros produktus."

QUOTE(GammaOrionis @ 2012 05 17, 10:16)

man, pasideginus saulėje, iš pradžių apnyksta spuogeliai, o po kelių dienų vėl kaip tik padaugėja g.gif reikės pažiūrėt tą kremą. o tai jo tik viena spalva yra? ta tamsi.

Man būtent tokia situacija ir buvo pernai. Iš pradžių džiaugiausi, kad spuogelių mažėja. Bet jau po kokios savaitės jų gerokai padaugėjo.
O šio spalva yra tik viena. Nėra ji labai tamsi, man po žiemos yra pats tas. Bet jei esate iš šviesiaodžių, tai manau gali būti per tamsi.. Kaip ir minėjau, tikrai geriau išsibandyti prieš perkant. Visgi nepigios priemonės, nesinori nusipirkti ir laikyti nenaudojamo. Beje, turiu dar neužbaigtą mėginuką, jei įdomu, galėčiau atiduoti išsibandymui smile.gif bent jau apie spalvą galėsit nuspręsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2012 05 17, 10:28)
Saulė dažniausiai būtent taip ir veikia mišrią/riebią odą: pirmiausia spuogelių apmažėja, o vėliau jų dar daugiau padidėja. Gal tiesiog Jūsų oda yra ne tokia jautri saulei, todėl pasekmių jokių ir nebuvo. Aš kalbu tik iš savo patirties ir kaip mano veido oda į tai reagavo. O straipsnių apie riebios/mišrios odos priežiūrą vasarą yra tikrai daug. Bet žinoma, visų oda yra skirtinga, todėl absoliutinti nieko nereikia  mirksiukas.gif
P.S. čia komentaras iš bioderma.lt puslapio apie mišrios/riebios odos priežiūrą:

"Saugokitės saulės! Taip, ji džiovina spuogus ir dėl įdegio pranyksta dėmės, todėl oda atrodo lygesnė ir skaistesnė dėl odos raginio sluoksnio sustorėjimo. Vis dėlto, saulė turi uždelstą poveikį, kai tik įdegis dingsta, odos raginis sluoksnis suplonėja neišvengiamai sukeldamas sunkius aknės protrūkius.

Kad išvengtumėte šių nemalonių staigmenų po atostogų, mėgaukitės saulės teikiamais malonumais nuolat saugodami odą specialia saulės apsaugos priemone, ne mažesne nei SPF 20. Rinkitės neriebius, purškiamus, lengvos tekstūros produktus."

Aš spuogelių nelabai turiu, ir vasarą nepastebėjau, kad jų padaugėtų. Ir šiaip nebuvau girdėjus, kad saulė gali įtakoti spuogelių kiekį, dėl to ir nustebau.
Iš Biodermos komentaro, aš suprantu, kad saulė džiovina spuogus, bet dingus įdegiui, spuogai grįžta. O SPF, man atrodo, mažiausiai dėl spuogų reikalingas, jis atlieka svarbesnes funkcijas. ax.gif
Atsakyti
Zodziu pirksiu pilna pakuote Bioderma pore refinisher.. bigsmile.gif dabar kaip tik akcija 20% Seimos vaistineje, tai sakau reik jamt.. nors tu meginuku keliu kur dave nzn kiek dar uzteks.. doh.gif galeciau ir nepirkt, bet poto akcijos nebus.. kazkaip man labai nedaug reikia, nes tepu tik ant tu vietu g.gif nzn.. ar matau, ka noriu matyt ar tikrai padeda.. biggrin.gif biggrin.gif bet bent jau nesausina, ko labiausia bijojau, nekisa.. ir kazkiek patraukia bent jau vizualiai tas poras tikrai 4u.gif
Atsakyti
Galbūt yra bandžiusių Biodermos maskuojamąją mineralinę pudrą su spf 50? Ar ji tinkama riebiai/mišriai odai, nekemša porų?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 18, 12:31)
Zodziu pirksiu pilna pakuote Bioderma pore refinisher..  bigsmile.gif dabar kaip tik akcija 20% Seimos vaistineje, tai sakau reik jamt.. nors tu meginuku keliu kur dave nzn kiek dar uzteks..  doh.gif galeciau ir nepirkt, bet poto akcijos nebus.. kazkaip man labai nedaug reikia, nes tepu tik ant tu vietu  g.gif nzn.. ar matau, ka noriu matyt ar tikrai padeda..  biggrin.gif  biggrin.gif bet bent jau nesausina, ko labiausia bijojau, nekisa.. ir kazkiek patraukia bent jau vizualiai tas poras tikrai  4u.gif

Turiu ir aš šį kremą 4u.gif Galiu irgi drąsiai sakyti, kad poros sumažėja. BET, man šis kremas šiek tiek pasausina odą. Dienos metu jį naudoju ir viskas ok, bet nakčiai jau tepuosi drėkinantį g.gif Beja turiu ir biodermos fluide matifiant (sebium mat), tai irgi dienai neblogas dalykas. Veidas matinis išlieka iki 4-5 valandų. Tai aš taip ir miksuoju, T zonai naudoju pore refinisher, o likusias vietas tepu fluide matifiant. O ant viršaus jau dažausi smile.gif Tai visai smagiai atrodo veidelis, neblizga visiškai smile.gif
Atsakyti
Aš visada naudojau Sebium prausiklį+Sebium H2O+AKN/Hydra ir džiaugiaus rezultatu. Dabar Sebium H2O pakeičiau Sensibio ir dar labiau myliu rezultatą wub.gif
Atsakyti
Jau porą dienų naudoju Bioderma Sensibio H20 skystį, kol kas esu sužavėta bigsmile.gif mano oda labai raudonuojanti, pleiskanojanti ir pan. doh.gif nors naudoju ekologiškus, be parabenų ir pan. kremus, pastaruoju metu visi alergizuoja blink.gif galvoju pabandyt Hydrabio drėkinantį serumą, skaičiau gerų atsiliepimų g.gif bet tikriausiai serumų mėginukų nebūna g.gif
Atsakyti
Na, nesiginčysiu, man taip daryti neteko, todėl nežinau.

Kalbant į temą, noriu pagirti dar Sebium AKN fluid. Man atrodo čia atsiliepimų nerašiau,nors jau senokai bandžiau. Labai patiko fluidinė tekstūra, bet kadangi žiemą bandžiau tai dar vieną mėginuką pasilikus esu, nes tada truputį sausino, vakare tepiau. Nuo senojo AKN skiriasi tuo, kad tekstūra lengvesnė, nesigumuliuoja, kaip kad senasis, ir šiaip toks smagiau besinaudojantis kremukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 24 gegužės 2012 - 17:54
QUOTE(minty @ 2012 05 16, 19:57)
Gal kuri esate išbandžiusi Biodermos Sebium Mat kremuką su atspalviu? Domintų atsiliepimas smile.gif 4u.gif

As turiu ir esu labai patenkinta! Puikiai tepasi, gera spalva, jokio "nesvaraus" veido efekto thumbup.gif
Atsakyti