Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Swychek @ 2012 05 13, 12:45)
O jus naudojot ilgesni laika? Gal per greitai tikites rezultatu? Nors kad ir kaip keistai atrodytu, man rezultatai pasimate itin greitai. Kaip jau sakiau, oda dar tikrai ne tobula, tiktai turiu ir spuogeliu, ir demeliu, bet tai, ka pamaciau po savaites naudojimo mane nustebino. O kiek as visko tik nebandzius, pradedant nuo antibiotiku, receptiniu tepamu vaistu, baigiant visokiais prausikliais, kremukais ir tepaliukais. Jau nesitikejau, kad is viso man kazkas gali padeti... Bet pamazu atrodo ir as einu grazios odos link wub.gif

Naudoju jau apie 2 geras savaites. Nežinau ar sutapimas ar kas, bet kai pradėjau praust Iwostin Sensitia prausikliu spuogiukai nuo kaktos pradingo.
Bet aš tikėjausi, kad man inkštirus sutvarkys toji Bioderma tongue.gif Gal ne tuo sproduktus naudoju biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas bandete Crealine kremuka? Noriu drekinancio kremo, nes zadu pirkti AI, tai bijau, kad truputi oda pasausins, bet cia kr dabar esu Bioderma nera ir tenka prekintis internetu. Ir kolkas radau tik Bioderma Hydrabio Light, Crealine Light, Sebium Hydra kremus. Gal galetumet parekomenduoti, kuris geresnis blush2.gif Maniske oda, misri/issausejusi. Po truputi atsistato su Hydrabio serumu, bet kremukas Iwostin kazkaip jokio poveikio nebeduoda, tai mastau kazka is Bioderma uzsisakyti

http://www.cocooncen...33;4593600.html
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 05 15, 01:28)
Gal kas bandete Crealine kremuka? Noriu drekinancio kremo, nes zadu pirkti AI, tai bijau, kad truputi oda pasausins, bet cia kr dabar esu Bioderma nera ir tenka prekintis internetu. Ir kolkas radau tik Bioderma Hydrabio Light, Crealine Light, Sebium Hydra kremus. Gal galetumet parekomenduoti, kuris geresnis  blush2.gif  Maniske oda, misri/issausejusi. Po truputi atsistato su Hydrabio serumu, bet kremukas Iwostin kazkaip jokio poveikio nebeduoda, tai mastau kazka is Bioderma uzsisakyti

http://www.cocooncen...33;4593600.html

Sebium Hydra gerai drėkina, tačiau vasarai jis nelabai tinkamas, per riebus. Hydrabio light man nelabai patiko. Jis toks lengvas , kad atrodo vos ne kaip vandeniu būtum nusiprausus. Ir poveikio nelabai su juo pastebėjau. O dabar pati užsisakiau Sensibio light (kaip suprantu čia tas pats Crealine Light Cream), laukiu kol atsiųs ir tikiuosi vasarą jį naudoti. Skaičiau daug atsiliepimų apie jį, kad puikiai tinka vasarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2012 05 15, 09:38)
Sebium Hydra gerai drėkina, tačiau vasarai jis nelabai tinkamas, per riebus. Hydrabio light man nelabai patiko. Jis toks lengvas , kad atrodo vos ne kaip vandeniu būtum nusiprausus. Ir poveikio nelabai su juo pastebėjau. O dabar pati užsisakiau Sensibio light (kaip suprantu čia tas pats Crealine Light Cream), laukiu kol atsiųs ir tikiuosi vasarą jį naudoti. Skaičiau daug atsiliepimų apie jį, kad puikiai tinka vasarai smile.gif

Gali buti, kad taspats g.gif Gal pavadinimas pasikeite, nes as irgi Sensibio ieskojau ir neradau tokiu isvis internete.
Ar AI nesausina odos? Ar nesukelia daugiau spuogeliu, kai oda aceit "valosi". Turejau viena priemone su rugstim, tai oda "valesi" giluminiais spuogais kokius du menesius ir iki siol turiu demeliu po ju, tai net bijau kazka su rugstim ir bebandyt unsure.gif
Atsakyti
Po AI kremuko nepastebejau iskylanciu spuogu, t.y. ju neatsierado daugiau, bet ir poveikio esamiems spuogeliams nebuvo, labiau patiko AKN, man gerai pravale porus, sumazejo inkstiru, todel ir spuogeliu maziau kila. Bet pastebejau, kad mano oda greitai pripranta, ir jau baigiantis kremukui, poveikis sumazeja, taip buvo su RASA kremu-geliu su rugsimis, taip yra ir su AKN unsure.gif Turiu "sandeliuke" nauja AKN kremuka, padarysiu pertrauka ir vel naudosiu smile.gif

Sebium Hydra labai patiko, bet merginos tiesa sako, kad vasarai jis netinka, netinka ir ziema, jei naudojate mineraline biria pudra, nes kremukas puikiai drekina, bet yra riebokas, bet po kremine pudra jis man idealiai tiko. smile.gif Nuramina paraudimus, gerai drekina, dar turiu likuti, tai kartais naudoju ji nakciai.
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 05 15, 15:54)
Po AI kremuko nepastebejau iskylanciu spuogu, t.y. ju neatsierado daugiau, bet ir poveikio esamiems spuogeliams nebuvo, labiau patiko AKN, man gerai pravale porus, sumazejo inkstiru, todel ir spuogeliu maziau kila. Bet pastebejau, kad mano oda greitai pripranta, ir jau baigiantis kremukui, poveikis sumazeja, taip buvo su RASA kremu-geliu su rugsimis, taip yra ir su AKN  unsure.gif Turiu "sandeliuke" nauja AKN kremuka, padarysiu pertrauka ir vel naudosiu  smile.gif

Sebium Hydra labai patiko, bet merginos tiesa sako, kad vasarai jis netinka, netinka ir ziema, jei naudojate mineraline biria pudra, nes kremukas puikiai drekina, bet yra riebokas, bet po kremine pudra jis man idealiai tiko.  smile.gif Nuramina paraudimus, gerai drekina, dar turiu likuti, tai kartais naudoju ji nakciai.

Uhhh, kaip sunku pasispresti doh.gif Vieni giria AI, kiti AKN. Siaip nenoriu pirkti abieju, bet pagal aprasyma gal ir AKN labiau tiktu, bet turiu ir spuogeliu karts nuo karto, taip pat giluminiu tai geriau tiktu tam AI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2012 05 15, 15:20)
Spėju, ji yra Bioderma-namai.lt narė  4u.gif

taip namu nariams taikoma 30% nuolaida
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 05 15, 15:32)
Uhhh, kaip sunku pasispresti  doh.gif  Vieni giria AI, kiti AKN. Siaip nenoriu pirkti abieju, bet pagal aprasyma gal ir AKN labiau tiktu, bet turiu ir spuogeliu karts nuo karto, taip pat giluminiu tai geriau tiktu tam AI biggrin.gif

manau tiktu AI
Atsakyti
Gal kuri esate išbandžiusi Biodermos Sebium Mat kremuką su atspalviu? Domintų atsiliepimas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minty @ 2012 05 16, 19:57)
Gal kuri esate išbandžiusi Biodermos Sebium Mat kremuką su atspalviu? Domintų atsiliepimas smile.gif 4u.gif

Aš bandžiau, bet man nepatiko. Maniau, kad atrasiu tą variantą, kai jis lygiai užsitepa, tačiau... Vis tik tepasi jis nelygiai, spalva negraži, oda atrodo tarsi nešvari..
Tuo tarpu man labai patinka Photoderm Max tinted cream. Tepasi labai gerai, oda lygi, išlaiko matiškumą net iki vakaro. Kalbu apie šį kremą:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2012 05 16, 20:14)
Tuo tarpu man labai patinka Photoderm Max tinted cream. Tepasi labai gerai, oda lygi, išlaiko matiškumą net iki vakaro. Kalbu apie šį kremą:

o jis irgi su spalva? (na, taip, tinted reiškia su spalva, bet jis lyg prie saulės linijos). kažkaip tokio nemačiau, kiek jis kainuoja? jis kažkas panašaus į BB kremus?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 05 16, 23:00)
o jis irgi su spalva? (na, taip, tinted reiškia su spalva, bet jis lyg prie saulės linijos). kažkaip tokio nemačiau, kiek jis kainuoja? jis kažkas panašaus į BB kremus?

Mane irgi domina 4u.gif
O as nezinau, ar man nuo Sebium AI, bet toks giluminis spuogas po lupa iskilo, kad o vaikyti, puse zando sutino doh.gif Niekada tokiu groziu nesu turejus. Dabar uzsidejau tepaliuka ir uzklijavau, nes net prasiziot ryte buvo sunku verysad.gif Manot cia rugstinis priemones poveikis kaltas galejo but? g.gif
Atsakyti
o man ant kaktos didžiulis iškilo, bet pati kalta, nes kimšau saldainius kaip reikalas doh.gif
Atsakyti