Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Linju @ 2012 05 13, 11:47)
Kai faina, kad jums tinka tie produktai. Man nei AI, nei AKN nieko gero nedavė, tik kakta dar labiau išberta tapo doh.gif Prausiklis Sebium visai neblogas pasirodė, nesausina, bet tik nuvalymui, daugiau nieko ypatingo nepastebėjau unsure.gif

O jus naudojot ilgesni laika? Gal per greitai tikites rezultatu? Nors kad ir kaip keistai atrodytu, man rezultatai pasimate itin greitai. Kaip jau sakiau, oda dar tikrai ne tobula, tiktai turiu ir spuogeliu, ir demeliu, bet tai, ka pamaciau po savaites naudojimo mane nustebino. O kiek as visko tik nebandzius, pradedant nuo antibiotiku, receptiniu tepamu vaistu, baigiant visokiais prausikliais, kremukais ir tepaliukais. Jau nesitikejau, kad is viso man kazkas gali padeti... Bet pamazu atrodo ir as einu grazios odos link wub.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

norėčiau ir aš patarimų, jei kas pagelbėtų ir patartų, kokias priemones iš biodermos pirkti: mano oda jautri, sausoka, linkusi į spuogelius, po jų raudonos dėmelės lieka, nebežinau jau ką ir daryti verysad.gif ar verta būtų pabandyti kurias biodermos priemones ir kokias?
būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2012 05 13, 14:57)
Laba diena  4u.gif

norėčiau ir aš patarimų, jei kas pagelbėtų ir patartų, kokias priemones iš biodermos pirkti: mano oda jautri, sausoka, linkusi į spuogelius, po jų raudonos dėmelės lieka, nebežinau jau ką ir daryti  verysad.gif ar verta būtų pabandyti kurias biodermos priemones ir kokias?
būčiau labai dėkinga  4u.gif

As irgi galvojau, kad mano oda jautri, sausa, linkusi i spuogelius, bet pagalvojau, kad is tikruju gal ji yra misri, bet dehidratuota, nes kakta, nosis tai blizga nuo riebumo, tai sauseja nenusakomai ir serpetoja. Tokiu atveju reiktu visu pirma atstatyti odos dregme ir naudoti drekinamasias veido priemones. As naudoju Sebium hydra drekinanti kremuka, kuris nors ir riebokas, ir kai kas rase, kad vasara jo nenaudoja, bet man puikiai drekina oda, nelieka serpetojanciu vietu. Nuo spuogeliu vakarui tepuosi Sebium Al krema, kuris naikina spuogelius. Taip pat naudoju makiazo valikli jautriai odai Sensibio H20. Kadangi kitu priemoniu is biodermos nenaudoju, todel apie jas atsiliepimu pasakyti negaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 13, 14:42)
As irgi galvojau, kad mano oda jautri, sausa, linkusi i spuogelius, bet pagalvojau, kad is tikruju gal ji yra misri, bet dehidratuota, nes kakta, nosis tai blizga nuo riebumo, tai sauseja nenusakomai ir serpetoja. Tokiu atveju reiktu visu pirma atstatyti odos dregme ir naudoti drekinamasias veido priemones. As naudoju Sebium hydra drekinanti kremuka, kuris nors ir riebokas, ir kai kas rase, kad vasara jo nenaudoja, bet man puikiai drekina oda, nelieka serpetojanciu vietu. Nuo spuogeliu vakarui tepuosi Sebium Al krema, kuris naikina spuogelius. Taip pat naudoju makiazo valikli jautriai odai Sensibio H20. Kadangi kitu priemoniu is biodermos nenaudoju, todel apie jas atsiliepimu pasakyti negaliu  ax.gif

Dėkui ir už tiek 4u.gif , tarp tiek gausybės tų kremų sunku ir išsirinkti blush-anim-cl.gif2:naudojau neseniai eucerin toniką ir prausimosi želė (problemiškai odai), bet prieš kelias dienas nutraukiau naudojimą (naudojau kažkur mėnesį), nieko gero mano veidui nedarė..
Papildyta:
QUOTE(Swychek @ 2012 05 13, 14:42)
Nuo spuogeliu vakarui tepuosi Sebium Al krema, kuris naikina spuogelius.

čia šitas būtų? blush2.gif

http://www.camelia.l...?id=10000195158
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2012 05 13, 15:51)
Dėkui ir už tiek  4u.gif , tarp tiek gausybės tų kremų sunku ir išsirinkti  blush-anim-cl.gif2:naudojau neseniai eucerin toniką ir prausimosi želė (problemiškai odai), bet prieš kelias dienas nutraukiau naudojimą (naudojau kažkur mėnesį), nieko gero mano veidui nedarė..
Papildyta:
čia šitas būtų?  blush2.gif

http://www.camelia.l...?id=10000195158

Ne sitas, sitas, kuri imetet skirtas nuo inkstiru, jo nebandziau. Cia sitas kremukas, jis neva nuo giluminiu spuogu yra:
Sebium AI
http://www.bioderma....ction/1371.html

As pati labai vengiau visokiu priemoniu nuo spuogu, nes jos labai sausindavo oda man. Todel tepdavausi riebiausius drekinamuosius ir maitinamuosius kremus, kad bent jau skura nesiluptu biggrin.gif Ko pasekoje oda turbut dar labiau kisosi ir kilo spuogai. Bet Biodermos priemones, skirtos misriai, riebiai odai tikrai labai svelnios, nesausinancios (na, man, isskyrus prausikli, kuris pasausino man), tuo paciu padrekinancios ir gydancios. Nors dar naudoju tik savaite, todel dideliu rezultatu nera, bet pagerejimas tikrai matosi.
Eucerina pamenu ir as naudojau problemiskai odai, bet naudojau tik prausikli. Tai irgi taip issausino oda, kad o vaikyti doh.gif Sunku buvo po to atstatyt i normalia bukle ja...
Kaip jau sakiau, manau jums reikia derinti drekinancias priemones su priemonemis nuo spuogu. Yra Biodermos Hydrabio linija, grynai skirta issausejusiai - jautriai odai, Sebium - spuoguotai, riebiai, misriai. Drekinancias priemones tepu ryte, o gydancias - nakti. As dar tik pati bandau susidraugauti su Bioderma ir ziuriu, kas mano odai yra geriausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 13, 15:42)
As naudoju Sebium hydra drekinanti kremuka, kuris nors ir riebokas, ir kai kas rase, kad vasara jo nenaudoja, bet man puikiai drekina oda, nelieka serpetojanciu vietu. ]

Man "Hydra" irgi patinka thumbup.gif. Renkuosi nakčiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 gegužės 2012 - 15:07
QUOTE(Victorious @ 2012 05 13, 17:06)
Man "Hydra" irgi patinka thumbup.gif. Renkuosi nakčiai.

O daugiau nieko nenaudojate nakciai? Pvz Sebium Al ar AKN? Ka tepates rytui? Nes man dienai noretusi irgi ko nors lengvesnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 13, 17:47)
O daugiau nieko nenaudojate nakciai? Pvz Sebium Al ar AKN? Ka tepates rytui? Nes man dienai noretusi irgi ko nors lengvesnio  ax.gif

Kartais tepu ką nors ir su rūgštimis nakčiai.
Dienai drėkinimui esu naudojusi "Hydrabio" serumą thumbup.gif + kremą (yra "Hydrabio", "Sensibio" rich ir light).
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 05 13, 18:23)
Kartais tepu ką nors ir su rūgštimis nakčiai.
Dienai drėkinimui esu naudojusi "Hydrabio" serumą  thumbup.gif  + kremą (yra "Hydrabio", "Sensibio" rich ir light).

Nes as galvoju, ar ne per daug butu odai jei nakciai tepciausi Hydra krema, plius Sebium Al kremuka g.gif
As irgi galvojau nusipirkti drekinamaji seruma Hydrabio, skaiciau geru atsiliepimu, knieti ismeginti ax.gif
O koki naudojate kremuka is isvardintu po serumo? angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 13, 18:40)
Nes as galvoju, ar ne per daug butu odai jei nakciai tepciausi Hydra krema, plius Sebium Al kremuka  g.gif
As irgi galvojau nusipirkti drekinamaji seruma Hydrabio, skaiciau geru atsiliepimu, knieti ismeginti  ax.gif
O koki naudojate kremuka is isvardintu po serumo?  angel.gif

Jeigu "Al" ar kuris kitas pasausina arba trūksta drėgmės, tai kremui susigėrus, nebūtų per daug drėkinančios priemonės "ant viršaus".
"Sensibio" esu bandžiusi - patiko, bet ir apie "Hydrabio" girdėjau neblogų atsiliepimų smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2012 05 13, 13:57)
Laba diena  4u.gif

norėčiau ir aš patarimų, jei kas pagelbėtų ir patartų, kokias priemones iš biodermos pirkti: mano oda jautri, sausoka, linkusi į spuogelius, po jų raudonos dėmelės lieka, nebežinau jau ką ir daryti  verysad.gif ar verta būtų pabandyti kurias biodermos priemones ir kokias?
būčiau labai dėkinga  4u.gif

Sveika, pabandysiu iš savo patirties tau kažką patarti mirksiukas.gif Mano oda yra mišri, kartais išsausėjanti, kartais atsiranda giluminiai spuogiukai, o kartais oda būna tiesiog tobulai lygi smile.gif Taigi, apie viską iš pradžių...
Biodermos Hydrabio linija skirta išsausėjusiai odai
Sensibio linija - jautriai odai
Sebium linija - riebiai/mišriai odai.

Jei pas tave išsausėjusi oda, pirmiausia reikėtų atstatyti natūralią odos drėgmę. Tam tinkamiausia priemonė yra Hydrabio serumas. Jis tikrai akimirksniu atgaivina odą, sušvelnina ir jau po kelių kartų pajusi akivaizdų skirtumą. Man jis buvo tiesiog išsigelbėjimas po žiemos, kai odai irgi akivaizdžiai trūko drėgmės. Buvo vaistinėse tokių rinkinukų hydrabio linijos (hydrabio serumas, hydrabio h20, hydrabio light kremas, visi po 15-20 ml). Kaina to rinkinio buvo apie 25 lt. Jei tavo oda nėra labai išsausėjusi, tai atstatyti drėgmę turėtų užtekti šio rinkinuko.
Kai jau odai drėgmės pakaks, tada galėsi prieiti prie kitų problemų sprendimo.
* Giluminius spuogiukus tepk Sebium AI kremu (beje, tik nakčiai, nes jame yra rūgščių, tad saulėje su juo būti negalima).
* Jei turi inkštirų ir mažų negiluminių spuogiukų, tada tau tiktų Sebium AKN kremas. Tiesa, man asmeniškai jis tikdavo irgi tik nakčiai, nes dienos metu aš ant jo lygiai pudros neužsitepdavau, gumuliuodavosi jis.. Nors kitoms tokios problemos nebuvo..
* Dienos metu puikiai tinka Sebium Hydra, jis neblogai drėkina odą. Tačiau jį geriau naudoti šaltuoju metų laiku, vasarą jis kiek per sunkus. Vasarai tinkamesnis yra Sensibio light, kurį pati planuoju įsigyti ir šią vasarą išbandyti. Pagal atsiliepimus jis puikiai pakeičia Sebium hydra.
* Tiesa, nepamiršk naudoti Sebium H20 arba Sebium Foaming Gel. Šios priemonės puikiai tinka valyti makiažą ir labai gerai pašalina visus nešvarumus. Tiesa, abiejų naudojimas gali sausinti odą, tad aš dažniausiai naudoju vieną iš jų arba derinu su sensibio linija (pvz. sensibio h20 ir sebium foaming gel).
* o jeigu tavo oda yra labai jautri, reiktų ir iš sensibio priemonių kažką naudoti. Galbūt tau labai tiktų sensibio h20, galbūt sensibio light kremas. Tiesiog čia jau teks pačiai atsirinkti kas tavo odai bus geriausia.

Sėkmės tau ir tikiuosi patarimai padės mirksiukas.gif
Atsakyti
O as pagalvojau jei Sebium AI turi rugsciu tai realiai jis turetu balinti ir demeles, likusias po giluminiu spuogeliu, ne?
Atsakyti