QUOTE(_Only_ @ 2012 05 13, 13:57)
Laba diena
norėčiau ir aš patarimų, jei kas pagelbėtų ir patartų, kokias priemones iš biodermos pirkti: mano oda jautri, sausoka, linkusi į spuogelius, po jų raudonos dėmelės lieka, nebežinau jau ką ir daryti
ar verta būtų pabandyti kurias biodermos priemones ir kokias?
būčiau labai dėkinga
Sveika, pabandysiu iš savo patirties tau kažką patarti
Mano oda yra mišri, kartais išsausėjanti, kartais atsiranda giluminiai spuogiukai, o kartais oda būna tiesiog tobulai lygi
Taigi, apie viską iš pradžių...
Biodermos Hydrabio linija skirta išsausėjusiai odai
Sensibio linija - jautriai odai
Sebium linija - riebiai/mišriai odai.
Jei pas tave išsausėjusi oda, pirmiausia reikėtų atstatyti natūralią odos drėgmę. Tam tinkamiausia priemonė yra Hydrabio serumas. Jis tikrai akimirksniu atgaivina odą, sušvelnina ir jau po kelių kartų pajusi akivaizdų skirtumą. Man jis buvo tiesiog išsigelbėjimas po žiemos, kai odai irgi akivaizdžiai trūko drėgmės. Buvo vaistinėse tokių rinkinukų hydrabio linijos (hydrabio serumas, hydrabio h20, hydrabio light kremas, visi po 15-20 ml). Kaina to rinkinio buvo apie 25 lt. Jei tavo oda nėra labai išsausėjusi, tai atstatyti drėgmę turėtų užtekti šio rinkinuko.
Kai jau odai drėgmės pakaks, tada galėsi prieiti prie kitų problemų sprendimo.
* Giluminius spuogiukus tepk Sebium AI kremu (beje, tik nakčiai, nes jame yra rūgščių, tad saulėje su juo būti negalima).
* Jei turi inkštirų ir mažų negiluminių spuogiukų, tada tau tiktų Sebium AKN kremas. Tiesa, man asmeniškai jis tikdavo irgi tik nakčiai, nes dienos metu aš ant jo lygiai pudros neužsitepdavau, gumuliuodavosi jis.. Nors kitoms tokios problemos nebuvo..
* Dienos metu puikiai tinka Sebium Hydra, jis neblogai drėkina odą. Tačiau jį geriau naudoti šaltuoju metų laiku, vasarą jis kiek per sunkus. Vasarai tinkamesnis yra Sensibio light, kurį pati planuoju įsigyti ir šią vasarą išbandyti. Pagal atsiliepimus jis puikiai pakeičia Sebium hydra.
* Tiesa, nepamiršk naudoti Sebium H20 arba Sebium Foaming Gel. Šios priemonės puikiai tinka valyti makiažą ir labai gerai pašalina visus nešvarumus. Tiesa, abiejų naudojimas gali sausinti odą, tad aš dažniausiai naudoju vieną iš jų arba derinu su sensibio linija (pvz. sensibio h20 ir sebium foaming gel).
* o jeigu tavo oda yra labai jautri, reiktų ir iš sensibio priemonių kažką naudoti. Galbūt tau labai tiktų sensibio h20, galbūt sensibio light kremas. Tiesiog čia jau teks pačiai atsirinkti kas tavo odai bus geriausia.
Sėkmės tau ir tikiuosi patarimai padės