QUOTE(Sunreja @ 2013 01 04, 14:25)
Aciu
Emixsit ir
11alpina
Vadinas man reiks arba to rozinio, arba hydrabio
O sakykit, kur perkat sias priemones? Siunciates, ar cia perkat? Jei Euro vaistinej dabar yra ta nuolaida, ar apsimoka pirkti, ar vis tik geriau siustis?
Aš perku vaistinėse per akcijas, bet žinau, kad kitos merginos siunčiasi. Ar labai pigiau gaunasi nežinau, nes vis tiek tikriausiai renkamas merginų besisiunčiančių ratelis, kad būtų apmokamos atsisiuntimo išlaidos
Papildyta:
QUOTE(PUPA13 @ 2013 01 04, 15:59)
Laba,o jus man dabar pasakykit,kaip naudojate ta seruma Sebium.Nes as jau baigineju AKN kremuka ir man labai patiko ir Hydrabio drekinantis kremas.Superinis derinukas gavosi.Nes visos priemones del spuogu sausina oda.Dabar galvoju nusipirkti pabandymui AI.Ar jus kartu naudojate ir seruma ir kremuka.Mano eiliskumas butu toks;ryte nusivalau vandenuku zaliu,paskui AKN ir ta su spalva uzsitepu.Vakare su prausikliu nusiprausiu ir Hydrabio kremuka tepuosi(ta melynos linijos)Kurioje vietoje man reiktu ta seruma teptis
Kokį kremuką iš hydrabio linijos naudojate? aš pati kadangi turiu sebium : prausiklį ir vandenėlį, kurie man sausina odą, tai taipogi tepu papildomai, kad neišsausėtų oda hydrabio rich kremą ir esu labai patenkinta rezultatu