Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(guodzik @ 2013 01 02, 09:04)
o as nauodju Bioderma seruma tai jeigu ir iskyla koks bjaurybe, per nakti nuima uzdegima man  g.gif ir isvis spuogeliai kyla tik per pms  thumbup.gif

su kuriuo kremu serumą naudojate ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 01 02, 10:04)
o as nauodju Bioderma seruma tai jeigu ir iskyla koks bjaurybe, per nakti nuima uzdegima man  g.gif ir isvis spuogeliai kyla tik per pms  thumbup.gif

Ar serumas nesausina odos? As naudoju AI, esu visai patenkinta, bet noreciau dar kazka geresnio isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 01 04, 10:03)
Bet šitas turbūt yra labiausiai giriamas Bioderma  Sensibio
user posted image

Na man iš visų trijų šis yra pats prasčiausias, bet čia jau pagal kiekvienos odos poreikius biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Emixsit ir 11alpina 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vadinas man reiks arba to rozinio, arba hydrabio rolleyes.gif O sakykit, kur perkat sias priemones? Siunciates, ar cia perkat? Jei Euro vaistinej dabar yra ta nuolaida, ar apsimoka pirkti, ar vis tik geriau siustis? 4u.gif
Atsakyti
Laba,o jus man dabar pasakykit,kaip naudojate ta seruma Sebium.Nes as jau baigineju AKN kremuka ir man labai patiko ir Hydrabio drekinantis kremas.Superinis derinukas gavosi.Nes visos priemones del spuogu sausina oda.Dabar galvoju nusipirkti pabandymui AI.Ar jus kartu naudojate ir seruma ir kremuka.Mano eiliskumas butu toks;ryte nusivalau vandenuku zaliu,paskui AKN ir ta su spalva uzsitepu.Vakare su prausikliu nusiprausiu ir Hydrabio kremuka tepuosi(ta melynos linijos)Kurioje vietoje man reiktu ta seruma teptis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUPA13: 04 sausio 2013 - 15:59
QUOTE(Sunreja @ 2013 01 04, 14:25)
Aciu Emixsit ir 11alpina  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vadinas man reiks arba to rozinio, arba hydrabio  rolleyes.gif  O sakykit, kur perkat sias priemones? Siunciates, ar cia perkat? Jei Euro vaistinej dabar yra ta nuolaida, ar apsimoka pirkti, ar vis tik geriau siustis?  4u.gif

Aš perku vaistinėse per akcijas, bet žinau, kad kitos merginos siunčiasi. Ar labai pigiau gaunasi nežinau, nes vis tiek tikriausiai renkamas merginų besisiunčiančių ratelis, kad būtų apmokamos atsisiuntimo išlaidos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(PUPA13 @ 2013 01 04, 15:59)
Laba,o jus man dabar pasakykit,kaip naudojate ta seruma Sebium.Nes as jau baigineju AKN kremuka ir man labai patiko ir Hydrabio drekinantis kremas.Superinis derinukas gavosi.Nes visos priemones del spuogu sausina oda.Dabar galvoju nusipirkti pabandymui AI.Ar jus kartu naudojate ir seruma ir kremuka.Mano eiliskumas butu toks;ryte nusivalau vandenuku zaliu,paskui AKN  ir ta su spalva uzsitepu.Vakare su prausikliu nusiprausiu ir Hydrabio kremuka tepuosi(ta melynos linijos)Kurioje vietoje man reiktu ta seruma teptis blush2.gif

Kokį kremuką iš hydrabio linijos naudojate? aš pati kadangi turiu sebium : prausiklį ir vandenėlį, kurie man sausina odą, tai taipogi tepu papildomai, kad neišsausėtų oda hydrabio rich kremą ir esu labai patenkinta rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2013 01 04, 14:59)
.Vakare su prausikliu nusiprausiu ir Hydrabio kremuka tepuosi(ta melynos linijos)
iš idėjos, tai serumas vakare prieš hydrabio kremuką mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi perku per akcijas smile.gif siunciantis reikia derintis, kooperuotis, tingiu uzsiimt doh.gif
kalbu apie sita seruma Sebium:
http://www.bioderma....ction/1439.html
vakare nusiprausiu veiduka, nusivalau roziniu vandenuku ir tada tepu sita seruma. jis man visai nedziovina nors oda misri.
o ryte tepu veida drekiniamuoju kremu, siaip turiu nusipirkus Hydra kremuka ir prausikli misriai odai bet ju dar nenaudoju. As isvis manau kad Hydra kremuka reikia tepti diena o tuos Serum'a, AI, AKN vakare g.gif
Atsakyti
Gal kas turite Sensibilio Forte kremuką, domina atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
O tai dar tada sakykite pirkti AI ar ta seruma.Ar juos kartu reikia naudoti ax.gif Nu kazkaip norisi tureti tik tai,kas butiniausia.O priemones as ir perku per akcijas smile.gif
Atsakyti
Noriu pagirti Hydrabio Light krema. Iki siol naudojau tik Hydrabio seruma su Sebium Hydra.
labai maloniai tepasi, ne toks riebus kaip Hydra, nors aisku lyginti siuos du kremus nereiketu, Hydra naudoju iki siol, rytais pries makiaza, o Hydra Light vakare- oda atrodo padrekinta, jauciasi stangresne.
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2013 01 04, 19:09)
O tai dar tada sakykite pirkti AI ar ta seruma.Ar juos kartu reikia naudoti ax.gif
aš kažkada rašiau tokiu pačiu klausimu vokiškai Biodermos atstovei, jie man atrašė, jog ant sebium serumo geriau tepti drėkinantį kremą o ne kitą iš sebium linijos, žodžiu ai/akn naudoti atskirai nuo serumo..
Atsakyti