pas mane be spalvos, jis veida padaro toki matini. mano oda is prigimties tamsoka tai tas matinis atspalvis labai neblogai ziurisi, nereikia jokiu pudru. labai naturalus atspalvis
Nepatiko sis lupu balzamas Stick Lèvres - Atoderm de Bioderma
Vienintelis jo pliusas, kad maloniai kvepia, atrodo ir tepasi maloniai, bet veliau kaip silikonas ant lupu pasidaro, susigumuliuoja Daugiau tikrai nepirksiu. Nebent isspaudziami Biodermos balzamai geresni
Parasysiu savo pastebejimus apie kai kuriuos Biodermos produktus. Visu pirma naudojau Sebium Al kremuka. Kremuka pradejau naudoti dar vasara, kai oda buvo ir taip pakankamai grazi. Galvojau, kad gal jokio poveikio nuo kremo ir nera, kokia buvo oda pakankanai grazi, tokia ir liko. Taciau veide buvo nemazai inkstiru. Nusprendziau baigusi ana kremuka nusipirkti AKN. Gal puse sunaudojau ir pastebejau, kad veidas pradejo darytis tragiskas - i diena po 1-2 uztegiminius spuogus kaip minimum pradejo kilti. Veidas pasidare tragiskas. Ir visoki smulkus spuogeliai irgi pradejo kilti. Sedziu dabar gal su 10 dideliu raudonu demiu likusiu nuo spuogu per ta laika, su 3 siandien iskilusiais skaudziais giluminiais ir ir su tuo paciu kiekiu inkstiru, kokiu buvau iki tol. Tad siandien vel nuejau nusipirkti Sebium Al. Ir daugiau tikrai nebeeksperimentuosiu... Nes vos tiek pradejau dziaugtis pagrazejusia oda, is karto ja ir susigadinau vel.. Tokie mano subjektyvus pastebejimai apie sias dvi priemones
Parasysiu savo pastebejimus apie kai kuriuos Biodermos produktus. Visu pirma naudojau Sebium Al kremuka. Kremuka pradejau naudoti dar vasara, kai oda buvo ir taip pakankamai grazi. Galvojau, kad gal jokio poveikio nuo kremo ir nera, kokia buvo oda pakankanai grazi, tokia ir liko. Taciau veide buvo nemazai inkstiru. Nusprendziau baigusi ana kremuka nusipirkti AKN. Gal puse sunaudojau ir pastebejau, kad veidas pradejo darytis tragiskas - i diena po 1-2 uztegiminius spuogus kaip minimum pradejo kilti. Veidas pasidare tragiskas. Ir visoki smulkus spuogeliai irgi pradejo kilti. Sedziu dabar gal su 10 dideliu raudonu demiu likusiu nuo spuogu per ta laika, su 3 siandien iskilusiais skaudziais giluminiais ir ir su tuo paciu kiekiu inkstiru, kokiu buvau iki tol. Tad siandien vel nuejau nusipirkti Sebium Al. Ir daugiau tikrai nebeeksperimentuosiu... Nes vos tiek pradejau dziaugtis pagrazejusia oda, is karto ja ir susigadinau vel.. Tokie mano subjektyvus pastebejimai apie sias dvi priemones
Aš turiu šiuos abu kremukus ir tikrai pritariu jums Nuo sebium AKN man ne tik graužia veidą ( kaip kažkas sakė, kad tai normalu, nes yra jame rūgščių) bet ir nuolatos kyla nauji spuogeliai ir dar giluminiai, o ir inkštirų kaip yr taip yr
Aš iš pradžių buvau susižavėjus, naudojau AI, AKN ir Hydra plius prausiklį Sebium. Iš pradžių kaip ir buvo gerai, gal kiek trūko drėkinimo, bet oda tvarkėsi. Po kokių 2 mėn, oda vėl išprotėjo, ėmė šerpetoti, augo giluminiai spuogai, mini tokie spuogiukai, daugėjo inkštirų. Dabar jau koks mėnuo nenaudoju Biodermos, oda ėmė gražėti, giluminių pasitaiko vienas kitas, mažų spuogiukų dar yra, bet mažiau. Nežinau, kas nutiko, gal pasikeitė odoje kažkas, o gal kažkoks ingredientas ėmė alergizuoti
Patinka Plaukai lieka purūs ir švarūs. Mano riebiai galvos odai puikiai tiko ir plaukai ne taip greitai susiriebaluoja Kvapas neįkirus Minusas, kad skystokas ir labai netaupiai naudojasi
Aš iš pradžių buvau susižavėjus, naudojau AI, AKN ir Hydra plius prausiklį Sebium. Iš pradžių kaip ir buvo gerai, gal kiek trūko drėkinimo, bet oda tvarkėsi. Po kokių 2 mėn, oda vėl išprotėjo, ėmė šerpetoti, augo giluminiai spuogai, mini tokie spuogiukai, daugėjo inkštirų.
o as pagirsiu Al kremuka, man labai padejo. Buvo vienu metu visas smakras nuspuogejes tokiais skausmingais giluminiais, tai menesi panaudojus viskas susitvarke. tfu tfu tfu tikiuosi nebebus atvirkstine reakcija
Niekada nesu nieko turejuri is sios firmos, bet zinau, jog visos labai giria kazkoki vandenuka (ale tonika), deja, nezinau nei kaip jis atrodo ir ar tikrai toks geras... Gal kuri zinot apie ka as cia? Siuo metu Eurovaistinej yra 30% nuolaida siai kosmetikai, butu saunu isigyti.
Niekada nesu nieko turejuri is sios firmos, bet zinau, jog visos labai giria kazkoki vandenuka (ale tonika), deja, nezinau nei kaip jis atrodo ir ar tikrai toks geras... Gal kuri zinot apie ka as cia? Siuo metu Eurovaistinej yra 30% nuolaida siai kosmetikai, butu saunu isigyti.
Jūs turite omenyje Biodermos vandenukus. Yra kelių rūšių jie. Sebium (riebiai/mišriai odai) turiu ir labai patenkinta, puikiai nuvalo makiažą ir šiaip geras dalykėlis
Taip pat yra sensibio (sausai odai) ir hydrabio (jautriai/išsausėjusiai odai)