QUOTE(padraika22 @ 2012 12 22, 13:46)
pabandykit parasyti biodermai i el pasta, atsius jums i namus meginuku. man nemazai atsiunte.
beje, man pasitepus AKN grauzia barzda. tepu kakta, nosi barzda, bet taip intensyviau griauzia tik barzda kokias 10 min paskui praeina.tai normalu?
jauciu, kad netinka man sita priemone del to grauzimo, ane? ir dar kai susigeria kremas tai toj vietoj patrynus kaip voleliai nueina, kazkaip keistai. taip visoms jums buna?
o sebium mat tai ziauriai patiko. siaip as niekada neteku pudru tai ziauriai graziai, naturaliai veidas toks rausvas atrode. zodziu, super spalva veido gavosi o ir neblizgejo oda. as ji tik 1 karta pabandziau. likau patenkinta
Aciu visom uz atsakyma
parasiau i Bioderma sulaukiau toki atsakyma ( Mano oda misri nera labai jau riebi bet buna paberia kakta ir smakra )
,, Tokios odos priežiūrai rekomenduotume įsigyti Sebium AKN kremą, kurį reikia tepti ant nuvalytos odos kiekvieną vakarą. Šis kremas padeda pasišalinti odos riebalams, todėl poros ima mažiau kimštis. Kadangi Šis kremas turi rūgščių esterių, gali šiek tiek graužti odą keletą minučių ir ryte galite jausti odos sausumą. Toidėl dienos metu patariame naudoti Sebium Hydra kremą, kuris atstato drėgmės balansą.
Taip pat galite naudoti Sebium Mask kaukę kartą per savaitę. Nepamirškite odos valyti H2O vandenuko tiek ryte tiek vakare ir kremus bei kaukes tepti tik ant švarios odos.,, Paklausiau ar gali atsiusti meginuku pasake atsius tarp svienciu ar po ju
Dabar naudoju Sebium H2O
ir Sebium Hidra krema labai patinka reikia dar nakciau nusipirkti AKN krema kol nuolaidos yra