Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(overlook @ 2012 12 20, 17:56)
aš naudoju kaukę, kas konkrečiai domina? smile.gif

mane duomina BIODERMA Sebium Masque 40 ml bet pagal viska gali sausinti oda g.gif gal kokia kita nauduojat ? noreciau ir kauke nusipirkti kol nuolaidos yra smile.gif
Atsakyti
BIODERMA Sebium Masque 40 ml ir yra kaukė arba mes nesusišnekam biggrin.gif Pasausina aišku odą, nes ji yra riebiai odai , naikinti spuogus. Bet baisaus sausinimo nepastebėjau. Nepatinka man kaukės konsistencija - košė, sunku tept smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2012 12 20, 20:40)
mane duomina  BIODERMA Sebium Masque 40 ml  bet pagal viska gali sausinti oda  g.gif gal kokia kita nauduojat ? noreciau ir kauke nusipirkti kol nuolaidos yra  smile.gif

pigesne ir tikrai gera, puikiai dziovinanti spuogelius 4u.gif
http://www.iherb.com...oz-226-8-g/5796
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2012 12 18, 15:38)
O gal kas naudoja BIODERMA Sebium Masque 40 ml ? Klausiau apie Bioderma Foaming gel vaistineje tai pasake kad gali sausinti o gali ir ne tai ir nezinau kaip cia pabandyti ji. Nusipirkau kol kas ta vandeni Sebium H20 paziuresiu kaip bus. Gal kas Vilniuje galiu parduoti truputeli pabandymui to Foaming gelio. Buciau labai dekinga   4u.gif

pabandykit parasyti biodermai i el pasta, atsius jums i namus meginuku. man nemazai atsiunte.
beje, man pasitepus AKN grauzia barzda. tepu kakta, nosi barzda, bet taip intensyviau griauzia tik barzda kokias 10 min paskui praeina.tai normalu? g.gif jauciu, kad netinka man sita priemone del to grauzimo, ane? ir dar kai susigeria kremas tai toj vietoj patrynus kaip voleliai nueina, kazkaip keistai. taip visoms jums buna?
o sebium mat tai ziauriai patiko. siaip as niekada neteku pudru tai ziauriai graziai, naturaliai veidas toks rausvas atrode. zodziu, super spalva veido gavosi o ir neblizgejo oda. as ji tik 1 karta pabandziau. likau patenkinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 22 gruodžio 2012 - 11:51
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 22, 13:46)
pabandykit parasyti biodermai i el pasta, atsius jums i namus meginuku. man nemazai atsiunte.
beje, man pasitepus AKN grauzia barzda. tepu kakta, nosi barzda, bet taip intensyviau griauzia tik barzda kokias 10 min paskui praeina.tai normalu? g.gif  jauciu, kad netinka man sita priemone del to grauzimo, ane? ir dar kai susigeria kremas tai toj vietoj patrynus kaip voleliai nueina, kazkaip keistai. taip visoms jums buna?
o sebium mat tai ziauriai patiko. siaip as niekada neteku pudru tai ziauriai graziai, naturaliai veidas toks rausvas atrode. zodziu, super spalva veido gavosi o ir neblizgejo oda. as ji tik 1 karta pabandziau. likau patenkinta

Aciu visom uz atsakyma 4u.gif parasiau i Bioderma sulaukiau toki atsakyma ( Mano oda misri nera labai jau riebi bet buna paberia kakta ir smakra )
,, Tokios odos priežiūrai rekomenduotume įsigyti Sebium AKN kremą, kurį reikia tepti ant nuvalytos odos kiekvieną vakarą. Šis kremas padeda pasišalinti odos riebalams, todėl poros ima mažiau kimštis. Kadangi Šis kremas turi rūgščių esterių, gali šiek tiek graužti odą keletą minučių ir ryte galite jausti odos sausumą. Toidėl dienos metu patariame naudoti Sebium Hydra kremą, kuris atstato drėgmės balansą.
Taip pat galite naudoti Sebium Mask kaukę kartą per savaitę. Nepamirškite odos valyti H2O vandenuko tiek ryte tiek vakare ir kremus bei kaukes tepti tik ant švarios odos.,, Paklausiau ar gali atsiusti meginuku pasake atsius tarp svienciu ar po ju smile.gif Dabar naudoju Sebium H2O thumbup.gif ir Sebium Hidra krema labai patinka reikia dar nakciau nusipirkti AKN krema kol nuolaidos yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 22, 11:46)
beje, man pasitepus AKN grauzia barzda. tepu kakta, nosi barzda, bet taip intensyviau griauzia tik barzda kokias 10 min paskui praeina.tai normalu? g.gif  jauciu, kad netinka man sita priemone del to grauzimo, ane? ir dar kai susigeria kremas tai toj vietoj patrynus kaip voleliai nueina, kazkaip keistai. taip visoms jums buna?

Graužia, nes yra rūgščių. O jei graužia vadinasi veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 12 22, 13:41)
Graužia, nes yra rūgščių. O jei graužia vadinasi veikia smile.gif

man irgi grauzia bet tik tas vietas kur buna uzdegimai.
Atsakyti
Jau prieš porą savaičių Sensibio DS+ kremą pakeičiau į Sensibio Rich.Atsidžiaugt negaliu.DS+ lyginant su Rich,tai kaip vanduo.DS+ pasitepus po 20sek.nebejausdavau,kad tepiausi kremo doh.gif Ir nustojo šerpetot oda,nes nuo DS+ ŽIAURIAI šerpetojo.Visas veidas plėmais nuėjęs buvo doh.gif Eurovaistinėj biodermai 20proc. visai Benu vaistinėse irgi 20proc.
Atsakyti
ar kas naudojote bioderma produktus issausejusiems plaukams? sampuna ir kauke ar kondicioniecius(nepamenu kuri jie gamina)
Atsakyti
Node S kaukę esu turėjus, ir tikrai kada nors kartosiu smile.gif Padaro labai švelnius glotnius plaukus, skirais poveikis nuo pigesnių gerokai smile.gif Aišku, jei plaukai linkę veltis, glotnūs po pirmo karto nepasidarys, bet poveikis tai tikrai akivaizdus, mažiau šakojas galiukai, plaukai pamaitinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2012 12 23, 16:52)
Node S kaukę esu turėjus, ir tikrai kada nors kartosiu smile.gif Padaro labai švelnius glotnius plaukus, skirais poveikis nuo pigesnių gerokai smile.gif Aišku, jei plaukai linkę veltis, glotnūs po pirmo karto nepasidarys, bet poveikis tai tikrai akivaizdus, mažiau šakojas galiukai, plaukai pamaitinti smile.gif

aš šuo metu turiu ją, bet man jokio poveikio nesimato, ar su kauke ar be. Tad naudoju itin retai.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 12 23, 17:07)
aš šuo metu turiu ją, bet man jokio poveikio nesimato, ar su kauke ar be. Tad naudoju itin retai.

parduokit, tada blush2.gif tikriausia kiekvienai skirtingai. bijau beziuret kiek visko reikia doh.gif
labai sebium mat kremas patiko, gera veido spalva po jo buna. graziai ziurisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 24 gruodžio 2012 - 11:42