Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Title @ 2012 12 13, 18:19)
Pažiūrėjau tai eurovaistinėj dabar su nuolaida sebium serum dar pigiau gaunasi nei siunčiantis.. Gal turi kas tą serumą? Kažin kaip poveikis jo? g.gif

turim, lb geras smile.gif tepu kiekviena vakara ir dziaugiuosi padoria be spuogeliu oda thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos labai noreciau suzinuoti kas naudoja Foaming gel ar jis sausina oda ka po jo reikia tepti Aciu uz atsakyma mano oda nelabai rebi bet linkusi i berimus smakras ir kaktas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2012 12 15, 15:07)
Sveikos labai noreciau suzinuoti kas naudoja Foaming gel ar jis sausina oda ka po jo reikia tepti Aciu uz atsakyma mano oda nelabai rebi bet linkusi i berimus smakras ir kaktas  doh.gif

man jis sausino odą. Kitiems nesausina. Man uriage nesausina. Po jo galite ka norite tepti, drekinanti arba kremą probleminei odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 15 gruodžio 2012 - 15:26
Man visai nesausino, nei traukė, galima ir nieko netepti po jo, aš naudojau Sebium AI nes spuogus reik gydyti.
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 12 15, 19:38)
Man visai nesausino, nei traukė, galima ir nieko netepti po jo, aš naudojau Sebium AI nes spuogus reik gydyti.

kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 12 13, 21:27)
Aš turiu šį serumą, tai jis man labai patinka  smile.gif nei kažkokių spuogelių atsiranda, odos būklė susinormalizavo, pas mane riebi, tai tas riebalų perteklius susinormalizavo  rolleyes.gif šiaip man poveikis toks pats kaip AKN.

O kaip jo drekinimas ?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 17, 00:08)
O kaip jo drekinimas ?

Na bent aš tai nejaučiu, kad serumas drėkintų, reiktų dar papildomai kažko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 12 15, 15:25)
man jis sausino odą. Kitiems nesausina. Man uriage nesausina.  Po jo galite ka norite tepti, drekinanti arba kremą probleminei odai.

Man irgi sausino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 17 gruodžio 2012 - 12:08
QUOTE(lauryna @ 2012 12 17, 13:07)
Man irgi sausino.

pastebėjau, kad pas mus su jumis oda labai panaši biggrin.gif viskas kas tinka jums, tinka ir man .O kas man netinka - jums taip pat netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 12 17, 12:49)
pastebėjau, kad pas mus su jumis oda labai panaši biggrin.gif viskas kas tinka jums, tinka ir man .O kas man netinka - jums taip pat netinka smile.gif

gali buti. smile.gif
Atsakyti
O gal kas naudoja BIODERMA Sebium Masque 40 ml ? Klausiau apie Bioderma Foaming gel vaistineje tai pasake kad gali sausinti o gali ir ne tai ir nezinau kaip cia pabandyti ji. Nusipirkau kol kas ta vandeni Sebium H20 paziuresiu kaip bus. Gal kas Vilniuje galiu parduoti truputeli pabandymui to Foaming gelio. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
aš naudoju kaukę, kas konkrečiai domina? smile.gif
Atsakyti