Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Niktise @ 2012 12 09, 11:40)
o kodel butina nusausinti ranksluosciu? blogai jei jis nudziuva naturaliai? tuo tarpu kai veidukas dar vos dregnas  , maloniau tepti kremuka kuris greit isigeria kartu su dar rodos neseniai ant veido likusia vandens dregme blush2.gif
toniko nenaudoju, kadangi man prausiklio uztenka (pudra naudoju retai), beto kadangi tonikas man riebina oda (nuvalius juo oda atrodo tarytum pasidengusi riebia plevele-susiriebalavusi) todel taip ir stovi tonikas iwostin neva riebiai odai... todel net nesizvalgau i kitus, bijau kad su biodermos vandenuku butu tas pats  unsure.gif
unsure.gif  unsure.gif

nieko panasaus smile.gif nepalieka jis jokio pojucio ant odos.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 12 09, 12:59)
nieko panasaus  smile.gif nepalieka jis jokio pojucio ant odos.

o sakykite ar kitus tonikus bandete, gal kiti tiesiog palieka riebuma panaudojus ji, o tik biodermos H2O ne? g.gif nes esu ir dar kazkoki tik nemapenu tiksliai koki su arbatmedziu bandziusi tai taip pat nuvalius suvilgytu vatos diskeliu po prausiklio veidas riebalu blizga, nuo tada emiau manyti, kad toks daigtas labiau tinkamas turint sausejancia oda, arba dehidratuota riebia blush2.gif
Atsakyti
čia apie šitą kalba eina?
Sebium Serum
user posted image

panos, žinokit kolkas neužsakinėsiu, nebent kitą mėnesį ir tai GAL. Visų pirma reik turėti atsarginių lėšų tam, nes atsiskaitau su panom, tik kai gaunu prekes. praeitą kartą pirkau už 1700lt unsure.gif o jeigu bus vėl sulūžę, išbėgę.. praeitą kartą merginos buvo geranoriškos paėmė ir tokias prekes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 12 13, 19:58)
čia apie šitą kalba eina?

Aha, šitą.
O, gaila, kad nepirksit. Gal kas kita apsiimtų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2012 12 13, 21:14)
Aha, šitą.
O, gaila, kad nepirksit. Gal kas kita apsiimtų? 4u.gif

Aš turiu šį serumą, tai jis man labai patinka smile.gif nei kažkokių spuogelių atsiranda, odos būklė susinormalizavo, pas mane riebi, tai tas riebalų perteklius susinormalizavo rolleyes.gif šiaip man poveikis toks pats kaip AKN.
Atsakyti
Na aš jau virš savaitės naudoju Sebium linijos keturis produktus, nors laiko tarpas dar trumpas praėjo bet jau dabar negaliu atsidžiaugti rezultatu, net baisu garsiai džiaugtis, kad neprisišaukčiau.
Nuo to laiko kai pradėjau naudot neatsirado nei vienas giluminis spuogas thumbup.gif , anksčiau per savaitę ir pora jų atsirasdavo, ir visi tokie skausmingi būdavo.
Baisiausia vieta buvo mano smakras, tai dėmės ir raudonumas nyksta po truputį bigsmile.gif , beliko tik inkštirai juodi, kurie dar iškyla į viršų, bet manau išsivalys iš ten ir tikiuos naujų nebus.
Šerpetojimas visiškai dingo nuo veido bigsmile.gif. Taip keista, anksčiau liestis bijodavau, o dabar oda tokia minkštutė, švelni, prisilietus galima jausti, kad tokia pamaitinta wub.gif , senai troškau tokio jausmo. Vienintelis dalykas kas atsirado tai blizganti nosis, bet kai prisimenu kaip šerpetojo visa ir prisiliest nebuvo įmanoma tai kolkas net tas blizgesys netrukdo.
Ypatingai noriu pasidžiaugti Foaming geliu, jausmas lyg kremu veida praustum ir toks palieka malonus pojūtis thumbup.gif , ir matau kaip ant nosies esantį inkštirų mišką bando pravalyti bet rankom neina nušveisti, tai vat galvoju gal patartumėte kokį šveitiklį į kompaniją, kad nesipjautų su produktais, gal kuri naudojat, ar gal yra kokios kempinėlės spec, kad tą vietą pašveist, nes nemanau, kad nusipirkus dar ir AKN kas nors pasikeis g.gif .
Atsakyti
Foaming gelis man sausino odą, o kremai nuo spuogų jokio efekto nedave 4u.gif naudoju uriage ir noreva, Alpha hydrox. Dabar iš uriage atsirado naujas kremas, bet jo LT nėra. Toks

http://www.pharmasho...1434001079.html

labai norėčiau išbandyt, nes uriage nuo inkštirų man padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 13 gruodžio 2012 - 21:18
QUOTE(style18 @ 2012 12 13, 22:05)

Kokį Jūs kremuką iš Uriage naudojate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2012 12 13, 23:33)
Kokį Jūs kremuką iš Uriage naudojate?  4u.gif

hyseac su aha
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 12 13, 23:35)
hyseac su aha

O jis labiau padeda nuo inkštirų ar spuogų? Nerandu geros priemonės nuo inkštirų. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasabakiene: 13 gruodžio 2012 - 22:42
QUOTE(rasabakiene @ 2012 12 13, 23:42)
O jis labiau padeda nuo inkštirų ar spuogų? Nerandu geros priemonės nuo inkštirų.  doh.gif

inkštirų jis neišvalys visiškai, bet oda pagražėja, inkštirų mažiau pasidaro ir mažiau spuogų kyla. tas kremas kur aukščiau nuorodą daviau, turėtų stipresnis būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 13 gruodžio 2012 - 23:00
QUOTE(style18 @ 2012 12 13, 23:05)
Foaming gelis man sausino odą, o kremai nuo spuogų jokio efekto nedave 4u.gif naudoju uriage ir noreva, Alpha hydrox. Dabar iš uriage atsirado naujas kremas, bet jo LT nėra. Toks

http://www.pharmasho...1434001079.html

Na, aš Bioderma banžiau pakeisti noreva. Noreva man netiko (o išgirtas ax.gif )... Toks brangus ir stovi. Mano oda labai sausa doh.gif
Atsakyti