QUOTE(Swychek @ 2012 05 03, 13:51)
O Jusu oda kokia? Mirsi, riebi? Ar su spuogeliais bet linkusi ir i sausuma?
Ir vasarai naudojate tik Photoderm priemones? Ar jas tepate po Sebium Hydra ryte?
Mano oda mišri. Su retkarčiais išlendančiais giluminiais spuogais, kartais smulkesnių spuogiukų pasirodo. Prieš naudojant biodermą buvo labai išsausėjus oda, bet viską susitvarkiau su hydrabio kauke (jos dabar nėra Lietuvoj prekyboj), o po šios žiemos, kai vėl šiek tiek išsausėjo oda, naudojau hydrabio serumą. Labai padėjo.
Vasarą dienomis naudoju tik photoderm priemones, nes be jų vėl visas veidas būna nusėtas spuogiukais nuo saulės. O tepu dienomis tik photoderm akn arba spray, hydra vasarą nenaudoju.
Beje, sebium AI naudoju ir kaip prfilaktinę priemonę kai nėra nei vieno spuogiuko. Tiesiog mano odai jis labai tinka
QUOTE(Swychek @ 2012 05 05, 10:50)
O ryte pasitepiau Sebium Hydra krema. Skaiciau daug atsiliepimu apie ji, vieni giria, kiti peikia. Viena galiu pasakyti - pasitepus juo veidas tikrai pakankamai greit pradeda blizgeti.
Taip, oda po hydra kremo tikrai blizga. Bet kadangi aš visada bent jau minimaliai naudoju pudrą, tai tame problemos nematau, ji apsaugo nuo blizgesio. P.S. sėkmės testuojant biodermą
QUOTE(Linju @ 2012 05 05, 14:22)
Nakčiai naudoju AKN, jis man pasirodė truputį veiksmingesnis už AI, kurį naudoju dieną. Bet iš tikrųjų didelio efekto nepastebėjau, tikėjausi daugiau
Pas mane yra tik juodi ikštirai ant nosies, balti ant smakro ir kakta retkarčiais paberta. Gal jums labai tiks
Kai turėjau AKN, aš jį irgi tik nakčiai tepdavau. Nes ryte pasitepus ant jo tiesiog neįmanoma lygiai užsitepti pudros, susigumuliuoja žiauriai..
QUOTE(egliuchiux @ 2012 05 05, 21:19)
turiu sebium AKN ir sebium AI kremukus. AI guli nenaudojamas nes giluminiu neturiu šiuo metu.. o nuo smulkių gelbėja AKN.
apie sebium hydra tai man jsi vasara per riebus, o žiemą kimšo poras
.. dabar jį pabaigusi pirkau sensibio light
Turbūt dėl to ir guli nenaudojamas, nes AI ir skirtas pagrinde giluminiams spuogams gydyti, o AKN nuo inkštirų daugiau
Vasarą hydra aš irgi nenaudoju, o sensibio light kolkas dar nebandžiau, gal reiks šią vasarą ir man išbandyt