Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

gal kuri naudoja kokią apsaugą nuo saulės iš Biodermos? Gal galite rekomenduoti veidui, kad nekimštų ir nebūtų labai riebus, bet su didele apsauga? 4u.gif
Atsakyti
Paskaičiau temą visą, tai jau dabar norisi bėgti į vaistinę ir susipirkt viską.
Noriu susikomplektuoti iš kokių trijų priemonių rinkinį g.gif .
Svarbiausia ką noriu įsigyti tai Sebium AI, nes turiu didžiausius giluminius spuogus ant smakro, ne vienas ir ne du guzeliai, viskas paraudę. Aišku inkštirai irgi per visa nosi, smakrą... Bet turbūt neverta pirkt ir AI ir AKN, todėl lieku prie AI.
Tada galvoju apie Sebium Foaming Gel nuprausti odai prieš kremo naudojimą vakarais.
Ir dabar prašau rekomendacijų ką naudoti ryte, kremuko kokio reikia, oda problematiška, maniau visada kad sausa, bet dabar jau pradedu abejoti, smakras, aplink lūpas ir nosį šerpetoją baisingai, bet skruostai ar kakta nėra išsausėjus ypatingai, bet turbūt vistiek reiktų drekinančio, makiažo nenaudoju, ką patartumėte?
Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 12 04, 01:09)
Noriu susikomplektuoti iš kokių trijų priemonių rinkinį  g.gif .
Svarbiausia ką noriu įsigyti tai Sebium AI, nes turiu didžiausius giluminius spuogus ant smakro, ne vienas ir ne du guzeliai, viskas paraudę. Aišku inkštirai irgi per visa nosi, smakrą... Bet turbūt neverta pirkt ir AI ir AKN, todėl lieku prie AI.
Tada galvoju apie Sebium Foaming Gel nuprausti odai prieš kremo naudojimą vakarais.
Ir dabar prašau rekomendacijų ką naudoti ryte, kremuko kokio reikia, oda problematiška, maniau visada kad sausa, bet dabar jau pradedu abejoti, smakras, aplink lūpas ir nosį šerpetoją baisingai, bet skruostai ar kakta nėra išsausėjus ypatingai, bet turbūt vistiek reiktų drekinančio, makiažo nenaudoju, ką patartumėte?
Dėkui.

Pas mane buvo panaši situacija, pagrinde giluminiai ant smakro. Tik oda nėra išsausėjus. Mano naudojamos priemonės tokios:
ryte - Sebium Foaming Gel ir prieš makiažą Sebium Hydra (jis pakankamai gerai drėkina, tik jei nenaudoji makiažo, manau kad veidas gali blizgėti)
vakare - makiažą valau Sebium H2O ir tada dar Sebium Foaming Gel nusiprausiu veidą. Tada nakčiai Sebium AI naudoju.

Bet jeigu veido oda išsausėjus, tada jau reikia pirmiausia atstatyti odos drėgmę. Bent jau man tam geriausiai tinka Hydrabio serumas.
Atsakyti
Dėkui, reikės tada tą serumą bandyt turbūt.
Dėl to išsausėjimo tai keistai, nes ties nosimi tai ir riebi oda, gali net jausti ir šerpetoja kartu be perstojo, o smakras tai visiškai šerpetoja, jokio riebumo.
O Sebium Hydra tai daugiau kaip kremas? nes esu naudojus drėkinamą serumą, tai po minutės jausdavosi, kad nieko ir nebūta, po jo vistiek teko tept kremą. Todėl ir neramu vėl serumą pirkt, gal kremą naudojant tas drėgmės pojūtis ilgiau išliktų, tik dėl to blizgesio idomiai kaip jis ten matosi, niekad nesusidūriau, bet kai vaikštau su tokiu smakru dėmėtu tai kitos problemos smulkmės atrodo.
Atsakyti
man giluminiai nebekyla, liko tink inkstiriukai, kai pabaigsiu seruma pasiimsiu akn nakciai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 12 04, 00:09)
Noriu susikomplektuoti iš kokių trijų priemonių rinkinį  g.gif .
Dėkui.

as siulyciau hydra ir dar siulyciau paimti koki vandenuka nes su prausikliu gerai makiazas man nenusivalo. ir ryte prausiklio nenaudokite nes erzinate oda. geriau nuvalyti vandenuku ir uztepti kremo.
Atsakyti
Ačiū už patarimus. Pažiūrėjau internete kainas Lietuvoje, galvoju reik nueit pas save palyginti (Prancūzija) ir nuspręsti ar grįžus į Lt pirkt ar čia. Kažkaip buvau įsitikinus, kad Lt bus pigiau nei čia, bet buvau nustebinta kainų skirtumu, paskaičiavau, kad sutaupiau 60Lt, ir čia pirkau be nuolaidų jokių. Tik negalėjau didesnių talpų pirkti nes parsigabenti būtų sudėtinga. Įsigyjau: Sebium H2O, AI, Floaming gel ir Hydra thumbup.gif . Laukiu nesulaukiu, kada pradėsiu naudot. Labai pagelbėjo ši tema, viskas taip aiškiai parašyta, daug atsiliepimų, kai pasimatys kokie rezultatai irgi atsiliepima paliksiu, tikiuos bus geras smile.gif .

Klausimėlis pasitikslinimui po Foaming gel naudojimo veido nupraust vandeniu nereikia? g.gif iš aprašymo psl sunku nuspręst, ar sausinti po gelio iš karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinceraaa: 05 gruodžio 2012 - 15:58
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 12 05, 15:52)
Klausimėlis pasitikslinimui po Foaming gel naudojimo veido nupraust vandeniu nereikia?  g.gif  iš aprašymo psl sunku nuspręst, ar sausinti po gelio iš karto. [/i]

"Patrinkite Sébium Foaming gel rankose, kol ims putoti, ir tepkite ant drungnu vandeniu sudrėkinto veido. Kruopščiai nuprauskite veidą; prausimasis visuomet turi trukti ilgiau nei valymas. Nusausinti odą būtina, bet tai turi būti daroma švelniai ir švariu medvilniniu rankšluosčiu."
http://www.bioderma....vices/1368.html
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 05 gruodžio 2012 - 17:51
Dėkui, šitą aš ir skaičiau, nuskambėjo neįprastai, bet reiškias gerai supratau, kad nereikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 12 05, 18:25)
Dėkui, šitą aš ir skaičiau, nuskambėjo neįprastai, bet reiškias gerai supratau, kad nereikia.  smile.gif

tai ,kad reikia g.gif biggrin.gif na kaip ir iprasta prausikti , ''ismuiluoji'' ir nuplauni biggrin.gif
Atsakyti
Ne nu balamutas aš biggrin.gif Sorry sorry už kvailą klausimą blush2.gif, matot paryškina ir vistiek sugebu neperskaityt biggrin.gif
Atsakyti
Sinceraaa, reikia būtinai nuprausti su vandeniu biggrin.gif 4u.gif
kai viską išbandysit, bus įdomūs atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 05 gruodžio 2012 - 20:22
QUOTE(mylimaa @ 2012 12 05, 18:50)
"Nusausinti odą būtina, bet tai turi būti daroma švelniai ir švariu medvilniniu rankšluosčiu."
http://www.bioderma....vices/1368.html
4u.gif

o kodel butina nusausinti ranksluosciu? blogai jei jis nudziuva naturaliai? tuo tarpu kai veidukas dar vos dregnas , maloniau tepti kremuka kuris greit isigeria kartu su dar rodos neseniai ant veido likusia vandens dregme blush2.gif
toniko nenaudoju, kadangi man prausiklio uztenka (pudra naudoju retai), beto kadangi tonikas man riebina oda (nuvalius juo oda atrodo tarytum pasidengusi riebia plevele-susiriebalavusi) todel taip ir stovi tonikas iwostin neva riebiai odai... todel net nesizvalgau i kitus, bijau kad su biodermos vandenuku butu tas pats unsure.gif
unsure.gif unsure.gif
Atsakyti