Šiandien nusipirkau AKN kremuką, kadangi kamuoja užsikimšusios poros ir kartais iškylantys spuogeliai Tik deja nesuprantu ar jis gali būti naudojamas vietoj drėkinamojo kremo, ar jūs tepat dar ką ant jo, nes man jo užsitepus, tikrai nuima tą riebaliuką, bet oda atrodo tokia sausa, o gal taip ir turi būti, aš kai įpratus būti su blizgančiu veidu, tai man keista
Taip pat, turiu klausimuką apie riebiai odai skirtą drėkinamąjį kremą, kokie jo atsiliepimai, verta jį naudoti papildomai prie AKN ar užtenka ir pastarojo?
QUOTE(Emixsit @ 2012 11 27, 19:37)
Šiandien nusipirkau AKN kremuką, kadangi kamuoja užsikimšusios poros ir kartais iškylantys spuogeliai Tik deja nesuprantu ar jis gali būti naudojamas vietoj drėkinamojo kremo, ar jūs tepat dar ką ant jo, nes man jo užsitepus, tikrai nuima tą riebaliuką, bet oda atrodo tokia sausa, o gal taip ir turi būti, aš kai įpratus būti su blizgančiu veidu, tai man keista
Taip pat, turiu klausimuką apie riebiai odai skirtą drėkinamąjį kremą, kokie jo atsiliepimai, verta jį naudoti papildomai prie AKN ar užtenka ir pastarojo?
As "ant AKN" nieko netepiau. Naudojau ji nakciai ir man jo uztekdavo. Ryte bijojau ji naudoti, nes kai pirma karta uztepiau, pajutau, kad grazia truputeli, man atrodo turi rugsciu, todel dienai jis netinka. Cia MANO tokios isvados O ryte naudojau HYDRA drekinimui. Jeigu jus apie ji kalbas, tai man HYDRA labai patiko. Gerai drekino, nuramindavo oda. Nustojau ji naudoti, kai kremine pudra pakeiciau biria mineraline. Nes kremine ant jo puikiai tepesi, o pries mineraline jis netinka, nes ilgai geriasi
jei toliau naudociau kremine pudra - pirkciau dar, labai geras kremukas
QUOTE(Mivida @ 2012 11 27, 20:26)
Na man tikrai negriaužia
Taip, taip apie tą patį, tai reikės ir man išmėginti, nes labai mane šiandien jis viliojo
QUOTE(Emixsit @ 2012 11 27, 20:43)
Na man tikrai negriaužia
Taip, taip apie tą patį, tai reikės ir man išmėginti, nes labai mane šiandien jis viliojo
Galbut prie AKN naudojote koki nors kita kremuka su rugstimis, todel oda nereaguoja. Na man irgi gal tik pirmus 2-3 kartus truputeli grauze, paskui jau ne.
Sveikos, merginos
nusprendžiau išbandyti Biodermos priemones, nes oi, kaip vargstu su oda. Turiu daug problemų su inkštirais, besikemšančiom porom, iš ko po to iškyla įvairūs skauduliukai, be to, pati oda sausa, linkusi šerpetoti
Skaičiau jūsų temutes, bet kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių taigi gal padėtumėte susidėlioti ką šluoti vaistinėje? Visų pirma mąstau imti sebium AI, kad rūkštys su drėkikliu šiek tiek pavalytų visus juodulius, bet nebesusigaudau, kuris kremas būtų tinkamesnis dienai DS+, Hydrabio Rich ar Serum? Bet gal serum dienai prieš makiažą nelabai tinkamas, nes gali veltis? Ką dar būtų naudinga turėti?
nusprendžiau išbandyti Biodermos priemones, nes oi, kaip vargstu su oda. Turiu daug problemų su inkštirais, besikemšančiom porom, iš ko po to iškyla įvairūs skauduliukai, be to, pati oda sausa, linkusi šerpetoti
Skaičiau jūsų temutes, bet kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių taigi gal padėtumėte susidėlioti ką šluoti vaistinėje? Visų pirma mąstau imti sebium AI, kad rūkštys su drėkikliu šiek tiek pavalytų visus juodulius, bet nebesusigaudau, kuris kremas būtų tinkamesnis dienai DS+, Hydrabio Rich ar Serum? Bet gal serum dienai prieš makiažą nelabai tinkamas, nes gali veltis? Ką dar būtų naudinga turėti?
QUOTE(odes @ 2012 11 28, 16:12)
Sveikos, merginos
Jei pravalyti juoduliukus - tai AKN, nes AI pulinukams Naudojau ir AI ir AKN. Mane irgi daugiau kamavo juoduliukai, tai AKN tam labai gerai tiko. O is AI jokios naudos nepastebejau, nes pavirsutiniu spuogeliu neturejau, o poru jis nelabai vale.
Dienai siulyciau arba Sebium Hydra, jis probleminei odai, ramina ir drekina (bent mano oda veike taip).
Dabar truputi pasikeite odos tipas, tai naudoju Hydrabio Light dienai ir Hydrabio Riche nakciai. Tai Hydrabio Riche lengvas, nekemsa poru, puikiai drekina, bet Light yra dar lengvesnis. Manau puikiai tiktu drekinti problemine oda, nes neriebina jos, bet drekina ne ka prasciau, nei Riche. Poru nei vienas nekemsa
Sakykite, O pas jus irgi po AI kremuko visas veidas blizga ir jis nesusigeria iki galo? Toks lipnumas jauciasi ir kaip plevele ant veido. Dienai jo naudoti tikrai neimanoma, tepu tik nakciai
Man jokio blizgesio ir lipnumo nelieka ir nesigulumiuoja jisai man. Svarbu nepadauginti jo
QUOTE(Mivida @ 2012 11 28, 17:22)
Dabar truputi pasikeite odos tipas, tai naudoju Hydrabio Light dienai ir Hydrabio Riche nakciai. Tai Hydrabio Riche lengvas, nekemsa poru, puikiai drekina, bet Light yra dar lengvesnis. Manau puikiai tiktu drekinti problemine oda, nes neriebina jos, bet drekina ne ka prasciau, nei Riche. Poru nei vienas nekemsa
Kokia jūsų odos būklė/tipas dabar?
QUOTE(Emixsit @ 2012 11 29, 19:58)
Kokia jūsų odos būklė/tipas dabar?
Atsalus orams, pastebejau, kad oda labai issausejo, bet dabar Bioderma Hydrabio kremuku deka, oda normali. Netraukia po nusiprausimo, pati jauciu, kad oda atsigauna, tapo minkstesne, svelnesne. Darau isvada, kad siuo metu normali, nei blizga, nei traukia.
kolkas as dar leidziu draudimo pinigus tai anyway uz sia kosmetika nieko nemoku paskui gal prie drauges jungsiuosi, ji uzsakineja is biodermos namu arba pati bandysiu stot.
paskutini karta atsargas papildziau Biodermos prausikliu misriai odai ir Hydra kremuku. akcija eurovaistineje buvo. Kolkas pasidejau i sandeliuka nes iki sausio naudosiu kitas priemones, o tada jau baigsis ju galiojimas, kadangi ekologiskos tai ilgiau ir nenaudosiu Galvojau dar apie ta light krema bet visgi pasirinkau Hydra.
Taip pat esu patenkinta tuo Biodermos serumu nuo spuogu, kad maziau spuogiuku turiu tai faktas, jis man irgi siek tiek grauzia bet siaip negaliu komentuoti kiek cia jis prisidejo kad maziau mane beria nes dar beto labai daug ka naudoju plius atsisakius esu tam tikru maisto produktu ir geriu Maca kad reguliuotu hormonus.
Beje koks fainas tas ruzavo vandenuko milzinas, kokias patogi pompa tik jau niekur nenusivesi.
paskutini karta atsargas papildziau Biodermos prausikliu misriai odai ir Hydra kremuku. akcija eurovaistineje buvo. Kolkas pasidejau i sandeliuka nes iki sausio naudosiu kitas priemones, o tada jau baigsis ju galiojimas, kadangi ekologiskos tai ilgiau ir nenaudosiu Galvojau dar apie ta light krema bet visgi pasirinkau Hydra.
Taip pat esu patenkinta tuo Biodermos serumu nuo spuogu, kad maziau spuogiuku turiu tai faktas, jis man irgi siek tiek grauzia bet siaip negaliu komentuoti kiek cia jis prisidejo kad maziau mane beria nes dar beto labai daug ka naudoju plius atsisakius esu tam tikru maisto produktu ir geriu Maca kad reguliuotu hormonus.
Beje koks fainas tas ruzavo vandenuko milzinas, kokias patogi pompa tik jau niekur nenusivesi.
sveikos, labai daug prisiskaiciau, bet taip ir negaliu iki galo atsakyti sau i rupimus klausimus. gal jus padesite? mano kakta kaip tarka smulkiais spuogiukais, inkstyru daug. nosis, smakras su daug inkstyru. skruostai tai net nezinau. kaip ir normalus, jokiu nusiskundimu neturiu. kokias priemones galeciau naudoti, kad sunaikinti inkstyrus ir "tarka" ant kaktos? neturiu nieko. noreciau kokio prausiklio, toniko. na net nezinau, ko tokiu atveju kaip maniskis reiktu. tiesa, makiazo nenaudoju, nezinau ar tai turi itakos priemonems