pabludau visai pirkau siandien sensibio h2o.... klausiau vaistininkes, kazkaip galvojau, kad jis tinka ne tik makiazui valyti, kad su juo galima pavalyti ir siaip oda, pvz vakare pries miega ar pries tepant kremuku..... parejau namo, pasiskaiciau atidziau etikete, o ten kazkaip mini tik makiaza. ar jis tinka tik makiazui valyti? nes as beveik niekada nesidazau.......
QUOTE(change @ 2012 11 12, 15:07)
pabludau visai pirkau siandien sensibio h2o.... klausiau vaistininkes, kazkaip galvojau, kad jis tinka ne tik makiazui valyti, kad su juo galima pavalyti ir siaip oda, pvz vakare pries miega ar pries tepant kremuku..... parejau namo, pasiskaiciau atidziau etikete, o ten kazkaip mini tik makiaza. ar jis tinka tik makiazui valyti? nes as beveik niekada nesidazau.......
As manau tinka ir zinau kad cia merginos naudoja ji kaip tonika, ar kaip jus sakot, valo oda pries kremuka.
aišku, kad tinka. Koks skirtumas ar valai makiažą, ar purvą susikaupusį po dienos. Tik bent man nuvalymo tik su vandenuku mažoka.. Bet jei jums tinka manau drąsiai galite valyti
nuramint o tai maniau, kad pinigus i bala ismeciau visgi kainos nera labai mazos
QUOTE(ingapoc @ 2012 11 06, 14:12)
aš nakčiai AI naudoju, dienai Hydra, tai Hydra labai gerai atstatyti drėgmei, bet ir AI vienas nesausina
mano oda misri, linkusi i berimus, kuri kremuka dienai patartumete? galvoju arba Hydra arba netgi light cream nes siaip man oda nesauseja.
o beje tas serumas man tikrai padejo, as beveik nebeturiu spuogu
o beje tas serumas man tikrai padejo, as beveik nebeturiu spuogu
Man nuo spuogų irgi padeda beje, kažkuri minėjo, kad su vandenuku paakius nevalo, kodėl čia taip?
Man tai DS+ kremo po prausiklio ar H2O sensibio neužtenka ryškiai...pleiskanoja oda juodai,bėrimas pamažėjo,bet dar nedingo...nu bet bandau toliau...dar tik savaitę turbūt naudoju,tai per trumpai gal...
QUOTE(Magnifique @ 2012 11 14, 20:55)
Man tai DS+ kremo po prausiklio ar H2O sensibio neužtenka ryškiai...pleiskanoja oda juodai,bėrimas pamažėjo,bet dar nedingo...nu bet bandau toliau...dar tik savaitę turbūt naudoju,tai per trumpai gal...
Taigi is anksto perspejau kad ds kremo tokiu oru mazai,tai ne nuostabu kad truksta drekinimo,bandyk gal su hydra serumu derint...
man tai nerealiai dc kremas padejo.... nezinojau kur detis, skruostai tokie baisus buvo nuo seborejinio dermatito, sausi, raudonais iskilusiais plemais.... patepiau pora dienu krema ir pradingo sita nesamone! negaliu atsidziaugti. tik labai jau mazai to kremuko....o ir kaina nera labai maza, kad kas pora savaiciu galeciaunauja pirktis.... gal butu kazkoks atitikmuo jam is kitu kremu? o gal yra didesniu pakuociu pirkt? nes vaistinese nemaciau....
beje, kiek maciau, dabar akcija biodermos priemonems saluks vaistineje oze.
beje, kiek maciau, dabar akcija biodermos priemonems saluks vaistineje oze.
Ar tie kremai sebium AI ir AKN netraukia nesausina odos? kaip ant ju dengiasi pudra?
QUOTE(LoveIt @ 2012 11 22, 20:30)
Ar tie kremai sebium AI ir AKN netraukia nesausina odos? kaip ant ju dengiasi pudra?
kaip AKN nežinau, bet naudoju jau antrą AI pakuotę, esu labai patenkinta tikrai nesausina, prieš dengiant pudrą, reikėtų palaukti kol labiau įsigers, bent jau man kitu atveju, pariebina ir blizga veidas. nors temoje, kai kurios rašė, kad jom gumuliuojasi tas kremukas, man taip nei pirmas nei dabartinis nedaro kažkas rašė, kad pasikeitė formulė, tapo lengvesnis, gal dėl to man taip nepasitaikė.