Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Magnifique @ 2012 11 07, 14:06)
aciu,tuomet pabandysiu kremuka,jei netiks,parduosiu SMe kartu su prausikliu....

O kokia tavo oda,jai sausa tafa tau gali neuztekt drekinimo is jo,nes as kaip minejau si serumu naudoju,nes vieno man jo mazoka siio oru...
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 11 07, 18:18)
O kokia tavo oda,jai sausa tafa tau gali neuztekt drekinimo is jo,nes as kaip minejau si serumu naudoju,nes vieno man jo mazoka siio oru...

sausa mano ir gerokai sausa,bet dermatologe su tuo mano dermatitu uzdraude kanoras riebesnio tept.sake tik geliniai kremai tinka,kad lipidu beveik nes kitaip pablogejimo galiu sulaukt,o jo nenoriu,nes ir taip veidas baisus
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 11 07, 20:48)
sausa mano ir gerokai sausa,bet dermatologe su tuo mano dermatitu uzdraude kanoras riebesnio tept.sake tik geliniai kremai tinka,kad lipidu beveik nes kitaip pablogejimo galiu sulaukt,o jo nenoriu,nes ir taip veidas baisus

Bet tada is kur dregmes tavo labai sausai odai gaut, nes is geliniu kremu nemanau kad jos sulauksi... bet cia tik mano nuomone,gal klystu...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 11 07, 21:48)

pirma karta girdziu blink.gif gal ne taip ka supratot?
prie dermatitu kaip tik skiria emolientus kad atkurti odos barjera, is tu geliniu kremu nieko negausit doh.gif
ar bandet biodermos sensibio linija?

aaa, sorry nedaskaiciau koks dermatitas pas jus. galvojau kad atopinis. netinka tuomet jums unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 07 lapkričio 2012 - 20:48
QUOTE(Female @ 2012 11 07, 21:46)
pirma karta girdziu  blink.gif gal ne taip ka supratot?
prie dermatitu kaip tik skiria emolientus kad atkurti odos barjera, is tu geliniu kremu nieko negausit  doh.gif
ar bandet biodermos sensibio linija?

aaa, sorry nedaskaiciau koks dermatitas pas jus. galvojau kad atopinis. netinka tuomet jums  unsure.gif

Nea.Man perioralinis dermatitas.Sensibio DS+ prausiklį turiu,bet tik vakar prikau,prausiau kelis kartus veidą,sausina juodai.Smakras,kurį reik vaistais gelio pavidalo tept dar dar,o veidas visas,kuriam kremo DS+ dar nenusipirkau,tai doh.gif doh.gif Net užtraukia odą.Šitas dermatitas pasireiškia spuogais ir šerpetojimu vienu metu.Negalima drėkint ir riebaluot,nes dar daugiau spuogų bus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 11 08, 01:10)
Nea.Man perioralinis dermatitas.Sensibio DS+ prausiklį turiu,bet tik vakar prikau,prausiau kelis kartus veidą,sausina juodai.Smakras,kurį reik vaistais gelio pavidalo tept dar dar,o veidas visas,kuriam kremo DS+ dar nenusipirkau,tai  doh.gif  doh.gif  Net užtraukia odą.Šitas dermatitas pasireiškia spuogais ir šerpetojimu vienu metu.Negalima drėkint ir riebaluot,nes dar daugiau spuogų bus... verysad.gif

o hydrabio serumas gal tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 11 08, 14:22)
o hydrabio serumas gal tiktu?

nzn.kol kas susipirkau tuos prausikli,krema ir dar H2O sensibio tuos,bandysiu naudot.vandenukas man tinka.eisiu gruodi vel pas dermatolofw pasirodyt,tai tada ir paklausiu ar ka dar galima tept,jei sitie netiks...
Atsakyti
gal yra mergaičių, kurios supranta kosmetiką iš gerų ar blogų priedų ji sudėta, turiu omenyje Biodermą blush2.gif
Atsakyti
Gal kas nors naudojo abu ir gali palyginti kremukus HYDRABIO Legere ir HYDRABIO Riche? Per klaida uzsisakiau abu + noriu naudoti HYDRABIO seruma. Nezinau kuri palikti, nes 3 priemoniu bus perdaug doh.gif RICHE kaip supratau sunkesnis, labiau drekina, bet jei bus serumas tai gal Legere (Light) uzteks.
Mano oda vasara kombinuota, bet siuo metu sakyciau normali/sausa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 11 10, 21:15)
Gal kas nors naudojo abu ir gali palyginti kremukus HYDRABIO Legere ir HYDRABIO Riche?

manau siem oram labiau tiktu riche, juolab dabar rasot sausa oda.
man pvz net vasara Legere per lengvas kremukas buvo, akimirksniu isigerdavo ir truko drekinimo...
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 11 10, 21:40)
manau siem oram labiau tiktu riche, juolab dabar rasot sausa oda.
man pvz net vasara Legere per lengvas kremukas buvo, akimirksniu isigerdavo ir truko drekinimo...

Aciu. Tai tikriausiai pasiliksiu abu. Pradesiu naudoti riche, o legere paliksiu siltiems orams smile.gif
O po serumo ar naudojate kremuka? Planuoju ryte naudoti kremuka, nakciai seruma, idomu jo pakanka, ar ant virsaus reikia kremuko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 11 10, 21:56)
O po serumo ar naudojate kremuka? Planuoju ryte naudoti kremuka, nakciai seruma, idomu jo pakanka, ar ant virsaus reikia kremuko?  smile.gif

man nakciai pakanka serumo.
Atsakyti