Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Emixsit @ 2012 11 04, 11:57)
Mano oda riebi, naudojau sebium vandenuką, labai patiko, bet jau kurį laiką nerandu jo savo mieste, o sensibio yra, tai susidomėjau ar tiktų jį naudoti mano tipo odai? g.gif

sensibio skirtas jautriai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2012 11 04, 12:57)
Mano oda riebi, naudojau sebium vandenuką, labai patiko, bet jau kurį laiką nerandu jo savo mieste, o sensibio yra, tai susidomėjau ar tiktų jį naudoti mano tipo odai? g.gif

Zinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2012 11 04, 12:57)

turėjau abu. sebium geresnis kaip tonikas prieš makiažą, makiažo juo nevaliau. sensibio geresnis kaip makiažo valiklis. sensibio kaip tonikas prieš makiažą, tai man greit blizgėdavo visas veidas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 04 lapkričio 2012 - 19:47
Merginos, gal galit man paaiskint kuo skiriasi AI kremukas nuo AKN?
Man reikia paauglei dukrai ( atsiranda po biski pirmieji brendimo spuogai , pagrinde ant kaktos ) , tai galvoju gal verta kazka pabandyt is Biodermos..
Nors kai buvau pati pas dermotologe tai ji tokiems pavieniams spuogams patare nupirkt Sebium Hydra..tai db ir nzn ties kuriuo apsistot?
Atsakyti
AI giluminiams spuogams, AKN inkštirams
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2012 11 06, 11:42)
AI giluminiams spuogams, AKN inkštirams

Supratau..
tai manau gal pradziai tikrai uzteks to Sebium Hydra..?
Atsakyti
Sebium Hydra ramina ir drėkina, spuogų ji kaip ir negydo.
Jei spuogai ant kaktos tai geriau bandykit AI.
Atsakyti
O idomu sakykim Akropolio vaistiejj yra kokia nusimananti konsultante prie grozio priemoniu? Pasitarciau..
Tuo AI galima tept visa veida, neisdziovins labai?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 11 06, 13:38)
O idomu sakykim Akropolio vaistiejj yra kokia nusimananti konsultante prie grozio priemoniu? Pasitarciau..
Tuo AI galima tept visa veida, neisdziovins labai?

galima tepti visą veidą, jis kartu ir drėkinantis smile.gif tuo jis man labai patinka, gydo ir drėkina tuo pačiu. tik paakius netepčiau juo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 06 lapkričio 2012 - 14:12
sveikos.gal kuri naudojot Sensibio DS+ prausikli ir krema gelini?nusipirkau prausikli,tai nusiplovus veida,jei ant smugio nepasitepu kremu kazkokiu,tai traukia oda nerealiai,tiesiog nenusakomas sausumas po to buna,bijau,kad nusipirkus ta gelini krema nepradetu dar labiau traukt...nes mano didziosios veido dalies oda yra sausa labai.Sita kosmetika dermatologe rekomendavo del perioralinio dermatito,nes negalima nieko riebaus tept..nebezinau jau...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 11 07, 11:52)
sveikos.gal kuri naudojot Sensibio DS+ prausikli ir krema gelini?nusipirkau prausikli,tai nusiplovus veida,jei ant smugio nepasitepu kremu kazkokiu,tai traukia oda nerealiai,tiesiog nenusakomas sausumas po to buna,bijau,kad nusipirkus ta gelini krema nepradetu dar labiau traukt...nes mano didziosios veido dalies oda yra sausa labai.Sita kosmetika dermatologe rekomendavo del perioralinio dermatito,nes negalima nieko riebaus tept..nebezinau jau...

Esu turejus prausikli Ds tai man labai patiko,gerai nuprausdavo ir nejauciau sausinimo,zodziu ateity kartosiu,o dabar naudoju hydrabio seruma ir ds+ kremuka,tai va sis derinys man labai tknka ir patinka,oda nesauseja ,pakanka drekinimo,nekemsa if nelieka riebalo,kai viena ds kremuka naudojau tai man diuo metu lailu trukk drekinimo,o su serumu kaip tik,beja pats ds kremukas labai fainas,labai gerai ramina oda,beja mano oda misri normali ir labai jautri,jai kas netinka megsta greit sufirgti parausti...
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 11 07, 12:45)
Esu turejus prausikli Ds tai man labai patiko,gerai nuprausdavo ir nejauciau sausinimo,zodziu ateity kartosiu,o dabar naudoju hydrabio seruma ir ds+ kremuka,tai va sis derinys man labai tknka ir patinka,oda nesauseja ,pakanka drekinimo,nekemsa if nelieka riebalo,kai viena ds kremuka naudojau tai man diuo metu lailu trukk drekinimo,o su serumu kaip tik,beja pats ds kremukas labai fainas,labai gerai ramina oda,beja mano oda misri normali ir labai jautri,jai kas netinka megsta greit sufirgti parausti...

aciu,tuomet pabandysiu kremuka,jei netiks,parduosiu SMe kartu su prausikliu....
Atsakyti