Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(LolitCafe @ 2012 10 30, 17:23)

na, o as negaliu atsidziaugti Biodermos ranku kremu, oda tokia svelni ir minksta  wub.gif o jau kvapas, geliu, labai skaniai kvepia  smile.gif

gerulis šis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 10 30, 17:23)
na, o as negaliu atsidziaugti Biodermos ranku kremu, oda tokia svelni ir minksta  wub.gif o jau kvapas, geliu, labai skaniai kvepia  smile.gif

Man irgi labai patinka sis kremukas drinks_cheers.gif Tik ipakavimas doh.gif Nemegstu uzsukamu kamsteliu, kai kremukas skirtas rankoms, labai nepatogu doh.gif Bet tiek to, svarbu pats kremas geras smile.gif
Atsakyti
mane irgi tas kamštukas erzina, kiekvieną kart tepdamasi vis pagalvoju- kaip nepatogu. Pats kremas visai geras
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2012 10 20, 19:20)
Sveikos, padekit issirinkti priemones ax.gif  Mano oda jautri, raudonuojanti, su issipletusiais kapiliarais, T zona riebi, nosis inkstyruota, poros issipletusios, smakras daznai pabertas. Gal kas turi panasia oda ir galetu is patirties patarti, kokios priemones butu tinkamiausios unsure.gif  Galvoju apie Sensibio H2O, Sensibio Light Cream ir Sebium Foaming Gel g.gif  Ar Sensibio priemones nebus per sunkios riebiai T zonai? g.gif

Beje, mergaites, gyvenancios UK, kur jus perkate Bioderma priemones? Kiek ziurinejau, tai kainos geriausios leguidesante.co.uk, bet gal kur nors yra dar pigiau? ax.gif

Aciu 4u.gif

jei didelis skirtumas tarp t zonos-t.y. ji pakankamai riebi, o likusi veido dalis tikrai sausa, siūlyčiau t zonai naudoti kažką iš žalios linijos, o likusiam veidui sensibio. mano irgi mišri, bet į riebumą, tai man užtenka sebium vandenuko, sebium akn fluido ir sebium pore refiner. pore refiner tepu tik labiausiai besiriebaluojančias vietas, tai tikrai iki vakaro išlaiko matiškumą thumbup.gif ko nepadaro vienas sebium akn.
Atsakyti
O man rankų kremas nelabai, kažkokį nemalonų pojūtį palieka unsure.gif
Atsakyti
kokie bandžiusiųjų atsiliepimai apie Sensibio DS+ foaming gel?
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 10 30, 17:00)
man neatidaro nuorodos ax.gif matyt dėl naršyklės.. pasigooglinau, Lietuvoj kaip suprantu naujovė, o užseny labai įvairūs atsiliepimai.

Jau gerus pora men. Lt yra, Eurovaistines irgi turi smile.gif Labai idomu, gal kuri spejo pradeti naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 30, 16:48)
Gal kuri bande Matricium naujie? 30 d. kursas, ampules.

Aprasas Sugiharoj svetaineje CIA

Tai tikrai ne naujiena, jau keli metai yra FR, bet SUGIHARA su kaina isprotejo blink.gif doh.gif FR 41-42Eur kainuoja smile.gif
Atsakyti
GAl kas esate isbande Bioderma micelini vandeni sensibio ir sebium (tas pats zmogus abu ir galetu palyginti)? Mano oda misri, neapsisprendziu kuri griebti g.gif ? nenoriu kad sausintu trauktu odos, bet kad ir neriebalintu, nekimstu poru ir tt. g.gif
Atsakyti
Turėjau Sebium, sunaudojau, bet sensibio tikrai geresnis. Sebium (jei valyti akių makiažą) šiek tiek griaužė akis ir man tempė odą, su Sensibio pojūtis daug malonesnis (mano oda mišri)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 03 lapkričio 2012 - 22:17
QUOTE(Mivida @ 2012 10 30, 20:21)
Man irgi labai patinka sis kremukas  drinks_cheers.gif Tik ipakavimas  doh.gif Nemegstu uzsukamu kamsteliu, kai kremukas skirtas rankoms, labai nepatogu  doh.gif Bet tiek to, svarbu pats kremas geras  smile.gif

o man pakuote patinka, maze jos negali atidaryti, o tai pliusas bigsmile.gif
iki kol neturejau vaiku irgi nepatiko toke ipakavimai ax.gif
Atsakyti
Mano oda riebi, naudojau sebium vandenuką, labai patiko, bet jau kurį laiką nerandu jo savo mieste, o sensibio yra, tai susidomėjau ar tiktų jį naudoti mano tipo odai? g.gif
Atsakyti