Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Lenkiuosi tris kartus Biodermos rausvam vandeniui makiazui valyti thumbup.gif prisiskaiciau pagyru ir nusprendziau pameginti. Galvojau, kad akiu makiazui geras tik Loreal valiklis, o cia atradau dar ir visam makiazui tinkanti puiku valikli, kuris ne tik sauniai darba atlieka, bet dar ir gaiviai kvepia wub.gif
Atsakyti
o man jis sausina paakius todel as su juo akiu nevalau. tik veida. o siaip parasyta kad jo nuplauti nereikia todel as is pradziu naudoju prausikli, tada veida nuvalau vandenuku, taip pasalinu makiazo likucius ir tada tepu krema. ryte tik atgaivinu vandenuku ir krema tepu.
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš savais įspūdžiais smile.gif Skaičiau skaičiau čią Jūsų išgirtas Biodermos priemones ir kaip tik man neseniai pradėjo spuogais išmesti visą veidą. Neiškentusi nulėkiau savaitgalį (kada 15% nuolaida) nusipirkti spuoguotos priežiuros linijos produktų. Na pasiėmiau AI kremuką ir norėjau pasiimti dar ir prausiklį išgirtą sensibio..tai pasiėmiau ir valomajį vandenuką rožinį.Konsultantė pasakė kad arba prausiklį imti arba tą vandenuką. Kartu naudoti negalima griežtai. Pasakė kuo skiriasi jie tarpusavyje tai nusprendžiau tik vandenuką pasiimt. Pasak jos, vandenukas tiek nesausina odos kiek prausiklis. Nes visi prausikliai putojantys turi daugiau šarmo nei vandenukai. O man reikia pagrinde pašalinti spuogus nuo skruostų ir atstatyti drėgmės balansą odoje. Aš žinokit vandenuko dar geresnio nesu turėjusi. Kaip ir visos minėjo turbūt jis ir skirtas makiažo valymui labiau. Buvau pasiėmusi 50ml, tai per savaitę nebeliko schmoll.gif galvoju gal puslitrinį nusipirkti.. na ir einant miegoti AI tepu,nes dieną tepant visas veidas blizgėti pradeda. Žinokit spuogų matomai apmažėjo ir kažkaip tai ir pačia odą apramino..Dabar labai gundausi terminį vandenį nusipirkti ryto naudojimui.Tik neisivaizduoju kokį...girdėjau apie rožių vandenį...na ne tame esmė...esmė tame kad aš begalo patenkinta bioderma linija.Manau jei tikrai veiksminga ši linija ir sugeba sutvarkyti odą- tai pinigų atžvilgiu centai gaunasi smile.gif Kai pagerės odos būklė,rinksiuosi kitas priemones žiemai iš biodermos. Labai daug prirašiau, bet tikiuosi kam nors pagelbės ši informacija 4u.gif Gero vakaro visoms.
Atsakyti
QUOTE(spanguolespan @ 2012 10 14, 16:27)
Pasidalinsiu ir aš savais įspūdžiais  smile.gif Skaičiau skaičiau čią Jūsų išgirtas Biodermos priemones ir kaip tik man neseniai pradėjo spuogais išmesti visą veidą. Neiškentusi nulėkiau savaitgalį (kada 15% nuolaida) nusipirkti spuoguotos priežiuros linijos produktų. Na pasiėmiau AI kremuką ir norėjau pasiimti dar ir prausiklį išgirtą sensibio..tai pasiėmiau ir valomajį vandenuką rožinį.Konsultantė pasakė kad arba prausiklį imti arba tą vandenuką. Kartu naudoti negalima griežtai. Pasakė kuo skiriasi jie tarpusavyje tai nusprendžiau tik vandenuką pasiimt. Pasak jos, vandenukas tiek nesausina odos kiek prausiklis. Nes visi prausikliai putojantys turi daugiau šarmo nei vandenukai. O man reikia pagrinde pašalinti spuogus nuo skruostų ir atstatyti drėgmės balansą odoje. Aš žinokit vandenuko dar geresnio nesu turėjusi. Kaip ir visos minėjo turbūt jis ir skirtas makiažo valymui labiau. Buvau pasiėmusi 50ml, tai per savaitę nebeliko schmoll.gif galvoju gal puslitrinį nusipirkti.. na ir einant miegoti AI tepu,nes dieną tepant visas veidas blizgėti pradeda. Žinokit spuogų matomai apmažėjo ir kažkaip tai ir pačia odą apramino..Dabar labai gundausi terminį vandenį nusipirkti ryto naudojimui.Tik neisivaizduoju kokį...girdėjau apie rožių vandenį...na ne tame esmė...esmė tame kad aš begalo patenkinta bioderma linija.Manau jei tikrai veiksminga ši linija ir sugeba sutvarkyti odą- tai pinigų atžvilgiu centai gaunasi  smile.gif Kai pagerės odos būklė,rinksiuosi kitas priemones žiemai iš biodermos. Labai daug prirašiau, bet tikiuosi kam nors pagelbės ši informacija 4u.gif  Gero vakaro visoms.

nesupratau kodel negalima naudoti prausiklio ir vandenuko?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 10 15, 20:44)

Man irgi įdomu sužinoti,kiek suprantu ir riebiai/mišriai odai tai taikoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 10 15, 19:44)

QUOTE(Emixsit @ 2012 10 15, 20:44)
Man irgi įdomu sužinoti,kiek suprantu ir riebiai/mišriai odai tai taikoma  g.gif

absoliuti nesąmonė (teiginys "griežtai negalima" apskritai pievinis). Kažkada seniai, labai seniai, kai tik pradėjau naudoti Biodermą, pačios Biodermos konsultantės patarė naudoti įvarius Sebium (mišriai/riebiai odai) serijos produktus kartu, pagal poreikį. Esu naudojusi tiek vandenuką Sebium, tek Sensibio serijos kartu su Sebium prausikliu. Tikrai nieko baisaus nenutiko laugh.gif Tik geri rezultatai, - susitvarkiau su Bioderma odą ilgam. .. iki šiol tiksliau smile.gif

QUOTE(Astukasas @ 2012 10 15, 20:59)
Kiek vaistinėje kainuoja Biodermos AI ir porų mažintojas?

AI apie 40-45 Lt, priklausomai nuo vaistinės. smile.gif
Atsakyti
Aš žinokit rašiau užklausimą vokiškai Biodermos atstovei, dėl Sebium linijos. Tai man atrašė, kad Sebium serumo nepatariama naudoti kartu su AI ar AKN, nes jie abu veikia "keratolytic" (čia angliškai). Aš ne chemikė ir net neįsivaizduoju ką tai tiksliai galėtų reikšti biggrin.gif bet kaip suprantu, naudojant abu būtų "sviestas sviestuotas".. ir po serumo rekomendavo tepti kažką iš drėkinančios linijos, o ne iš sebium. Tai galbūt ir su tuo vandenuku kažkas panašaus g.gif bet manau tai daugiau patarimas, kad neišvargint odos, bet kiekvienai juk kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 10 18, 18:31)
absoliuti nesąmonė (teiginys "griežtai negalima" apskritai pievinis). Kažkada seniai, labai seniai, kai tik pradėjau naudoti Biodermą, pačios Biodermos konsultantės patarė naudoti įvarius Sebium (mišriai/riebiai odai) serijos produktus kartu, pagal poreikį. Esu naudojusi tiek vandenuką Sebium, tek Sensibio serijos kartu su Sebium prausikliu. Tikrai nieko baisaus nenutiko laugh.gif Tik geri rezultatai, - susitvarkiau su Bioderma odą ilgam. .. iki šiol tiksliau smile.gif
AI apie 40-45 Lt, priklausomai nuo vaistinės. smile.gif

pabaigsiu savo ekologiska kosmetika, tada susipirksiu visa Biodermos linija nes tikrai serumas gelbeja mano situacija. ir prausiklis tikrai nenuprausia viso makiazo kaip ir vandenukas visko nenuvalo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, padekit issirinkti priemones ax.gif Mano oda jautri, raudonuojanti, su issipletusiais kapiliarais, T zona riebi, nosis inkstyruota, poros issipletusios, smakras daznai pabertas. Gal kas turi panasia oda ir galetu is patirties patarti, kokios priemones butu tinkamiausios unsure.gif Galvoju apie Sensibio H2O, Sensibio Light Cream ir Sebium Foaming Gel g.gif Ar Sensibio priemones nebus per sunkios riebiai T zonai? g.gif

Beje, mergaites, gyvenancios UK, kur jus perkate Bioderma priemones? Kiek ziurinejau, tai kainos geriausios leguidesante.co.uk, bet gal kur nors yra dar pigiau? ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *benigna*: 20 spalio 2012 - 18:21
Gal kuri bande Matricium naujie? 30 d. kursas, ampules.

Aprasas Sugiharoj svetaineje CIA
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 30, 16:48)
Gal kuri bande Matricium naujie? 30 d. kursas, ampules.

Aprasas Sugiharoj svetaineje CIA

man neatidaro nuorodos ax.gif matyt dėl naršyklės.. pasigooglinau, Lietuvoj kaip suprantu naujovė, o užseny labai įvairūs atsiliepimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 30 spalio 2012 - 17:30
QUOTE(*benigna* @ 2012 10 20, 19:20)
Sveikos, padekit issirinkti priemones ax.gif  Mano oda jautri, raudonuojanti, su issipletusiais kapiliarais, T zona riebi, nosis inkstyruota, poros issipletusios, smakras daznai pabertas. Gal kas turi panasia oda ir galetu is patirties patarti, kokios priemones butu tinkamiausios unsure.gif  Galvoju apie Sensibio H2O, Sensibio Light Cream ir Sebium Foaming Gel g.gif  Ar Sensibio priemones nebus per sunkios riebiai T zonai? g.gif

Beje, mergaites, gyvenancios UK, kur jus perkate Bioderma priemones? Kiek ziurinejau, tai kainos geriausios leguidesante.co.uk, bet gal kur nors yra dar pigiau? ax.gif

Aciu 4u.gif

man Sensibo Light cream tiko per salcius, kai oda isauseja nuo salcio ir sildymo, gerai drekina nekemsa poru, bet mylimukas Pore Refiner, labiausiai patiko is zalios serjos kremu ax.gif
taigi ir jums siulau isigyti Pore Refiner, jie nesausina odos, oda ilgai islieka matine, puikus makiazo pagrindas smile.gif

na, o as negaliu atsidziaugti Biodermos ranku kremu, oda tokia svelni ir minksta wub.gif o jau kvapas, geliu, labai skaniai kvepia smile.gif
Atsakyti