jau kokias dvi savaites AL naudoju, pridygo spuogų dabar lyg tai matau gerėjimo požymių, tikiuosi normalizuosis oda. Gal valosi?
QUOTE(guodzik @ 2012 10 08, 21:13)
bet tai kiek nuo atidarymo galioja? ar spesit sunaudoti? as ta vidutini buteliuka jau nuo liepos menesio naudoju ir dar puse turiu. akiu nevalau nes man sausina paakius, tik veiduka ryta vakara. nzn, mano oda misri, linkusi i berimus. veliau manai imsiu Sebium prausikli o del vandenuko nezinau. siaip man nerekomendavo to su zaliu kamsteliu o gal visgi geriau nei su ruzavu.
As visada puslitri perku Bet naudoju rozini, ir jums siulau, tada galesite akiu makiaza jo valyti, visai nesausina odos. Bet man vien vandenuko neuztenka, kad jausciau svaria oda, tai vandenuku tik makiaza nuvalau, veliau prausiu veida Sebium prausikliu (akiu netrinu, nuplaunant kiek patenka tiek patenka putu)
Dabar atradau nauja buda prausti veido odo Sebium prausikli ismuiluoju tarp delnu iki tirstu putu ir tada putas paskirstau ant viso veido, issikyrus zona aplink akis. Pamasazuoju truputi. Na gal nieko neiprasto, bet man labai malonu skirstyti putas ant veido, nei prausikli ir muiluoti i ant veido
QUOTE(guodzik @ 2012 10 08, 22:13)
o mano Sebium serumas visai nesigumuliuoja, nesivelia ir kvapas normalus. skaiciau kad pakeite sudetis jie situ kremu ir tapo "lengvesni".
tai tas gumuliavimasis manau budingas tik kremam. Serumo tekstura visiskai kitokia ir i tai nelinkusi
QUOTE(Mivida @ 2012 10 09, 12:20)
As visada puslitri perku Bet naudoju rozini, ir jums siulau, tada galesite akiu makiaza jo valyti, visai nesausina odos. Bet man vien vandenuko neuztenka, kad jausciau svaria oda, tai vandenuku tik makiaza nuvalau, veliau prausiu veida Sebium prausikliu (akiu netrinu, nuplaunant kiek patenka tiek patenka putu)
Dabar atradau nauja buda prausti veido odo Sebium prausikli ismuiluoju tarp delnu iki tirstu putu ir tada putas paskirstau ant viso veido, issikyrus zona aplink akis. Pamasazuoju truputi. Na gal nieko neiprasto, bet man labai malonu skirstyti putas ant veido, nei prausikli ir muiluoti i ant veido
bet prausikli reikia naudoti pries vandenuka, ne po
Kas taip sako, kad reikia?
aš tai prieš prausiklį naudoju.
Kadangi plaunu veidą su šepetuku, tai kad nemozočiau viso veido tuo purvu, nuvalau jį, o jau prausikliu iki galo nuprausiu odą. Kol kas matosi visai neblogi rezultatai (pfiu,pfiu,pfiu)
Kadangi plaunu veidą su šepetuku, tai kad nemozočiau viso veido tuo purvu, nuvalau jį, o jau prausikliu iki galo nuprausiu odą. Kol kas matosi visai neblogi rezultatai (pfiu,pfiu,pfiu)
QUOTE(guodzik @ 2012 10 09, 22:20)
bet prausikli reikia naudoti pries vandenuka, ne po
reikia? man sis vandenukas ne tonikas, o priemone valanti makiaza. Bet to vandenuko lieka ant odos, todel dar prausiu veido oda. Megstu krema tepti ant visiskai svarios odos. Po prausiklio, atgaivinimui naudoju termini purskiama vandenuka, tada krema.
o aš visaip naudoju. Kartais pirma su vandenuku nuvalau makiažą, tada prausikliu jau pačią odą nuprausiu. Kartais naudoju po prausimo prausikliu, įsitikinti, kad neliko jokių nešvarumų ir atgaivinti odą
QUOTE(Preilauskaitė @ 2012 10 09, 09:47)
As ji esu turejusi, tai man superinis dabar paskutinius lasus spaudziu jau is tubeles. Siaip mano oda misri, laaabai alergiska, jautri, nukankinta dermatitu, megstanti parausti nuo salcio/karscio/nepatikusiu priemoniu, tai sitas geris labai gelbsti net soliariume pasideginus ir pasitepus iskart nuima paraudima (man prie akiduobiu daznai labiau nudega odele soliariume tai vaiksciodavau paskui pora dienu raudonais plemais po akimis ). Tik tiek kad as si krema naudojau kaip pagalbine priemone, siaip tepuosi Sensibio Light.
as irgi ji naudoju, tai pirmas ispudis labai geras, mano oda misri, tai nekemsa poru kolkas ir labai gerai ramina oda, nuo kito kremo buvo uzsikimsusios poros, tai sitas kremas labai gerai apramino sudirgima, spuogus tai po truputi tvarkos situacija, tik gal truputi truksta man drekinimo, koki kremuka patartumet nakciai naudot, galvoju apie sensibio rich arba hydra bio kremuka, ka patyartumet ir kad nekimstu poru, o dienai liksiu prie ds
QUOTE(Mivida @ 2012 10 09, 14:20)
Ir labai apsimoka visą pusę litro anksčiau kaip po mažiau pirkdavau, tai makiažą valydavau pieneliu, poto vandenuku šiuo. Bet daba kai tiek turiu, tai valau makiažą tik su juo ir ryte ar taip kur eidama, prieš makiažą vėl su juo nuvalau, man jis atstoja kremą. Džiaugiuos, kad jį atradau
QUOTE(joanellea @ 2012 10 11, 18:44)
Ir labai apsimoka visą pusę litro anksčiau kaip po mažiau pirkdavau, tai makiažą valydavau pieneliu, poto vandenuku šiuo. Bet daba kai tiek turiu, tai valau makiažą tik su juo ir ryte ar taip kur eidama, prieš makiažą vėl su juo nuvalau, man jis atstoja kremą. Džiaugiuos, kad jį atradau
As visada litra perku, 2x500ml Kremuko jis man neatstoja, kaip tonika irgi nenaudoju, bet makiazui valyti jis idealus irgi dziaugiuosi, kad yra toks produktas
koki kremuka rekomenduotumet linkusiai kimstis, inkstiruotai odai? jauciu, kad nuo visokiu priemoniu nuo spuogu oda labai issausejo...esu bandziusi sebium hydra, bet man lyg kimso, gal kazka ne is sebium linijos patartumet?