Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Mivida @ 2012 10 07, 18:29)
Klausiu butent apie melyna, nes rozinio pati jau n buteliuku sunaudojau, jis man idealus, bet susidomejau dar melynu, todel klausiu. O Sebium veidui naudociau,  bet akims trinti  schmoll.gif Ten cinkas lyg antroje vietoje, kuris sausina jautria paakiu oda  unsure.gif

Naudoju rožinį, mėlyno turėjau mažą pakuotę, tai man lyg ir sausino odą, jautėsi toks tempimas.
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 10 07, 18:29)
Klausiu butent apie melyna, nes rozinio pati jau n buteliuku sunaudojau, jis man idealus, bet susidomejau dar melynu, todel klausiu. O Sebium veidui naudociau,  bet akims trinti  schmoll.gif Ten cinkas lyg antroje vietoje, kuris sausina jautria paakiu oda  unsure.gif

Tai Sebium ir yra mėlynas, bet su žaliu kamštuku 4u.gif

user posted image

Gratis, nes jis skirtas mišriai/riebiai odai 4u.gif Mano normali/mišri, todėl nieko nesausina.

Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 08, 09:31)
Gratis, nes jis skirtas mišriai/riebiai odai 4u.gif Mano normali/mišri, todėl nieko nesausina.

Susimaišėm biggrin.gif , aš apie Hydrabio rašiau, su mėlynu kamšteliu smile.gif .
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie DS+ kremuka?
Atsakyti
sveikos, ar Bioderma turi daugiau kokių veido kaukių neskaitant Sebium? smile.gif
Atsakyti
Ateinu su labai gerais atsiliepimais apie Biodermos ranku krema, super greitai isigeria, malonaus kvapo, uztenka kruopelytes

user posted image

dar labai patinka kremas Pore refiner, greitai isigeria ir oda ilgai islieka matine
user posted image

na ir sis topinis prausiklis Sebium foaming gel user posted image
sunaudojau dvi bonkutes, dabara darau petrauka ir jau laukiu kada pabaigsiu turima, kad vel galeciau pirkti si biggrin.gif

na, o Sebium AI ir AKN kremai nepatiko, keistas kvapas, gumuliojasi ir oda dar labiau riabalavosi, nors nepastebejau, kad sausintu jie, bet man netiko
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 10 08, 20:49)
na, o Sebium AI ir AKN kremai nepatiko, keistas kvapas, gumuliojasi ir oda dar labiau riabalavosi, nors nepastebejau, kad sausintu jie, bet man netiko

gumuliojasi, bet as tik nakciai sebium AKN tepu, tai jokio nepatogumo smile.gif o ir padeda tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 08, 08:31)
Tai Sebium ir yra mėlynas, bet su žaliu kamštuku 4u.gif

user posted image

Kalbejau apie Hydrabio melyna
user posted image

QUOTE(MissCoffee @ 2012 10 08, 14:11)
sveikos, ar Bioderma turi daugiau kokių veido kaukių neskaitant Sebium? smile.gif

Turi HYDRABIO drekinancia, labai noriu isbandyti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MissCoffee @ 2012 10 08, 19:53)
gumuliojasi, bet as tik nakciai sebium AKN tepu, tai jokio nepatogumo smile.gif o ir padeda tikrai smile.gif

na vis tiek, man nebuvo malonu prisiliesti prie odos, nes is kart tokie gumuliukai, toks nesvarumo jausmas ir dar tas kvapas ...
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2012 10 08, 20:54)
Šiandien buvau "šeimos vaistinej" ir biodermos valomasis vanduo yra jau ir 0,5, ir tekainuoja apie 50lt, tai jamiau iškart puse litro biggrin.gif gal dar kam pravers ši akcija  mirksiukas.gif

bet tai kiek nuo atidarymo galioja? ar spesit sunaudoti? as ta vidutini buteliuka jau nuo liepos menesio naudoju g.gif ir dar puse turiu. akiu nevalau nes man sausina paakius, tik veiduka ryta vakara. nzn, mano oda misri, linkusi i berimus. veliau manai imsiu Sebium prausikli o del vandenuko nezinau. siaip man nerekomendavo to su zaliu kamsteliu o gal visgi geriau nei su ruzavu.
o mano Sebium serumas visai nesigumuliuoja, nesivelia ir kvapas normalus. skaiciau kad pakeite sudetis jie situ kremu ir tapo "lengvesni".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 08 spalio 2012 - 21:14
aš tai kažkaip greitai savo vandenį naudoju. Kažkur rugpjūtį atidariau, tai jau liko tik pusė iš 500 ml.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 10 08, 14:00)
O kokie atsiliepimai apie DS+ kremuka?

As ji esu turejusi, tai man superinis 4u.gif dabar paskutinius lasus spaudziu jau is tubeles. Siaip mano oda misri, laaabai alergiska, jautri, nukankinta dermatitu, megstanti parausti nuo salcio/karscio/nepatikusiu priemoniu, tai sitas geris labai gelbsti thumbup.gif net soliariume pasideginus ir pasitepus iskart nuima paraudima bigsmile.gif (man prie akiduobiu daznai labiau nudega odele soliariume tai vaiksciodavau paskui pora dienu raudonais plemais po akimis doh.gif ). Tik tiek kad as si krema naudojau kaip pagalbine priemone, siaip tepuosi Sensibio Light.
Atsakyti